O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Múrik pod plot - treba železo?
Ahojte, ideme robit plot okolo domu. Plot bude zo zvaraneho pletiva. Chcem do 80vm hlbokého výkopu …
profistavbari
Pred 4 rokmi
6
Sadrokartón na drevený strop
Dobry den. Ideme prerábať starší dom. Na poschodí pod strechou sú drevené lišty. Som laik takže sa …
igor256
Pred 4 rokmi
12
Bosch KAN58A45 nefunguje výrobník ľadu
Nazdar máme americkú chladničku Bosch KAN58A45, nejakú dobu nám nefunguje výrobník ľadu. Niekde som…
lenka_bencurova
Pred 4 rokmi
4
Projekt zvislý rez stavby
Dobrý deň , je tu niekto kto by vedel spraviť projekt zvislý rez stavby ? (ďalšie informácie o proj…
fokuska
Pred 4 rokmi
2
Hľadám partiu na rekonštrukciu v Leviciach
Odporučte mi prosím šikovnú partiu alebo firmu na vybudovanie sadrokartónovej priečky, ktorá má roz…
evina274
Pred 4 rokmi
1
Z čoho schody z terasy
Zdravím vospolok, poraďte z čoho urobiť schody z terasy na dvor... Prevyšenie cca 1m, z oboch strán…
branoh
Pred 4 rokmi
19
Patri pod krb izolacia?
Mam to pripravene takto. Otvor planujem vyplnit ytongom do vysky EPS (15cm) a potom sa cela miestno…
logo22
Pred 4 rokmi
4
Steny bazéna
Ahojte, na jeseň ideme robiť bazén a rozmýšľam z čoho najlepšie postaviť steny bazéna. Prístup k ba…
montyme
Pred 4 rokmi
7
sponzor fóra
Ovládanie peletkového kotla na diaľku
Dobrý deň, neviem či tu už niekto niečo podobné riešil. Mám peletkový kotol Boto enviro PM25 a chce…
daralbajda
Pred 4 rokmi
4
Omietka
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakého dobrého maliara,ktorý by mi omaľoval jednu izbu v pane…
hanah1965
Pred 4 rokmi
1
Sauna na vonkajšej stene
V dome sme plánovali umiestniť saunu do výklenku 140x200cm, ktorý bude z dvoch strán na vonkajšej s…
jozefsv
Pred 4 rokmi
4
Ako ďalej s obytným podkrovím
Dobry vecer, v RD byvame uz 10 rokov a rohodli sme sa zobytnit podkrovie. Dorobit stresne okna, vod…
oliviastaa
Pred 4 rokmi
1
Suchá podlaha
Ahojte, viete mi niekto vysvetliť rozdiel medzi cemwoodom a liaporom?
marcel1976
Pred 4 rokmi
4
Mohla by to plesen alebo?
Vysavam v izbe a pozeram a v rohu toto..Nic ma nenapada co to je alebo z coho to je..mohlo by sa je…
mikpo
Pred 4 rokmi
1
2
55
Vysporiadanie podielového spoluvlastníctva za života jedného z rodičov
Dobrý deň, chcela som sa spýtať či niekto riešil podobný problém. Otec zomrel pred vyše 12 rokmi. Z…
biolit21
Pred 4 rokmi
14
Poplatok za rozvoj - ako si ho vysvetliť?
ahojte zákon vraví že neplatia stavby do 150 m2 podlahovej plochy vsetkých miestností, a zároveň …
csikike
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
161
Robotická kosačka a prekážky v záhrade
Ahojte, rozmýšľame nad kúpou robotickej kosačky. Máme 180m2 trávnatej plochy, ale máme viac prekáž…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
2
Žumpa, septik alebo COV
Ahojte, začíname stavať domček v dedine, v ktorej nie je kanalizácia a rozmýšľame akým spôsobom by …
martiner33
Pred 4 rokmi
26
Dlazba pred vchodom
Ahojte nema niekto dlazbu pri vchodovych dverach hladam inspiraciu? Ste spokojni?
misicka2805
Pred 4 rokmi
1
Zmena uzemneho planu
Dobry den, nemate niekto skusenost so zmenou uzemneho planu? V uzemnom plane nasej obce je planovan…
zita19
Pred 4 rokmi
2
Samonosná posuvná brána a nárazový vietor pri pohybe
Čavte. Čo máte namontované samonosné posuvné brány ako je to s vetrom? Videá kde sa ukazuje fungova…
velakusin
Pred 4 rokmi
18
Duvar antický
Dobrý deň. Máte niekto plot z tvárnic Duvar antický? Čím ste to plnili?
kaspy
Pred 4 rokmi
2
Ako riešiť problém s hlukom z vymennikovej stanice
Sme na druhom poschodí 13 poschodovej bytovky. V prízemí je presne pod nami vymennikova stanica. Če…
zita19
Pred 4 rokmi
8
Aká je ideálna výška izby?
ahojte, chcem sa opytat na idealnu vysku izieb. V projekte sme mali planovanu vysku stropu na 2,60 …
tao_tao
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
78
Kameň na sokel, fasádu.
Ahojte, chcem sa s vami poradiť idem dávať kameň na fasádu a sokel tento - https://vaspo.sk/kamen-l…
peter245
Pred 4 rokmi
1
Nedostatocny spad na novej streche
Zdravim, prosim o radu. Firma mi robi izolaciu plochej strechy, zlozenie: zelezo-beton strop, asfal…
profistavbari
Pred 4 rokmi
10
Dotykové vypínače
Rád by som sa informoval, či má niekto skúsenosti s dotykovými vypínačmi na stenu (ako náhrada za k…
karol_teslicka
Pred 4 rokmi
29
Hrubka poteru pri okne a dverach
Terasove okna i dvere /celkom 4 okna +1 ks dveri / kazali,, montaznici " podmurovat tehlou tak ako …
dom666
Pred 4 rokmi
19
Odpojenie kupelnoveho radiatora od podlahoveho kurenia
Ahojte, potreboval by som poradit, ako odpojit v kupelni rebrikovy radiator od podlahoveho kurenia.…
jan45
Pred 4 rokmi
5
Vonkajšie žalúzie vs. kvetináče
Ahojte, aka máte vyriešené kvetináče na vonkajších parapetách pri vonkajších žalúziách? Mám na mysl…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
930
931
932
933
934
…