O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Biele okná, antracitový rám
Ahojte, na fotke je vidieť biele okná skombinované s nejakým antracitovým lemom (rámom, lištou...) …
roland_landa
Pred 4 rokmi
1
Malotraktor Güde Kultivátor GF 1350-7,8 - skúsenosti
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť s malotraktorom https://www.peknydvor.sk/Gude-Kultivator-GF-1350-…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
1
2
35
Montaz na pasky - prosim je to takto spravne?
Pozdravujem vas. Predvcerom mi boli namontovane okna. Pozadoval som montaz na pasky. Posielam fot…
mimms
Pred 4 rokmi
16
Zakladacia, murovacia malta a MRÁZ.
Caute, idem sa spytat co na to poviete. Som z toho nestastny. Mam porobeton Termaliku T500 365mm te…
palo_furiel
Pred 4 rokmi
1
Kuchynská skrinka - exteriér
Mám v pláne pod altánok spraviť kuchynskú skrinku cca š120 x h60 x v90 cm, bola by na hrane altánku…
johnny14
Pred 4 rokmi
1
Priznane tramy - co s nimi?
Ahojte Chcem sa opytat co by ste navrhli s tymto? Ako by ste riesili? Mam v byte v novostavbe takt…
qikso5
Pred 4 rokmi
21
Prístupová cesta a hypo
Ahojte ,dnes som sa náhodou dozvedela,že sused ide kúpiť polovičku prístupovej cesty (ktorá nás del…
tinkybinky
Pred 4 rokmi
10
Kompozitná vodeodolná podlaha Arbiton Amaron Click
Rozhodli sme sa pre tento typ podlahy ARBITON AMARON click 5mm/trieda 33. Chcel by som poprosiť či …
marcel714
Pred 4 rokmi
14
sponzor fóra
Papierovačky pred stavbou
Dobrý deň. Chceli by sme stavať a aktuálne ideme riešiť prepis pozemku. Tak ma celkom zaujíma, ako …
tinkybinky
Pred 4 rokmi
7
Akú vybrať farbu parapetu ku oknám farby orech
Akú ste dali farbu parapetu k oknám farba orech...aké RAL kolo?hodí sa bronz elox?
mirinko28
Pred 4 rokmi
3
MAPEI STREDNE ŠEDÁ 112 Škárovačka
Ahojte máte niekto skúsenosť s mapei 112 stredne šedá škárovačka? Ak áno poprosím fotky ako to vyze…
patrik_seba
Pred 4 rokmi
1
Spravne umiestnenie dilatacneho pasu
Na doske mam 3x 5cm vrsrvy EPS. Je dolezite umiestnit dilatacny pas medzi hornu (poslednu) vrstvu E…
sidha2
Pred 4 rokmi
7
Termalica - CENA - Bardejov
Caute , potreboval by som radu , kde v okolí Bardejova by som kúpil Termalicu 300 , čo v najlepšej …
medikooo
Pred 4 rokmi
3
Je možné zrealizovať stavbu domu do 70 000€?
Zakladam tuto temu lebo som si neni isty ci niekto dokazal postavit domcek do 70 000€ ak ano tak po…
kuracinarez
Pred 4 rokmi
1
2
50
Elektrická prípojka - stavebný prúd
Dobry den, prosim o radu. Na pozemku mame pripravenu tuto skrinu k elektr.pripojke, vid.obrazok. C…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Ytong a polystyren
Dobry den, poprosim niekoho skuseneho o informaciu, ci sa moze pouzit na zateplenie Ytongu polystyr…
durino
Pred 4 rokmi
7
Vyklenok pred domom? čo tým?
Ahojte. Máme taký výklenok ako vstupujeme do domu. len to nemáme zabetonované, sme to nedali dokopy…
naparapty
Pred 4 rokmi
6
Drevodom a praskanie
Chcem sa informovať ohľadom praskanie spojov ( sadrokartónové spoje) v drevodom. Nakoľko každý dom …
visnicka01
Pred 4 rokmi
24
Prekrytie terasy
Ahojte chceme prekryť terasu , 9x3m vytvoriť áčko ako mame strechu , moja otázka je že bojím sa aby…
janci60
Pred 4 rokmi
15
Zvisla kanalizacna rura v betonovom stlpe na poschodie
Ahojte moze sa zabetonovat 125 rura v betonovom stlpe 30x90 bez nejakej dilatacie alebo treba nejak…
jan45
Pred 4 rokmi
5
Rekonštruckia, projekt, stavebné povolenie a energetická trieda
Zdravím, ak budem rekonštrukciu starého domu riešiť prostredníctvom projektu a stavebného povolen…
matocb
Pred 4 rokmi
2
Vlhka podlaha, steny suche
Mam problem s vlhnutim podlahy. Na roznych miestach sa objavuju vlhke flaky, steny su suche. Nie je…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
5
Pristavba rodičovského domu
Zdravím, mám jednu zamotanú otázku na ktorú sa neviem dopátrať odpovedi. Situácia je že máme pozemo…
adriana725
Pred 4 rokmi
10
Posun plynomeru 30cm do plota
Ahojte, potreboval by som posunut plynomer smerom do plota o nejakych 20-30cm, aby bol v plote z DT…
dedo758
Pred 4 rokmi
7
.orech okien farbe kparapety farbu AkúAku
Akú ste dávali farbu parapetu k oknám farby orech.Vdaka.
mirinko28
Pred 4 rokmi
2
Kolko stoji prevadzka stropneho chladenia
Ahojte v novostavbe som uvazovala nad stropnym chladenim. Mame pred bytmi urobene vyvody s na strec…
rgx
Pred 4 rokmi
1
Rekuperacia Buderus Logavent HRV2-350
Ahojte, poznate, alebo mate niekto skusenost s tymto vyrobkom? Buderus Logavent HRV2-350 Popripa…
matosl
Pred 4 rokmi
1
Hrubka hranolov
Chcem spravit hojdacku s takym domcekom a rozmyslam z akych hranolov respektive z akej hrubky hrano…
pluvko
Pred 4 rokmi
17
Stara omietka
Ahojte, poradite co so starou omietkou?Dom je z roku 1945,omietka je niekde hruba viac ako palec. D…
marekbanik
Pred 4 rokmi
17
Zmeny
Ahojte Poraďte nejake vylepšenie .. Zmeny atd
miskoamajka
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
932