O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Inžinierske siete pre ulicu a kolaudácia sietí
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, či niekto riešil budovanie is na nové stavebné pozemky (momentál…
simon7
Pred 4 rokmi
1
Hruba stavba Kosice
Prosim Vas viete doporucit dobru firmu na stavbu hrubej stavby rodinneho domu v Kosiciach a okoli,p…
xxxxxxxx1
Pred 4 rokmi
4
Tesniace listy - kuchynska pracovna doska
Ahoj. Chcem lepit tesniace listy na kuchynsku dosku. Ma to takto niekto? Cim lepit? Lepidlom? Alebo…
v1ct0r
Pred 4 rokmi
5
Stavebný dozor v okolí Nitry
Dobrý večer, poprosím Vás o informáciu, či viete o nejakom dobrom stavebnom dozore v okolí Nitry. N…
dudkav
Pred 4 rokmi
1
Obecna cesta
Zacali sme stavat dom na darovanom pozemku. Miestna komunikacia je hned na hranici nasho pozemku, t…
tajka8
Pred 4 rokmi
1
Foliovnik/Polykarbonat
Zdravim. kedze plany boli velke no financie nepustili, tak sa pustim do mensieho projektu ktorym ma…
clovekov
Pred 4 rokmi
1
Kreslo
Dobrý deň, prosim Vas ma niekto kreslo z Mobelixu- ušiak Viborg?
pavol_v
Pred 4 rokmi
2
Pracka pod schodiskom
Mate prosim niekto skusenost s umiestnenim pracky a susicky pod schodiskom? Dakujem ...foto ilustra…
veverka123456
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Bojler teplomer/termostat
Chcel by som vymenit v bojleri čo je teplomer/termostat za vlastny teplomer a otazka je či to možem…
durino
Pred 4 rokmi
6
Radsej styrodur na "sokel" pri zatepleni, ci je to zbytocnost?
Co si myslite o tomto, ci pouzit na sokel styrodur alebo je to zbytocnost a staci taky isty polysty…
jan_palat
Pred 4 rokmi
24
Plot z OBI
Zdravím, má niekto skusenost s týmto plotom ? https://www.obi.sk/ploty-chraniace-sukromie/nepriehla…
majkoj
Pred 4 rokmi
16
Neumyvatelna dlažba v kuchyni
Ahojte strecháci. Potrebujem opäť poradiť. Mam v kuchyni a v špajzi dlažbu, avšak je neumyvatelna. …
ecuk
Pred 4 rokmi
10
Výmena dlazby
Prosím Vás potrebujem zmeniť podlahu na terase nemám už silu to čistiť. Deti tam stále dotrepu blat…
danik2010
Pred 4 rokmi
1
Problém zo závlahou
Dobrý deň, prišiel som si sem po radu/pomoc. Spustil som zavlažovací systém po zime a nevie vytla…
milan_vt
Pred 4 rokmi
2
Kde kúpiť sedenie na terasu?
Chceli by sme kupit nove sedenie na terasu. Poradte mi nejaku dobru stranku kde ste kupili to svoje…
danik2010
Pred 4 rokmi
13
Zvládne clematis a kocúrnik polotieň?
Ahojte. Väčšinu okrasnej záhrady mám tak, že doobeda tam pekne svieti slnko a od obeda už tam je ti…
cicaaurora
Pred 4 rokmi
9
Zámkova
Ahojte poradíte čo je najlepšie pod zamkovu dlažbu a na spárovanie? Je to svah čiže piesok sa rýchl…
alitslovakia
Pred 4 rokmi
4
Úver z PSS - máte niekto?
Ahojte chcela by som sa opýtať máte niekto úver z PSS?
janie7
Pred 4 rokmi
29
Program na navrh zahrady
Nemate skusenosti s nejakym dobrym programom na navrh zahrady kde by bola fotovizualizacia? Moze by…
peperminter
Pred 4 rokmi
4
Hnedé fľaky na betonovej dlažbe... vie niekto ako na to ?
Posypoval som práškovým hnojivom trávnik, ale na niektorých miestach mi to zaletelo aj na betonovú …
dodioma
Pred 4 rokmi
6
Detske ihrisko na zahrade
Zdravim chcem sa spýtať akp mate riesene detske ihrisko na zahrade nejako oddelene od travnika a ak…
peterklimpl
Pred 4 rokmi
1
2
33
Fasádá
Dobrý den ,na toto mi chce firma nanášať final fasádu ,dnes to penetrovali,je tam dosť nerovností …
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
4
Ako opraviť fušerinu takéhoto charakteru
Podľa zhotoviteľa je takto prevedená práca štandard - krivé ostenia v každej osi (miestami až 2cm n…
chrobak7
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
65
Posunutie rúr ústredného kúrenia v kúpeľni
Zdravím Vás, chcel by som sa poradiť ohľadom posunutia rúr ústredného kúrenia v kúpeľni. Plánuje sa…
jre
Pred 4 rokmi
5
Fasada na zahradny domcek
Zdravim, viete mi povedat aka by bola orientacna cena za nahodenie fasady na polystirenove zatelpen…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Anglický dvorec.
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s anglickým dvorcom? Nie je problém s osadením, čo sa utesnenia týk…
skpeter
Pred 4 rokmi
12
Farba okien vo vnútri
Pekný deň . Chcem vedieť vás názor na farbu okien . Vonkajšiu farbu budeme mat antracit , mne by sa…
fundasa
Pred 4 rokmi
11
Skúsenosti s firmou Eden Haus Piešťany
Dobrý deň, poprosím vás o vaše skúsenosti s firmou Eden Haus Piešťany, čo sa týka murovaných domov,…
dudkav
Pred 4 rokmi
1
Priprava betonu pred keramickou dlazbou
Ahojte. Mam otazky 😁 Ako je potrebne vyrovnat beton, ktory ma nerovnost medzi sebou tak cca 5mm na …
rkorba
Pred 4 rokmi
18
Hrnce v sufliku
planujem dat hrnce do suflika dlzka 80cm vychadza mi to tak ze budem mat tri sufliky 80cm, prvy vrc…
katika85
Pred 4 rokmi
1
2
32
1
2
…
936
937
938
939