O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rozvodná skrinka?
Dobrý deň, prosím Vás, poraďte mi dobrí ľudia. Prerábam kuchynu a aj elektriku nej. Rozvodna skrin…
duzu
Pred 4 rokmi
30
Aké krbové kachle mám kúpiť?
Ahojte strechari, prosim Vas o radu. Nevieme ake krbove kachle so salavym teplom kupit. Chceli sme …
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
52
Tesnenie do kovových zárubní
Ahojte strecháci, nikde som sa nedocitala, ako sa dáva tesnenie do kovových zárubní. Viete mi porad…
ecuk
Pred 4 rokmi
2
Potrebujem radu
Zdravím potrebujem radu. Potrebujem zviesť vodu zo strechy. Potrebujem vedieť aká rúra je najvhodne…
pacho29
Pred 4 rokmi
13
Kolko priestoru treba
Dobry den. Prosim o radu. Ake rozmery by mala mat situacia prilozena nizsie, aby sa mi tam vedelo o…
lenkalienkach
Pred 4 rokmi
6
Odporúčanie na stavebnú firmu
Ahojte, chceli by sme si postaviť domček, ale zaujima ma, ( reálne skúsenosti) či sa da postaviť mu…
kikusa107
Pred 4 rokmi
1
Bungalov 54
Chcela by som sa spýtať nemáte prosím niekto takýto alebo podobný projekt ? Mam par otázok...
simka2018
Pred 4 rokmi
1
Zateplenie šikmín - čím?
Ahojte rozhodujem sa, aký materiál kúpiť na zateplenie šikmín podkrovia. Medzi krokvy a klieštiny,…
marcuss
Pred 4 rokmi
6
sponzor fóra
Zateplenie stareho podkrovia
Viete mi poradiť ako najlepšie zatepliť podlahu na povale v starom 90 ročnom dome??? Postup, materi…
marcuss
Pred 4 rokmi
14
Obklad biela tehla.
Mate niekto na fasade bielu tehlu?
marcuss
Pred 4 rokmi
13
Tehlove obkladove pasiky
Dobry den. Chcela by som fasadu na dome oblozit tehlovymi pasikmi, cca 50 m2. Mam 2 otazky: 1. Nepl…
marcuss
Pred 4 rokmi
7
Zateplenie domu
Koľko vychádza zateplenie poschodového domu cca 190m budeme zatepľovať 15
marcuss
Pred 4 rokmi
8
Tehlovy obklad na starsi 30 rocny dom
Dobry den, chcel by som pocut vas nazor. Dom nieje zatepleny a ani nebude, obvodove mury maju 50cm …
marcuss
Pred 4 rokmi
2
Zbabraná prerábka
Zdravím, pred rokom nám firma rekonštruovala byt (maľovanie, výmena podlahy, znižovanie stropov, vy…
romcovw
Pred 4 rokmi
29
Vstupne dvere na drevenu chatu
Dobry den, poradte prosim typ vonkajsich dveri na chatu. Jedna sa o drevenu chatu, momentalne mame …
mims
Pred 4 rokmi
1
Hladam obkladaca na velkoplosne obklady
Zdravím, hľadám obkladača pre veľkoplošné obklady. Stavba sa nachadza v blizkosti Trnavy.
obklady_dlazby_mtj
Pred 4 rokmi
2
Pozemok hned pri R1 a D1 smer Trnava
Dobry den, prosim Vas myslite si, ze sa opati kupovat pozemok hned pri R1, D1? Je tam sice protihlu…
rkorba
Pred 4 rokmi
18
Predpriprava na fotovoltaiku čo treba
Pozdravujem, mame rozostavany bungalov a práve vo fáze že nám robia elektrinu v dome a keďže by sme…
janopopovec
Pred 4 rokmi
5
Liatinové kachle / pec s ext. prívodom
Zdravím všetkých ľudí dobrej vôle. Po dlhodobom skúmaní zisťovaní a pátraní som dospel k záveru, že…
vick7
Pred 4 rokmi
5
Susedské spory...
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť o Vaše skúsenosti po prípade a radu. V roku 2014 sme si postáva…
draik
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Čo na nekrytú terasu
Ahojte, chcem poprosiť o radu. Budem mať časť terasy nezastrešenú. Mám už vybetónovanú základovú …
stanno
Pred 4 rokmi
4
Zakladove pásy
Ahojte mám otázku. Mal som vypočítanú výšku základovych pásov na budúcej terase tak aby som na ne u…
t0ny08
Pred 4 rokmi
12
Pomoc pri izolacii
Dobry den strechari. Potreboval by som od vas pomoc pripadne aj nejaku tu foto. Idem zacat izolaciu…
profistavbari
Pred 4 rokmi
19
Hľadám dodávateľa murovanej stavby (porotherm) 230m2 v Chorvátskom Grobe
Dopytujem firmu na výstavbu RD na kľuč v lokalite Chorvátsky Grob. Zastavaná plocha RD cca 230m2. Z…
raspel
Pred 4 rokmi
1
Drevena terasa-pomoc
PROSIM niekoho kto mi vie poradit..mame terasu zo sibirskeho smrekovca..rok a pol, pravid.osetrujem…
rencucha1987
Pred 4 rokmi
28
Aký typ závesu k asymetricky postavenému oknu?
Ahojte, pripájam približný náčrt dispozície v kuchyni. Je to pohľad z kuchyne na jedálenský kútik s…
fokuska
Pred 4 rokmi
14
Odstup od existujuceho rodinneho domu na hranici
Ahojte, mam pozemok siroky 12,5 metra sused je na hranici tak ze strechou je uz za hranicou pozemku…
mi_t_is
Pred 4 rokmi
3
Dostavanie domu z predaja bytu
Pekný deň Rada by som sa spytala, mame dvojizbovy byt. Kupili sme pozemok, ostali nam peniaze cca n…
zltalienka
Pred 4 rokmi
12
Vyzualizacia
Ktorá verzia je lepšia ..... je to moc blbe keď telka bude pri kuchyne ?
bumblbee123
Pred 4 rokmi
4
Murovanie - kombinácia materiálov
Ahojte, chcem vymurovať atiku a rád by si overil, či to bude OK. Atika má projektovanú výšku 75 cm…
jan45
Pred 4 rokmi
7
1
2
…
924
925
926
927
928
…