O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odpojenie kupelnoveho radiatora od podlahoveho kurenia
Ahojte, potreboval by som poradit, ako odpojit v kupelni rebrikovy radiator od podlahoveho kurenia.…
jan45
Pred 4 rokmi
5
Vonkajšie žalúzie vs. kvetináče
Ahojte, aka máte vyriešené kvetináče na vonkajších parapetách pri vonkajších žalúziách? Mám na mysl…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
3
Lacny ale dobrý plot
Ahojte aky máte nejaky lacnejší ale pevný plot? Dajte nejake postrehy vaše :slight_smile: lebo mám…
profistavbari
Pred 4 rokmi
3
Gazar v Dome....
Zdravím všetkých poraďte my prosím co dat na podlahu v garáž, rozmýšľam liatu podlahu,garáž je súča…
chrobak7
Pred 4 rokmi
10
Kadial potiahnut FTP kabel do izby (podkrovie)
Caute, potrebujem dorobit zasuvku RJ45 do spalne, momentalne je dotiahnuta len v obyvacke (kde ma…
jozef89
Pred 4 rokmi
1
Americká chladnicka - aké sú výhody a nevýhody?
rozmyslame nad americkou chladnickou ake su vyhody respektive su aj minusi nezerie vela elektriky…
terezia_gondekova
Pred 4 rokmi
25
Zmenili by ste niečo?
Zdravím, projekt už máme hotový a aj povolenie, ale zopár vecmi nie som si istý a keby sa dalo, tak…
chrumkava
Pred 4 rokmi
3
Penetrácia krbu
Zdravim penetrakoval niekto skamotec dosky z vnútra penetrakom Silaterm Silapen a po zahriatí mu to…
david120012001200
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Problem s bezpecnostnymi dverami
Caute, mam taku odbornejsiu otazocku. Nesli nam otvorit bezpecnostne dvere s klasickou vlozkov ako…
polotrol
Pred 4 rokmi
1
Máte skúsenosti so spol. ADOMA?
Má niekto prosím Vás skúsenosti s kuchynským štúdiom ADOMA (Košice)? Ďakujem ;)
mickeyminer
Pred 4 rokmi
2
Hľadám projektanta a statika, KE kraj
Pozdravujem. Chcem sa opytat, ci by ste mi vedeli odporucit cenovo dostupneho projektanta a statika…
karaffas
Pred 4 rokmi
1
Recenzie na LMS Stav Slovakia
Dobry den nasiel by sa niekto kto by mi poskytol recenzie na stavebnu firmu LMS Stav Slovakia? Ve…
lmsstavslovakia
Pred 4 rokmi
7
Polyuretanova podlaha pod krbovymi kachliami
Ahojte, má niekto polyuretanovu podlahu a krbové kachle? Rozmýšľam nad touto podlahou, ale budeme m…
zizzinka
Pred 4 rokmi
1
Oriantačne osvetlenie chodby
Ahoj priatelia, máte niekto doma takéto led osvetlenie so senzorom ? Otázka je či je možné na toto …
jjaannoo
Pred 4 rokmi
4
Vysadba okolo terasy
Prosim vas o radu ohladne vysadby okolo terasy. Terasa je orientovana na juznu stranu. Pacila by sa…
marara
Pred 4 rokmi
2
Akú sklenenú vatu na strop
Dobrý deň, rozhodujem sa medzi dvoma značkami sklenenej vaty a to: ISOVER DOMO - 20 cm - 0,039 W/mK…
vikinger
Pred 4 rokmi
1
Pomoc pri posúdení z fotiek
Dobrý deň Plánujem kúpiť dom, no mám pár podmienok. Dostupnosť z Košíc do 70 km po ceste, veľká zá…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
18
Záhradný domček - vlhkosť pod podlahou
Zdravím, v rámci šetrenia priestoru na dvore som umiestnil studňu pod záhradný domček. Po čase som …
shadowmilan
Pred 4 rokmi
2
Pristavba na kozmetiku
Dobrý den chceme na zahrade si postavit pristavbu ktorá bude urcena na kozmeticke ucely.. chcem tam…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
4
Vyberáme projekt
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký máte názor na tento projekt. Sme v štádiu že vyberáme.. Kvôl…
martosko
Pred 4 rokmi
2
Podivný zápach v detskej izbe
Dobrý deň, máme novostavbu RD. A po cca 4 rokoch sme zo dňa na deň začali cítiť neznesiteľný zápach…
shadow39
Pred 4 rokmi
4
Úprava tehál
Prosím vás radu. Na dome máme zelenú fasádu, červený chodník a jediná časť, ktorá nie je opravená s…
niks90
Pred 4 rokmi
3
Spodok tramu na terase vo výške 194cm.. stačí či málo..
Na pergole nám vychádza spodok predného prepojovacieho tramu vo výške 194cm od podlahy.Je to malo a…
mirinko28
Pred 4 rokmi
8
Murovaná kuchyňa v otvorenom altánku
Ahojte, chceme zastrešený altánok, ktorý bude murovaný z troch strán a vnútri plánujeme rohovú pec …
marara
Pred 4 rokmi
1
Štíty z oknami
Ahoj, idem si po radu. Ako by ste urobili tie dva štíty co sú červenou farbou? V projekte nie je o …
martin218
Pred 4 rokmi
1
Nevlozenie diletacnej pasky
Dobry den chcel by som sa opytat ohladom diletacnej pasky. Byvam v Panelakovom na 2 poschodi.Na cho…
jan45
Pred 4 rokmi
4
UV lampa
Čavte, vie mi niekto odporučiť UV lampu na dezinfekciu vody zo studne? Mám predradeny 5um filter a …
stefanby
Pred 4 rokmi
11
Lepenie minerálnej izolácie po celej ploche vlny
Zdravím, chcem sa informovať, či niekto skúšal lepiť minerálnu izoláciu obdobným spôsobom ako v pr…
profistavbari
Pred 4 rokmi
4
LV zahrada UPI les
Dobry den, mam dotaz ako postupovat v pripade ze na LV je pozemok evidovany ako zahrada no v UPi je…
moratibru
Pred 4 rokmi
8
Plynosilikatove tvarnice
Mate prosim niekto realnu skusenost s rekonstrukciou a zateplenim stareho domu zo 70-tych rokov z P…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
4
1
2
…
931
932
933
934
935
…