O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Drevený tram hneď pri stene
Chcel by som sa spýtať či môže v budúcnosti robiť problém takto uložený drevený trám k stene.
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Plot z betonovych tvarnic Prešov
Pozdravujem, hladam dobru firmu s ktorou mate dobre skusenosti v Prešove. Jedna sa mi o takyto plot…
patrik194
Pred 4 rokmi
1
Hľadám stavebný dozor na stavbu Zvolen
Hľadám stavebný dozor na stavbu Zvolen Kontakt na mňa tu alebo tel. 0940233763
povazanko
Pred 4 rokmi
8
Zistenie hlbky zakladov
Ahojte, riešil niekto od Vás zistenie hĺbky základov pomocou najmenej pracnej roboty? Skôr niečo st…
marcos33
Pred 4 rokmi
1
Kuchyna s obyvačkou
Dobrý večer. Mám kuchyňu s obyvačkou v rozmeroch 4x4m. Máte nápady na zariadenie? Umiestnenie linky…
nada1326
Pred 4 rokmi
10
Cistenie rekuperacneho potrubia
Chcem sa opytat tych co dlhsie byvaju v dome kde je rekuperacia ci riesili aj jej cistenie? Resp. c…
milos_orszag
Pred 4 rokmi
7
Udrzi to z tehal, alebo radsej dt?
idem stavat pristresok o rozmere 12x4m. jedna polovica podla foto prava bude cela murovana po celom…
jozefsv
Pred 4 rokmi
13
Bude fungovať termostat z Aliexpressu na kotol Raja?
Čaute, pôjde mi na Raja 9Kw kotol takýto aliexpresacky jednoduchý termostat? https://m.de.aliexpres…
megdesign
Pred 4 rokmi
23
sponzor fóra
Stavebny urad Limbach
Ahojte, skusam aj takto, lebo uz sme zufali..... Mal niekto z Vas tu cest riesit Stavebne povolen…
danilee
Pred 4 rokmi
7
Vonkajšie Osvetlenie domu
Zdravím Vás , aké máte vonkajšie osvetlenie domu prosím vás ? Foto pre inšpiráciu by potešilo , dak…
patrik194
Pred 4 rokmi
3
Podlahový polystyrén treba prekladať
Čaute. Budem ukladať podlahový polystyrén pivnice garáž hrúbka 50mm treba prekladať? Mam dat 2a3? P…
kejsix
Pred 4 rokmi
7
Okná a dvere firma NOVES
Ahojte poprosím vás máte nejaké referencie ohľadom okien firmy NOVES? 8-)
malazu
Pred 4 rokmi
5
Skúsenosť s firmou NOVES
Ahojte, nemá prosím Vás niekto skúsenosti s plastovými oknami od spoločnosti NOVES?
malazu
Pred 4 rokmi
3
Cena novej stierky v Bratislave
Vedeli by ste mi poradiť, koľko je približne cena za novu stierku, sú to tri izby spolu 56m2, len s…
ado88
Pred 4 rokmi
2
Obytný kontajner od Obytne.sk
Ahojte, našla som firmu, ktorá vyrába obytné kontajnery. Táto firma predáva rozložený kontajner, kt…
qwen
Pred 4 rokmi
1
Cifer - ako sa byva, dochadzanie do BA
Ahojte, uvazujem nad kupou domu v Ciferi a rad by som sa spytal, ako sa vam v dedine byva a ake je …
marcyelka
Pred 4 rokmi
2
Bývanie v Cíferi
Ahojte, sme v štádiu hľadania pozemku a našli sme novú lokalitu s pozemkami v Cíferi s ca 100pozemk…
marcyelka
Pred 4 rokmi
11
Stropne kolajnice
Dobry den poradte od kial mate stropne kolajnicky?? Chcem to docasne na zaves a zaclonu k budeme ma…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
4
Kde nájdem najlepšie projekty domov?
ahojte, rozhodli sme sa ze si postavime domcek a zaciname hladat ten spravny.prosila by som o radu…
malena
Pred 4 rokmi
16
Tieniace pasy skusenosti
Zdravim, chceli by sme dat klasicke plotove panely zo zvaraneho pletiva a do nich tie 20cm tieniace…
avanka123
Pred 4 rokmi
1
Kúrenie ktoré?ako si vybrať?
Dobrý deň, Prosím o radu.🙏🏻 Staviame dom a neviem sa rozhodnúť či teplo cez tepelne čerpadlo alebo …
wolf_slovenska_republika
Pred 4 rokmi
22
Stôl Bonami Carmel skúsenosti
Prosím máte niekto tento jedálenský stôl s Bonami?? Skúsenosti, prípadne reálna foto stola, ďakujem…
jury240
Pred 4 rokmi
1
Dlazba
Ahojte... terasa...cca 34 stvorcov...nekryta...a chcem na nu dat niejaku gresovu 2cm dlazbu... dava…
kejsix
Pred 4 rokmi
13
Cesta ma 4m k pozemku
Dobry den, Poprosim radu, Pozdava sa mi jeden pozemok(je to zahrada, cislo 162/2), no pristupova ce…
pluky
Pred 4 rokmi
13
Plastove dvere do zelezneho otvoru.
Chcel by som sa poradit. Mam takeho stare hlinikove dvere chcel by som ich vymenit za plastove.Zele…
gami1008
Pred 4 rokmi
1
Projekt Lotus
Prosím vás koľko odhadujete cenu svojpomocne (živnostníkmi, nie firmou) ? Taký klasický štandard, b…
martosko
Pred 4 rokmi
7
Výška stropov
Pekný deň , aké máte prosím vás výšky stropu v dome ? Dakujem
nrmilos2404
Pred 4 rokmi
8
Mravce
chcela by som poprosit rady: prerobeny stary dom, byvame uz 2 roky a vzdy na jar sa nam zacnu po do…
martin107
Pred 4 rokmi
14
Docerpanie, refinancovanie hypoteky
Má niekto skúsenosť? Chcem financovať rekonštrukciu domu hypotékou k bytu čo mám. Z pôvodnej hypot…
decembrovka77
Pred 4 rokmi
5
Drevený obklad na fasádu - červený smrek
Ahojte, má niekto kontakty na dodávateľov vysušeného dreveného obkladu - červený smrek za rozumnú c…
vladimir_novotny
Pred 4 rokmi
12
1
2
…
927
928
929
930
931
…