Caute. Je to take nemastne neslane...
6 lozok a jedna....vana.
Kuchynu predlzit dolu, nech je miesto na jedalensky stol.
Na tento typ variacej dosky je hlbka prac dosky priuzka.
Usporiadanie sedaciek ani neviem ako opisat. Hoc je dom velky, priestor nie je dobre vyuzity.
Chodba je hyper siroka.
Len jedna kupelna s vanou, nieco kreslic asi zabudol. Nesprchujete sa?
Pracka bude kde? V kupelni, ci v tej malej miestnosti à s pradlom budes chodit az tam?
Tie dve male miestnosti nebudu moct byt spojene? Ale vyuzitie? Ten priestor by sa viac zuzitkoval v jedalni.
@miskoamajka zväčšila by som obývačku. Má síce vyše 26m², ale slúži na prechod do nočnej časti, takisto na prechod do kuchyne a tiež je v nej umiestnený jedálenský stôl. Suma sumárum vojde max. 3 metre dlhý gauč, alebo malé L-ko, čo je málo pre 6 ľudí. Aj stoličiek za stolom je iba 5, kde bude sedávať ten šiesty?
V dennej časti by som ešte zrušila špajzu, je veľmi malá a bez okna, 2 potravinové skrine poslúžia rovnako.
Medzi dennú a nočnú časť, ešte pred wc a kúpeľňu by som dala dvere, jednak kvôli šíreniu hluku a najmä kvôli umiestneniu wc a kúpeľne. Príde mi nevhodné vchádzať do wc a do kúpeľne z obývačky.
Nočná časť za mňa ok. Čo sa týka kúpeľni, tu sa preferencie ľudí veľmi líšia. Do väčšieho domu (ako je aj tento) by som dala 2 samostatné plnohodnotné kúpeľne a ešte samostatné wc. Ale keď vám stačí 1 kúpeľňa, tak v pohode. Akurát tú vaňu a práčku by som vymenila. Práčku, sušičku a dvojumyvadlo spolu pod jednu dlhú dosku - to by mohlo vyzerať dobre. Vo vani bude za "rohom" viac súkromia.
Celkovo mi chýba možnosť umyť si ruky niekde v blízkosti vchodových dverí, keď prídem domov.
Ďakujeme za postrehy.
Ani nám sa nepáči dispozične obývačka a kúpeľňa ...
Síce je to bez rozmerov ale sami sme si nakreslili niečo takéto
Skúste sa vyjadrit k tomuto.
Ď.
@miskoamajka toto vyzerá lepšie, ale je to o hodne väčší dom. Už len kuchyňa s obývačkou aby boli v tomto rozložení pohodlné budú mať namiesto 7 metrov aspoň 11, plus obvodové steny. Usporiadanie spální a garáže ste nezmenili, teda + 7,5m a + 3m = dom bude dlhý minimálne 22,5m. Do šírky tiež bude potrebné viac ako 13,5m.