Dlazba

Ahojte... terasa...cca 34 stvorcov...nekryta...a chcem na nu dat niejaku gresovu 2cm dlazbu... davat do lepidla alebo na terce ??? dookola terasy je ocelovi profil do ktoreho pojde sklenene zabradlie terasa je vyspadovama v profile navrtany otvory na odtekanie vody co je lepsie ?? alebo je to jedno ci do lepidla ci na terce ??? dakujem
Odpovedať
@mitulus1 Terce su lacnejsie a rychlejsie. Mam to na plochej streche ako terasu, funguje to dobre. A skor z toho zlezie sneh.
Odpovedať
aj ja si myslim ze je to jednoduchsie riesenie... ale pod dlazbou ked je len beton bude zrejme treba este dat minimalne tekutu lepenku alebo nieco nie ?
Odpovedať
@mitulus1 a načo
Odpovedať
netreba?? ved ten beton po rokoch bude ako vyzerat po vode,...mrazoch..
Odpovedať
@mitulus1 Ja som ten betónový povrch pod dlažbou (tiež mám na terčoch) natrel tekutou hydroizoláciou Den Braven: https://www.staveba.sk/Den-Braven-Jed... ale nebolo to nutné natierať. Fotky, ako je to uložené na terčoch sú v mojom fotoalbume.
Odpovedať
ale urcite je to lepsie..pod terasou napriklad budem mat odkladaci priestor a tiez technicku k bazenu...tak radsej ako keby malo cez beton pretekat
Odpovedať
@chrobak7 este sa ta spytam daval si si ju sam alebo ti to robila firma??? ak firma co stoji cca pokladka dlazby na terce? dakujem
Odpovedať
@mitulus1 Dával som to sám. celú terasu asi za jeden deň. A ak pod terasou máš nejakú miestnosť, tak musíš riešiť inak hydroizoláciu. Nestačí len nejaká tekutá lepenka. To je ako rovná strecha.
Odpovedať
@chrobak7 ale to niesu miestnosti ze z domu...tam pod terasou uz nieje nic...len ju mam vo vyske 1,5m cize na odkladaci priestor do vyuzijem...naradie..kosacka..a tech na bazen ako pisem..ako inak by to trebalo riesit ???
Odpovedať
@mitulus1 Tak, ako izoláciu rovnej strechy. Inak strop v tých miestnostiach bude vlhký, bude to vlhnúť zhora.
Odpovedať
@chrobak7 cize tu fatrafoil ci ako sa to vola
Odpovedať
@mitulus1 nestalo by sa mu nic, uz je na vas, kolko mate penazi nazvys. edit: Aha, dole je priestor.Tak potom áno, treba izoláciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?