Nerezová rúra - škrábance

Ahoj. Nedopatrenim som spravil jemný skrabanec na novej nerezovej rure (bruseny nerez, ale tusim je tam taky ten specialny povlak/povrch). Chcem sa opytat, je na to nejaka pasta na nerez, ktorou by sa mi to podarilo zjemnit, pripadne odstranit? Skusal som uz odstranovac skrabancov urceny na autolak, ktorý mi tam fungoval, no tu je to akosi bez efektu. Viem, ze sa to tu uz na niekoľkých miestach riesilo, no odpoved som tam nenasiel. Ma niekto zaruceny produkt, ktorým by mi vedel pomoct? Dakujem za kazdy nazor a radu.
Odpovedať
@v1ct0r len tip, ak to je bruseny/kefovany povrch, neslo by to nerezovou drotenou kefou alebo nastavcom do vrtacky vysuchat do stratena? Edit- po odoslani mi doslo, ci sa chapeme rovnako? Myslel si 'ruru' ako potrubie alebo trubu na kolace? 😄
Odpovedať
@filip_pe myslel som trubu na pecenie 😄 moja chyba, pardon, pisal som to v rychlosti. Truba ma taky specialny povlak a dekor ako bruseny nerez.
Odpovedať
Mysli si,že rúra má už dva roky a škrabanec spravila nešikovná žena a je to bežné, normálne, nepatrné, nepodstatné a že hlavné je či sa v nej dobre upečie kačica! 😄
Odpovedať
@dodok chapem tvoju ironiu a v podstate mas pravdu, ze je to blbost, no i tak by ma zaujimalo, ci na tento druh skrabancov existuje nejaka overena pasta na nerez. Napr. cisto pre dlhodobu udrzbu nerezovych veci. Vraj je dobra Bianco Polisch cistiaca pasta, no ta je urcena na drezy, kedze ma vacsi abrazivny ucinok.
Odpovedať
@v1ct0r tekutý piesok Larrin na nerez si neskúšal? Pri čistení nerezoveho drezu bola hubka čierna takže to asi zrejme akože brúsi? 🤔 Piesok je to úplne jemný. Bol to síce lesklý nerez ale za pokus to stojí.
Odpovedať
@aandrea99 Neskusal. Skusim pozriet. A ako sa to sprava? Povrch ostava hladky?
Odpovedať
@v1ct0r mali sme lesklý nerez, povrch zostával hladký a lesklý, má to aj dajakú vodoodpudivu zložku v sebe. Viditeľne to plytšie škrabance odstranilo ale samozrejme nie na veky.
Odpovedať
pouzivanim si to nevsimnes take hluposti-to nie ironia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?