O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zasuvky a vypinace
Dobry den, prosim viete mi poradit ci ste si dali do celeho domu rovnake vypinace alebo ste to indi…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
14
Kontakt na overenú bazenársku firmu /bazenára v okrese NR
Poprosím dobrých ľudí na overený kontakt na bazenársku firmu (bazenára). Preferujem po prečítaní fó…
radodaj
Pred 4 rokmi
1
Záhradný domček svojpomocne
Dobrý deň Chcel by som poprosiť o radu pri stavbe záhradného domčeka z dreva. Steny domčeka by som…
maracana99
Pred 4 rokmi
12
Montaz bielych vysokych soklovych list
Ahojte komunita, hladam majstra na montaz bielych 10cm vysokych profilovanych mdf list (egger hamb…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Rozmery krokiev a pomurnice
Ahojte, chcel by som sa spytat ake rozmery krokiev a novej pomurnice by som mal zvolit na takomto p…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
Ako obnoviť detskú šmýkačku
Zdedil som detskú šmýkačku z plastu. Také mini čudactvo. JE však dosť "zájdetá" či jak sa to spisov…
rika210
Pred 4 rokmi
8
Projekt - názor
Prosím čo hovoríte na tento projekt? Kde je vstup predná strana je juh a zadná strana je sever. J…
kosto13
Pred 4 rokmi
5
Pomoc pri termostate
Dobrý deň, mám doma viac zónové vykurovanie, mám doma Bezdrôtový digitálny termostat biely SALUS,…
krtko193
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Renovacia stareho plotu - stlpiky (kovove za murovane)
Ahojte, planujem zrekonstruovat povodny plot. Moja otazka smeruje k tomu ako to spravit. Chcel b…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
7
Nerezová rúra - škrábance
Ahoj. Nedopatrenim som spravil jemný skrabanec na novej nerezovej rure (bruseny nerez, ale tusim j…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
9
Vymena ventilu
Zdravim, Dokaze vymenit vodar ventil ktory prepusta aj v takto stiesnenych podmienkach ako je na fo…
dent
Pred 4 rokmi
6
Je lepší Inoutic Eforte alebo Salamander Blue evolution?
Cenové ponuky sú porovnateľné, jedna z firiem ABC okná, ktorá vyrába Salamander, sídli v Holíči a n…
au585
Pred 4 rokmi
8
Kotol Attack electric excelent 15
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či nemá niekto zapojený tento typ elektrického kotla spolu s ohrievačom …
sleepstalker
Pred 4 rokmi
1
Montuje si niekto Loxone inteligentnú elektroinštaláciu?
Ahojte montujete si niekto inteligentnú elektroinštaláciu od firmy Loxone. Som v štádiu sekania drá…
classica
Pred 4 rokmi
1
2
45
Strešný preklad
Ahojte. Viete mi poradiť? Chcem kúpiť hrubú stavbu domu a na streche je strešný preklad, prepojeni…
daniel_roemer
Pred 4 rokmi
3
Izolacia a odvodnenie
Zdravim kupili sme asi 20 rocny dom ktory je cely podpivniceny steny pivnice su betonove no nieje u…
tomas89374
Pred 4 rokmi
18
Identifikácia plotovej tvárnice????
Dobrý deň viete mi povedať výrobcu plotovej tvárnice viem že sú plné a nezalievaju sa.
monika2110
Pred 4 rokmi
1
Poraďte firmu, ktorá nám urobí drevené schody
Zhaname firmu, ktora by nam vedela spravit drevene samonosne schody na dvoch poschodiach v dome, sp…
afibenka
Pred 4 rokmi
1
2
60
Vstavana rura a mikrovlnka
Zdravim, chcela by som Vas poprosit o rady, skusenosti ohladom rury a mikrovlnky. V akej vyske by m…
jmroxy19
Pred 4 rokmi
19
Čierny granitový drez - aká je údržba?
ahojte, chceme kúpiť čierny granitový drez a potrebovala by som názor a aké máte skúsenosti s grani…
adamos81
Pred 4 rokmi
27
RAVA - TECH, s. r. o. skusenosti
Dobry den.Mate prosim niekto skusenosti s firmou RAVA TECH? Alebo pan Radolsky? Konkretne so stavno…
erik4219
Pred 4 rokmi
1
Prepis pozemku
Potreboval by som poradit ako prepisat pozemok ktori vlastni moja starka, chcel by som tam stavat r…
akvi
Pred 4 rokmi
6
Kanalizacna rura 50cm
Dobry den. Hladam oranzovu kanalizacnu ruru o priemere 50 alebo 60 cm. Dlzka asi 30 cm. Potrebujem…
mgx
Pred 4 rokmi
3
Katastrálna mapa vs realita
Dobrý deň, keď na stránke www.mapka.gku.sk dám zobraziť svôj pozemok, tak pôdprys susedovho domu s…
doritt
Pred 4 rokmi
6
Drevene parkety Parketyp Plachý z Vranova nad Toplou
Zdravim, je tu niekto, kto ma doma parkety od tejto firmy, alebo pozna niekoho kto ich ma? Velmi by…
adam_sangala2c
Pred 4 rokmi
4
Murik na branu
Ahojte. Jedna taká otázka čo si myslite o múre ktorý bol vybetovany z dvoch radov DT do výšky cca 1…
josepho11
Pred 4 rokmi
2
Fólia antracit vz striekana RAL antracit
Dobrý deň máme objednané okná od FENESTRY vo farbe F436-5003. Idem objednávať garazovu bránu od fi…
blackdog17
Pred 4 rokmi
1
Ukážte vaše záhrady
Ahojte budeme mat obdlznikovu záhradu a rozmyslame ako ju urobit aby tam bolo aj na sadenie aj zele…
vstavki
Pred 4 rokmi
2
Odmena pre murara
ahojte, potrebujem poradit od skusenejsich ohladne vysky odmeny pre murara. Je to moja trocha vzdia…
ogi77
Pred 4 rokmi
23
Videovratnik z AliExpress-u
Poprosím, má niekto dobrú skúsenosť s videovratnikom z AliExpress-u, poprípade kvalitný kupovaný z…
melissapia
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
929
930
931
932
933
…