O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Oprava/izolácia deravej betónovej nádrže na dažďovú vodu
Ahojte, Chcel by som Vás poprosiť o pomoc. Poznáte niekto firmu alebo živnostníka, ktorý sa venuje…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Pergola 6*4
Je možné urobiť pergolu dlhú 6m len na 4stojky a bez zavetrenia. Použité budu bsh hranoly 160*160,…
mistro
Pred 4 rokmi
1
2
46
Preliecenie mladok
Dobry den, chcem sa opytat chovatelov hydiny. Preliecujete mlade nosnice,ked si ich prinesiete domo…
pavol2010
Pred 4 rokmi
5
Rabicove pletivo
Zdravím, videl som že sa rabicove pletivo zahadzuje špricom, ale treba ho dať potom aj do omietky, …
koloman55
Pred 4 rokmi
1
Poradca pred kupou
Zdravím. Mam záujem o kúpu staršieho domu za celkom slušnú cenu. Pred kúpou by som sa ale chcel por…
keke44
Pred 4 rokmi
6
Stavba domu vedľa rodičov
Zdravím vás. Riešim so snúbenicou "menšiu" dilemu. Moji rodičia pred nedávnom nadobudli pozemok a n…
martuska_galbova
Pred 4 rokmi
1
2
59
Zmena parcely v stavebnom povolení
Chceme stavať dom v záhrade, ktorá má 2400m2. Celá záhrada sa tým stane stavebným pozemkom, a daň z…
vilo38547
Pred 4 rokmi
5
Praskliny v novej bytovky
Najprv musím podotknúť, že sa jedná o bytovku kolaudovanú pred vyše rokom, ktorá vznikla kompletnou…
neit
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Prodom Bungalow 125
Ahojte, nestavia nahodou niekto bungalow c. 125 z katalogu Prodom?
martin_gabko
Pred 4 rokmi
3
Dlážkovica- chyby pri pokládke
Chcela by som poziadat o nazor odbornikov, prip.ktory s tym pracuju. Firma nam polozila drevenu dla…
veronika_choquart_kaducak
Pred 4 rokmi
16
Jasen pracovná doska
Ahojte Prosím vás nemáte niekto pracovnú laminatovu dosku -odtien jaseň,štruktúrovaný drsnejší..nie…
ivusivus
Pred 4 rokmi
1
Nazor na polozenie plavajucej podlahy
Caute, robili nam plavajucu podlahu a chcem sa vas opytat na nazor. Vsade sme si zaplatili niveliza…
polotrol
Pred 4 rokmi
14
Obklad schodiska
Aky mate prosim obklad betonoveho schodiska? Nieco co je dobre na udrzbu a aj bezpecne .... z dlazb…
tom329
Pred 4 rokmi
6
Plotové tvárnice Stadreko beryl
Ahojte. Ma niekto murovaný plot z tvárnic stadreko beryl v obyčajnej sivej farbe?chcel by som ich m…
beliciak
Pred 4 rokmi
1
Slamka wd 40
neda sa mi zasunut ta cervena slamka do wd 40 ako to tam zatlacit?
originalx
Pred 4 rokmi
13
Optika a výsadzba ovocných stromov
Dobrý deň. Nevedeli by ste mi poradiť. Chcel by som vedľa optiky zasadiť ovocný strom - čerešnu . A…
peter_galf2
Pred 4 rokmi
12
Hluk cez obvodové múry
Je možné , že po zateplení polystyrénom /20cm/ počujeme zvuky, hluk z okolia intenzívnejšie ako pr…
akva12
Pred 4 rokmi
1
2
40
Je cena primerana?
Zdravim, chcem sa spytat, ci je cena primerana za murovanie nivelacny pas + obvodovych murov + 3 pi…
zanettle
Pred 4 rokmi
6
Genesis Pozemne Stavby
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s firmou Genesis Pozemne Stavby p. Goncz ? Na facebooku maju …
david_quido_kozak
Pred 4 rokmi
2
Betonovy plot - prasknute stlpiky
Zdravim ludia. Mam betonovy plot na ktorom mi praskaju stlpiky. Nema niekto skusenost s opravou? Mo…
johny170
Pred 4 rokmi
25
Spotrebný úver a hypotéka
Má tu niekto skúsenosť? Mam spotrebne úvery, všetky spolu v sume 8000, chcela by som si zobrat hypo…
david_cizmadia
Pred 4 rokmi
13
Výmena dvoj - vypínača
Ahojte komplet prerábame starší byt . A chcem vymeniť starý dvoj- vypínač. ( kúpeľňa svetlo + svetl…
marek_matej
Pred 4 rokmi
17
Výškový rozdiel a dom na hranici pozemku
Ahojte. Naskytla sa nám kúpa zatiaľ ešte neexistujúcej novostavby. Avšak pozemok, na ktorom by mal …
jan45
Pred 4 rokmi
3
Podomietkove batérie do kúpeľne
Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť, keďže tomu vobec nerozumiem. Môžem tento set namontovat nad …
kattibi
Pred 4 rokmi
14
Zdrazovanie ceny stavebneho materialu o 20 az 30 perc.
Dobry den. Poculi ste o tom ze cena vsetkeho stavebneho materialu isla hore takmer o 30 perc ?
xenanails
Pred 4 rokmi
1
2
45
Kosacka na fakt zly "travnik"
zdravim, chcela by som poprosit o radu, resp. typ na konkretnu kosacku, mame na dome "travnik" cca …
hroma
Pred 4 rokmi
22
Zateplenie vata alebo grafitovy polystyrén
Pekný deň , staviame dom , je dobre ho aj tohto roku zatepľovať ? Ak áno je skôr lepšia vata , aleb…
tomas89374
Pred 4 rokmi
1
2
58
Rez stareho vinica
Dobry den. Poprosil by som o radu. Sused umrel a zostal tu stary vinic , ktory on strihal ako sa mu…
pampaliny_lovec_zvierat
Pred 4 rokmi
1
Ne-jednoduchá stavba čiastočne svojpomocne
Chceme stavať dom, ktorý už nespadá do kategórie jednoduchých stavieb. Samozrejme, chcem si na ňom …
moratibru
Pred 4 rokmi
2
Osadenie vstavenej plynovej doky
Ahojte. Je nutné nejakym specialnym "vysokotepelnovzdornym" silikonom vyspravit okolie vstavanej p…
michal_66
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
937
938
939
940
941
…