Recenzie na LMS Stav Slovakia

Dobry den nasiel by sa niekto kto by mi poskytol recenzie na stavebnu firmu LMS Stav Slovakia? Velmi pekne dakujem za akukolvek odpoved
Odpovedať
@eliss650 Dobrý deň podal vám niekto recenziu ? Aj mna by zaujímalo chceli by sme im dať postaviť dom
Odpovedať
@sofinka369 pisem spravu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@eliss650 Dobrý deň, ak ste len sekundu premýšľali nad spoluprácou s touto firmou, rýchlo na to zabudnite. Tí ľudia nemajú o stavbe ani šajnu.. U nás prečítali zle projekty a postavili krivo a nie v súlade s proj. dokument. Takisto špina, žiadne dodržiavanie termínov a podobne, je u nich bežná prax. ČISTÁ KATASTROFA - RUKY PREČ!!!!!!!!
Odpovedať
@lukasmarlukas dakujem za odpoved, chvala bohu sme cez nich nesli este to by nam chybalo k tomu ,,stastiu,, co mame. Mrzi ma ze ste s nimi mali zle skusenosti. Drzim palce
Odpovedať
Takto vyzerá práca tejto úžasnej spoločnosti. Fuj! Hanba! Každý kto premysla nad spolupracou s touto bandou diletantov, tak mu prajem pevne nervy a vela penazi na odstranovanie chyb po nich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ako majiteľ spoločnosti LMS Stav Slovakia musím reagovať na tieto nezmysli popísané o našej spoločnosti. Jedná sa o klamlivé recenzie, nakoľko reklamácie na takéto práce naša spoločnosť nikdy neobdržala. Podľa predmetných foto, nie je ani zrejmé že by sme takúto stavbu realizovali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?