Montaz na pasky - prosim je to takto spravne?

Pozdravujem vas. Predvcerom mi boli namontovane okna. Pozadoval som montaz na pasky. Posielam foto a chcem sa opytat, ci to naozaj ma vyzerat tak, ako je to na fotkach. Taktiez sa chcem opytat, ci maju byt pasky nalepene aj na spodnej casti okna, tam kde ide vonkajsi parapet, nakolko na niektorych oknach tam paska chyba. Ked som sa na to opytal montaznikov povedali, ze im dosla paska a pridu ju dolepit, co sa stalo na druhy den. Ale z vnutornej strany okna, kde sa dava vnutorna parapeta ju nenalepili. Ma byt po celom obvode okna aj z vnutra aj z vonka? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
tu su
Odpovedať
a este toto
Odpovedať
No co chces pocut, to co uz davno vies? Je to nahovno i ked som videl i omnoho horsie znehodnotenie instolavanych pasok. Nie je to nainstalovane na zaklade normy a ziadaj vratenie penazi za pasky, takto nainstalovane stracaju zmysel. PS ked vidim to lepidlo okolo osteni, tak to tiez je pekne sfusovane a urcite pred lepenim pasok nebolo napenetrovane.
Odpovedať
@rkorba Vzhladom na vzhlad ostenia tazko povedat, ci sa tie pasky dali spravit lepsie. Zvukari na to maju vyraz "shit in - shit out"
Odpovedať
@kieewic tie pasky su grc.... a vlastne aj to lepidlo okolo ;-)
Odpovedať
No, ako vravia chlapi hore. Skoda pasok.
Odpovedať
aspoň firmu by to chcelo
Odpovedať
a pasky maju byt po celom obvode okna, aj tam kde sa dava parapet? lebo tam chybaju, z vonkajsej strany ich doplnili, ale z vnutornej, kde pojde vnutorny parapet stale niesu. Dakujem
Odpovedať
@kieewic Ano, maju byt dookola aj zvonku aj zvnutra. Ale pri takom prevedeni ako na fotkach uz tie chybajuce spodky nic nepokazia.
Odpovedať
firma je partia okenarov z dediny, su to rozumni chalani, da sa s nimi dohodnut na naprave, len pre seba chcem vediet, ci to bolo spravne namontovane. Vyzera to tak, ze nie. Dakujem, dam to teda prerobit profikom.
Odpovedať
@kieewic reklamuj co najskor... ja by to typoval na firmu RI okna...
Odpovedať
@kieewic je to uplne jedno kde ti chybaju,v tvojom pripade neplnia to co plnit maju. Ale ak tak trvas na otazke. Ano maju byt aj v mieste parapetu. Ma byt prelepena aj kazda kotva, paska sa lepi v celku a v rohu sa robia kapse, nie ze sa prereze. Je to cele zle ta montaz.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ok, velmi pekne dakujem. Mozeme to uzavriet, vase odpovede mi pomohli.
Odpovedať
@kieewic pozri si STN o montazi okien na pasky a tak to ma byt spravene. Ak budu montaznici gramotni, daj im ju precitat aspon si od teba okrem penazi daco odnesu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kieewic a nezabudni dodrzat odporucanie: co je na tej okennej paske napisane............
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?