O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Robotický čistič okien HOBOT - reálne skúsenosti
Má niekto reálne skúsenosti s čističmi okien zn. HOBOT? Aké veľké okná čistíte, čas, spotreba utier…
danka000
Pred 4 rokmi
31
Sadrokarton
Dobrý deň, chcem sa opýtať ci niekto robil sadrokartónové steny v drevodome. Ďakujem
dedo758
Pred 4 rokmi
6
Olejová omietka na schodisku
Dobrý deň, Viete mi poradiť, ako sa robí takáto olejová omietka? Ďakujem
hdanielh
Pred 4 rokmi
2
Šuštanie radiatorov - úprava prietoku vody
Ahojte, riešim tu otrepaný problém, "šuštanie" v radiátoroch. Problém sa mi opätovne objavil pri o…
marcos33
Pred 4 rokmi
4
Pokládka zámkovej dlažby - Trenčín a okolie
Trenčín a okolie..poradite mi niekoho overeneho na pokladku zamkovej dlazby?
jurkoboss
Pred 4 rokmi
4
Okno v kuchyni
Ahojte, prosím o radu. Riešime projekt domu a rozhodujeme sa kde umiestniť okno, či nad pracovnú do…
veronika_beluska
Pred 4 rokmi
9
Oleander po zime
Ahojte potrebujem poradit. Moj oleander vyzera po zime takto. Je uschnuty alebo ho len treba riadne…
zita19
Pred 4 rokmi
5
Čím prekryť prázdne miesta v zábradlí balkóna?
Ahojte! Prosím si radu. Náš balkón je z časti prekrytý okolo zábradlia bielym plexiskom. V iných ča…
pa_mi
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Dlažba Patchwork v kúpeľni
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť s dlažbou v kúpeľni, ktorá nie je protišmyková? Chceme tot…
zusta171
Pred 4 rokmi
1
Ukončenie dlažby pri obložení terasy kamenom
Ahojte, špekulujem dopredu ako unkončim dlažbu na terase ak budu obložené boky kamenom. Najprv som …
katka_3
Pred 4 rokmi
8
Prekládka plynovej prípojky
zdravim vas. Viem ze je tu uz asi milion tem okolo tejto veci, ale zatial nikde som nenasla jednozn…
dudo1982
Pred 4 rokmi
9
Prekladka el. pripojky pri demolacii
Dobry den, na pozemku planujeme zburat stary dom a postavit novy. Stary dom je pripojeny na elektr…
dudo1982
Pred 4 rokmi
9
ČS Beton Naturblok
Zdravím. Nikto tu nemá otvorenú diskusiu o tomto systéme plotu. Má to niekto z vás? Je zložitá stav…
spikerhc
Pred 4 rokmi
1
Aká strecha na altánok?
Robíme altánok, resp. garážo-altánok :-). Má jednoduchú šikmú, nie sedlovú strechu so sklonom vraj …
j_ank_a
Pred 4 rokmi
1
2
43
Relax zona pre deti a dospelych
Zdravim, mam v zahrade priestor cca 2,5 x6 m (sxd) na umelej trave, z ktoreho by som chcela urobit …
mimanr
Pred 4 rokmi
1
Zimna zahrada ake sklo pouzit
Zdravim. Prosim poradte ake sklo pouzit na zimnu zahradu. Niekto povie jednosklo druhy dvojsklo. Ob…
matus122
Pred 4 rokmi
11
Mandľovník - mate skusenosti?
Ahojte, zaujal ma v zahradnictve mandlovnik. Maju okrasny- kvitne nadherne ruzovo, alebo tento odro…
dom666
Pred 4 rokmi
6
Posteľ Boston s Prespanok
Ahojte prosím kto má posteľ Boston prípadne Aurora s Prespanok? Ako ste spokojný? Prosím ak máte fo…
marek_k
Pred 4 rokmi
2
Plot povolenie
Ak chcem realizovat pletivovy plot na pozemku kde je zahrada nie betonovanim ale iba drevenne stlpi…
ceannu
Pred 4 rokmi
1
Vstavaný digestor- priemer odvetrávacieho hrdla 120/150
Dobrý deň, vyberáme nový vstavaný digestor.Teraz máme otvor s priemerom 100. Niektoré digestory maj…
jednoducha
Pred 4 rokmi
5
Rybia kosť/herringbone/fishbone/chevron podlaha
Ahojte, viete odporučiť peknú laminátovú podlahu prípadne dlažbu vo vzore rybia kosť ?
mega_parket
Pred 4 rokmi
2
Podlahové vykurovanie - názory
Zdravím, chcem sa spýtať na názor takto odvedenej práce. A taktiež, či je moc veľký problém, ak už …
marko_krajmer
Pred 4 rokmi
16
Výsuvná potravinová skriňa - skúsenosti a využitie
Ahojte.Ake mate skusenosti s vysuvnou potravinovou skrinou? Myslim uz taku vacsiu a vyssiu, s hlbko…
timea_orbanova
Pred 4 rokmi
1
2
43
Bez obkladu
Zdravím...prosím si radu,ak ma niekto skúsenosť...chcem dať do kupelky časť len stenu bez obkladu,n…
ondrush
Pred 4 rokmi
1
Vhodna klima
Dobrý den, mala by som taku otazku alebo skor prosbu o radu. Byvame v byte na 3om poschodi, je to b…
merry805
Pred 4 rokmi
4
Zle vyspravene okna
Zdravim Vas, poradi niekto ako sa da spravne opravit toto? Predpokladam, ze nahodit tam k existujuc…
samson196
Pred 4 rokmi
1
2
40
Firma na hrubu stavbu Trnava
Dobry den. Nemate, nepoznate niekto firmu s nazvom SPECIAL service, s.r.o manzel dostal kontakt na …
dooscoby
Pred 4 rokmi
1
Íl, čo s ním?
Ahojte strecháči. Máme domček na Orave, a keďže už aj u nás zmizol sneh, chceme sa pustiť do dvor…
radikk86
Pred 4 rokmi
15
Elektrická prípojka - nový bod pripojenia
Ahoj, prosím vas viete mi poradiť s takouto situaciou. Posledný bod pripojenia je vzdialeny od hra…
lukino55555
Pred 4 rokmi
7
Unipi
Máte niekto skúsenosť/nainštalovaný SmartHome systém od Unipi ? Poznáte niejakého dodávateľa zo záp…
bagican_krivulkos
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
933
934
935
936
937
…