Zasuvky a vypinace

Dobry den, prosim viete mi poradit ci ste si dali do celeho domu rovnake vypinace alebo ste to individualizovali? Lebo ja osobne som za biele alebo strieborne vsade okrem kupelne, nech sa tie vypinace nebiju medzi sebou..bojim sa trosku dat strieborne vypinace s bielym stredom na bielu stenu alebo drevenu zastenu v kuchyni aj ked v mojej predstave by to vyzeralo pekne tak ak ma niekto fotku v realite z kuchyne alebo na tej bielej stene v izbe budem rada🙂 dakujem
Odpovedať
My sme dávali do jedného bytu na prenájom a myslím, že to vyzerá Ok.
Odpovedať
Profilova fotka
Všade sme dávali rovnaké, okrem teda kuchynskej linky, tam sme na zastenu dávali iné, nech to nie je ako päsť na oko. V kúpeľni chceš ísť do akých keď píšeš, že okrem kúpeľne?
Odpovedať
@stanuska69 my sme davali vypinace aj zasuvky vsade rovnake, biele a dobre to vyzera... ked sa ti pacia strieborne, tak aj tie budu fajn vyzerat.. daj si hlavne to, co sa tebe paci..
Odpovedať
@adam_sangala prosim vas a aka je toto znacka konkretne? Vyzeraju dobre.. Ja som premyslala nad niko intense
Odpovedať
@vojtti do kupelky davame bielu perlet.. Ta je trosku viac smotanova ako cisto biela kedze mame take kachlicky take smotankove..
Odpovedať
@stanuska69 Je to individuálne, niekto dáva rovnaké, ide skôr o cenu. Drahšie rady sa používajú v obývačke, lacnejšie v izbách a v špajzi, garáži, za chladničku, za TV najlacnejšie.
Odpovedať
@stanuska69 to je Legrand valeda life, mam ich zatial len v kotolni, ale pojdu vsade.
Odpovedať
@stanuska69 ako píše kolega, sú to značka legrand konkrétne valena life, pozri ich katalóg. Majú milión farebných odtieňov. Tiež ak chceš pošlem ti do IP kontakt na šilovných elektrikárov čo nám to robili.
Odpovedať
@stanuska69 my sme davali take, ake sa hodili do tej-ktorej izby - mame niektore, kde sli tmave, aby nekontrastovali s farbou. Daj si hlavne take, ake sa ti pacia 🙂 Tiez mame niko.
Odpovedať
tiež máme Valeny Life- všade čisté biele (biele vnútro+biely rámik bez chromového lemovania). U rodičov sme ich tiež dávali avšak rôzne, v každej izbe sme ich ladili k zariadeniu miestnosti... čo ma na nich ale trochu mrzí je, že mám pocit, že ich "klik" je trochu hlučnejší ako starší model Valena. 🙂
Odpovedať
@stanuska69 my sme dali do izieb biele schneider quadro (relativne obycajne) a do obyvacky niko v kombinacii ramcek strieborny vnutro antracit (anthracite/sterling). Sme spokojni. Do exterieru sme dali schneider merten antracit ip44
Odpovedať
Zdravim, sa chcem opýtať či je nejake obmedzenie pri nákupe napr. štvorramika ak tam chceme mať aj internetovú krabičku. Ide mi práve o Legrand. Ď.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maykar viacrámiky má legrand (aj iní výrobcovia) konštruované tak, že "jadro"/vložka alebo ako to nazveš z toho istého systému (rady) legrand (napríklad valena) môže ísť hocijaké. teda môžeš kombinovať vypínače/zásuvky/ethernet zásuvky/snímače/usb/hdmi atď proste všetko čo v danej rade ponúkajú má štandardizovanú veľkosť pre ten rad výrobkov 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?