O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Šachta na odsávanie pár??
Ahojte, pred prerabkou bytu by sme potrebovali potvrdiť ci je to co vidíte na obrázku vývod na odsá…
prestigio391
Pred 4 rokmi
6
Aké okno do kancelárie?
Ahojte, máme vonkajší dizajn domu, ale nevieme aké okno dať na spodok, kde je myslená kancelária...…
svetlanik3
Pred 4 rokmi
9
Okno na terasu-klasické či posuvné
Ahojte, vy čo už nejaký čas bývate, viete posúdiť, či je praktickejšie mať ako východ na terasu HS…
akvi
Pred 4 rokmi
28
Interierové strieborné žaluzie
Dobry den, vie mi niekto prosim poslať fotku ako vyzerajú strieborné interiérové žaluzie na oknách …
duzu
Pred 4 rokmi
7
Prístupová cesta +siete
Dobrý deň rad by som sa poradil .. plánujem kúpu pozemku no je potrebné vybudovať dočasnú prístupov…
adiso
Pred 4 rokmi
5
Nezastrešená časť terasy
Zdravím, chcel by som sa spýtať. Z dôvodu, že nechceme prekryť kuchynské okno, nám vychádza terasa…
stanno
Pred 4 rokmi
10
Familyhouse.sk - máte skúsenosti s touto firmou?
Ahojte , práve sme vo fáze vyberania projektu. Prosím máte nejaké skúsenosti s firmou familyhouse.s…
barbora_miskovicova
Pred 4 rokmi
24
Stiesnene podmienky
Prosím kto mi definuje pojem stiesnene podmienky a kedy sa človek na nej moze odvolať?
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Zapis geometrického planu do katastra
prosim Vás poradte mi. kolko trva zapis geometrického planu do katastra. potrebujeme ho k uveru, kt…
kejtie21
Pred 4 rokmi
31
Kupili sme pozemok ale susedia su blazni
Zdravim potrebujem pomocť . Nebudem sa veľmi rozpisovat, no stala sa nám taka vec ,že sme kupili po…
megdesign
Pred 4 rokmi
26
Oprava omietok
Dobrý deň, Prosím vás ako by ste odporúčali opraviť drážky v omietke (cca 2cm) po natiahnutí nove…
juppko
Pred 4 rokmi
1
Existuje varovný zoznam zlých podnájomníkov?
Existuje varovný zoznam zlých podnájomníkov? Neplatičov, bordelárov, zlodejov...?
michaelarecht
Pred 4 rokmi
1
2
54
Aku hydroizolaciu?
Ahojte, chystame stavbu nepodpivniceneho rodinneho domu. Dom by mal byt vyvyseny kvoli nerovnosti …
kaspy
Pred 4 rokmi
4
Čo je potrebné nechať stáť, aby sa jednalo o rekonštrukciu?
Zdravím, starý dom s nevyhovujúcim pôdorysom (je príliš úzky), by sme chceli "zrekonštruovať". Prak…
epto
Pred 4 rokmi
3
Posun domu a zmena na katastri
Ahojte, Máme už vyňatý pozemok z pozemkového fondu ale museli sme posunúť stavbu o 1,5m aby sme dos…
milanista
Pred 4 rokmi
3
Stavebná firma HUMENNÉ A OKOLIE.
Dobrý deň, má niekto dobrú skúsenosť so stavebnou firmou z okolia HUMENNÉHO? Niekto ozaj dobrý a sp…
vladka201078
Pred 4 rokmi
1
Aké kvalitné vypínače a zásuvky za dobrú cenu?
Taká zlatá stredná cesta...nie moc drahé,tak aby aj trošku vyzerali.Ďakujem
ladislav_janicek
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
136
Približná cena za kuchyňu na mieru
Ahojte,potrebujem si urobit zhruba rozpocet ale netusim kolko stoji taka kuchyna na mieru, samozrej…
kramkarl
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
208
Pomoc s dekorom ku kuchyni
Ahojte,potrebujem radu,neviem sa rozhodnúť akú dlazbu do obyvacko kuchyne do novostavby..myslím dek…
aandrea99
Pred 4 rokmi
12
Pre aké okná sa rozhodnúť v roku 2021 ?
Zdravím všetkých. Riešim dilemu, že aké okná kúpiť aj s vchodovými dverami do domu, lebo je tu viac…
19riddick91
Pred 4 rokmi
18
Červotoč v strope
Zdravím, zaujima ma názor na elimináciu červotočov opalovanim napadnutých stropnych dosiek.
mmarcel
Pred 4 rokmi
11
Dá sa do kúpelne vložiť vaňa bez väčších zásahov?
Ahojte chcem sa spytat ci sa da uz do prerobenej kupelne vlozit vana bez nejakych vacsich zasahov. …
dodok
Pred 4 rokmi
3
Grafit polystyrén a lepenie na starú fasádu
Objednala som lepidlo styro titan a chcem sa spýtať či sa bude dať na penu lepiť grafitový polystyr…
dodok
Pred 4 rokmi
4
Dispozicia kuchyne
Dobrý deň, sme v procese rekonštrukcie. Potrebovali by sme poradiť s návrhom kuchyne už teraz kvôli…
yelly1
Pred 4 rokmi
6
Geodet
Dobrý deň, prosím vás, máte niekto kontakt na dobrého geodeta no nie drahého? :slight_smile: oblasť…
lenkapiry
Pred 4 rokmi
7
Vypnute kurenie a teraz mraz
Ahojte, zostal nam po otcovi dom, samozrejme je v inom okrese a 120 km od nas. pred tyzdnom sme vyp…
daralbajda
Pred 4 rokmi
23
Prefabrikátová pivnica
Máte niekto skúsenosti s prefabrikátovou pivnicou? Chceli by sme ju zakopať do severného svahu vedľ…
jajka66
Pred 4 rokmi
1
Napojenie zámkovej dlažby
Ahojte, ako by ste vyriešili malý problémik pri napojení zámkovej dlažby k obkladu? Doložiť zámk…
profistavbari
Pred 4 rokmi
6
Vidiecka brána
Ahojte,vie mi niekto prosim dat tip na nejaku firmu,najlepsie na strednom slovensku,ktora nam spra…
benkovci
Pred 4 rokmi
1
°°Úprava podkrovia - typy, triky, nápady°°
Ahojte kutyilovia, kúpili sme novostavbu bungalovu a plánujeme si prispôsobiť povalu skladovaniu s…
petko11114
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
925
926
927
928
929
…