O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dávajú sa dnes ešte klasické záclony a závesy?
nosia sa dnes ešte klasické záclony a závesy, alebo sú modernejšie ich obdoby, ako japonské steny, …
jerry44
Pred 4 rokmi
1
2
52
Oprava komína
Potreboval by som opraviť starý tehlový komín, čiže osekať starú omietku až do tehly, ale potom ako…
belan
Pred 4 rokmi
1
Úrady pred stavbou
Riešim projekt s architektom. Z dôvodu urýchlenia procesou môžem už osloviť nejaké inštitúcie? (ele…
tinkybinky
Pred 4 rokmi
3
Firma na strechu nitriansky kraj
Ahojte, prosim vas poradte nejaku dobru firmu na rekonstrukciu starej strechy, najlepsie nitriansky…
19peter19
Pred 4 rokmi
2
Roleta na stresne okno
Zdravim, mam stresne okno Velux a roletu od firmy Rolux. K rolete som zial nedostal ziadny navod, t…
robert9
Pred 4 rokmi
1
Skúsenosti s kúpou cez osobnimakleri.sk
ahojte, má niekto z vás skúsenosti s kúpou nehnuteľnosti cez realitku osobnimakleri.sk? (kúpa nehn…
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
RAKO Unistone
Ahojte, pridajte prosím fotky, ak máte v kúpeľní kombináciu tohto obkladu, ďakujem za inšpirácie.
veronikavevika
Pred 4 rokmi
1
Vymeranie výšky betonu v základe
Ahojte, prosil by som vás o radu ako jednoducho vymerať výšku betonu v základe. Potrebujem ho dať d…
kejsix
Pred 4 rokmi
14
sponzor fóra
Prenájom bytu cez REAMAX
Zdravím, Prečo ľudia nechcú alebo nehľadajú podnájom cez realitnú kanceláriu? Pozerávam inzeráty…
matto_wednesday
Pred 4 rokmi
6
Odporucenie
Vedel by niekto odporucit dobru, spolahlivu firmu ktora sa zaobera rekonstrukciu starych domov? Vop…
sundevil
Pred 4 rokmi
2
Pozemok, nelegálna stavba, starostka
Ahoj prosím o radu:slight_smile: Čo robiť ak niekto zdedi pozemok na dedine konkrétne na futbalovom…
milan_
Pred 4 rokmi
16
Viete odporučiť firmu na vypracovanie EIA?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či neviete odporučiť nejakú firmu na vypracovanie EIA pre väčší…
prcikova
Pred 4 rokmi
2
Zahrada a zastavanost viac ako 10%
Zdravim ludia, potreboval by som poradit ohladne zahradkarskeho pozemku. Mam zahradu v Kosiciach, o…
jurkoboss
Pred 4 rokmi
9
Vypadávajúca ponorka - TČ voda - voda
Dobry den, vedel by mi prosim niekto poradit, kde hladat prvotny problem? - za posledne dva tyzdne …
zanazu17
Pred 4 rokmi
3
Pôda na pozemku pri cintorine
Ahojte mame možnosť kúpiť pozemok pri cintorine a rozmýšľam či tam vlastne môžem v záhrade niečo p…
jnvrg
Pred 4 rokmi
8
Aký spôsob uloženia?
Zdravím. Mám takú otázku. Chcem ukladať dlažbu. Dlažbu mam betonove platne 40cm x40cm v hrúbke 3,8c…
avala
Pred 4 rokmi
5
Viesmann 200-W problém s tlakom vody
Dobrý deň, idem si ku Vám po radu. Kotol mi vypisuje aj ukazuje nízky tlak vody. Ako ho môžem zvýši…
adam_scibrany
Pred 4 rokmi
1
WPC montáž
montovali ste niekto aj na plastové klipy ?
tino2
Pred 4 rokmi
1
Bojler kWh
Vie mi niekto vysvetlit že čo znamnea ten mesiac a 9003 kWh to je za jaku dobu? alebo čo to presnej…
mgx
Pred 4 rokmi
11
Oneskorenie spínaného zdroje pre LED pásik
Kúpil som si spínaný zdroj 12V-24W ADLER-ADM2412 pre napájanie LED pásu pod kuchynskou linkou. Avša…
lordxor
Pred 4 rokmi
7
Posilnovna v mezonete
Ahojte, asi trochu hlupa otazka, ale o stavebnice toho vela neviem a potrebujem to rozlusknut. Zva…
jurkoboss
Pred 4 rokmi
14
Vhlnuce steny
Dobrý deň. Kúpili sme RD, situovaný vo svahu. Garáž je situovaná pod úroveň dvora susedného domu. J…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
2
VPC- firma na stavbu RD v okrese BB
Viete odporučiť nejakú kvalitnú firmu v okrese BB na stavbu RD z VPC ? ďakujem.
jan_gafrik
Pred 4 rokmi
1
Inžinierske siete pre ulicu a kolaudácia sietí
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, či niekto riešil budovanie is na nové stavebné pozemky (momentál…
simon7
Pred 4 rokmi
1
Hruba stavba Kosice
Prosim Vas viete doporucit dobru firmu na stavbu hrubej stavby rodinneho domu v Kosiciach a okoli,p…
xxxxxxxx1
Pred 4 rokmi
4
Tesniace listy - kuchynska pracovna doska
Ahoj. Chcem lepit tesniace listy na kuchynsku dosku. Ma to takto niekto? Cim lepit? Lepidlom? Alebo…
v1ct0r
Pred 4 rokmi
5
Stavebný dozor v okolí Nitry
Dobrý večer, poprosím Vás o informáciu, či viete o nejakom dobrom stavebnom dozore v okolí Nitry. N…
dudkav
Pred 4 rokmi
1
Obecna cesta
Zacali sme stavat dom na darovanom pozemku. Miestna komunikacia je hned na hranici nasho pozemku, t…
tajka8
Pred 4 rokmi
1
Foliovnik/Polykarbonat
Zdravim. kedze plany boli velke no financie nepustili, tak sa pustim do mensieho projektu ktorym ma…
clovekov
Pred 4 rokmi
1
Kreslo
Dobrý deň, prosim Vas ma niekto kreslo z Mobelixu- ušiak Viborg?
pavol_v
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
935
936
937
938
939
…