Je lepší Inoutic Eforte alebo Salamander Blue evolution?

Cenové ponuky sú porovnateľné, jedna z firiem ABC okná, ktorá vyrába Salamander, sídli v Holíči a nevieme o nej nič, firma Viko Trade je v Senici, tá má okná Inoutic a o nej máme od ľudí, ktorí u nich kúpili a zároveň im montovali, veľmi dobré referencie. Tak sa teraz nevieme rozhodnúť. Viac sa nám páči profil Salamander...Ďakujem za radu!
Odpovedať
Ahoj... My sme davali okna od Fenestri (profil Geneo 3) Zlate Moravce, cez Viko Trade Senica... Velka spokojnost zatial. Salamander Blue evolution, podla mna zbytocne drahe.... Inoutic Eforte su kvalitativne dobre, ale Fenestra ma specialne ocelove vyplne proti kruteniu.
Odpovedať
Profilova fotka
Všetky plastové okná, okrem okien s malými rozmermi, musia používať oceľové výstuže. Nie je to nič špeciálne. Niektorí výrobcovia profilov nahrádzajú oceľové výstuže sklenými vláknami extrudovanými priamo do profilu alebo samotnými výstužami zo sklených vlákien. Je to však pomerne drahé riešenie a má svoje obmedzenia v maximálnych rozmeroch. Prémiový profil Inoutic Eforte je ideálny na dosiahnutie vysokých energetických úspor. Na rozdiel od iných profilov nepotrebuje špeciálne výplne komôr na dosiahnutie hodnôt pre okná do pasívneho domu. Preto sú v porovnaní s inými oknami jednoduchšie na výrobu a aj lacnejšie. Profil Inoutic Eforte je dostupný v 40 farebných variáciách, vrátane exkluzívnych fólií Titanium Plus s metalickým vzhľadom. Jeho kúzlo spočíva v tom, že je to v podstate bežný profil, ale s vynikajúcimi vlastnosťami a širokými možnosťami použitia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
nanika11 ako ste dopadli s viko trade?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame okna a dvere od Viko. Zatial spokojnost ako s cenou a komunikaciou, tak i s montazou a profilom Inoutic Eforte. Mozem odporucit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Presne nad tým teraz rozmýšľam. Neviem sa rozhodnúť medzi: Inautic Eforte MD – Ekoprofil TT Salamander Blue evolution – PV WIN Púchov Rehau Geneo 3+ - Fenestra ZM Slovaktual PASIV CL – Slovaktual Cena viac menej rovnaká. Ale hlavne mi ide o montáž, lebo mám aj predsadenú na niektorých oknách. Máte nejaké skúsenosti s týmito profilmy. Počul som že, všetky plastové profily do výšky 2200 mm a šírky 2000 mm musia mať stredové stĺpiky pokiaľ sa jedná o balkónové dvere. Ja mám okno 2370 x 2200 mm a nechcem tam stĺpik, vraj jedine Inautic Eforte môže byť bez stĺpika? No každý chváli to svoje. Na Rehau Geneo som zase počul, že sa krútia a nedržia väčšie rozmery tvar lebo nemajú kovovú výstuhu. Máte niekto realné skúsenosti Rehau Geneo? V projekte mám navrhnuté Rehau Genao 3+ a chcem sa čo najviac priblížiť pasívu. Kľudne aj cez SP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
au585 ako ste sa rozhodli na koniec?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@marusssss zobrali sme Salamander Bluevolution 92. Zatiaľ spokojnosť. No dali sme HST Portál.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?