Zmenili by ste niečo?

Zdravím, projekt už máme hotový a aj povolenie, ale zopár vecmi nie som si istý a keby sa dalo, tak by som ich zrejme zmenil. Mam tu len náčrt, nemám teraz projekt pri sebe, ale chcem sa spýtať na váš nazor: 1. Bude v obývačke veľkej 4,8x8,5m dostatok svetla, keď v tej izbe bude iba jedno veľké okno terasové 3,8m x 2,3m. Svetlo sa môže dostať do miestnosti ešte cez vchod, dvere budú plne, ale bude tam bočný svetlik na jednej strane 40cm a aj horný svetlik. Resp. či by ste dali dvere zo vstupnej chodby do obývačky, ale ak áno, tak by tam bolo zrejmé menej svetlá. 2. Chyba mi okno v tej druhej kúpeľni, ako by ste to riešili? Dali by ste okno aspoň tak, žeby sa dalo otvoriť a vyvetrať to občas do garáže? 3. Co viac by ste na načrte zmenili, na začiatku som bol z neho nadšený, ale teraz mam uz nejaké výhrady. Ospravedlnujem sa za náčrt, ale mam ho sfoteny v mobile od skôr. Ďakujem za vaše názory.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, takto nacrt vyzera chaoticky, ked budes mat plan s rozmermi a nabytkom, potom pridaj. Kupelnu nemozes dat vedla vchodu a izbu podlhovastu? Ale do tej izby a kupelne sa vchadza priamo z obyvacky ?
Odpovedať
z vlastnej skusenosti ti poradim, ze izby susediace so vstupnou chodbou si dobre odizoluj, velmi z chodby u nas pocut zvuky, rusi to v izbach urcite ti velke okno vbobyvke stacut bude, dolezita je ajbsvetova strana, kam je orientovane z chodby do obyvky su dvere skvela vec... ale chodba malinka, tu by som natiahla, napojila k nej jednu kupelnu dobry projektant toto musi vysperkovat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?