O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonstrukcia trnava
Ahojte prosim odporucte firmu na kompletnu rekonstrukciu bytu trnava a okolie, bratislava🙏 najleps…
veron258
Pred 4 rokmi
3
Rekonštrukcia rozprávkeho domčeka s úžasným pozemkom ...
Zdravím ľudkovia, zaujala ma ponuka kúpy na domček s úžasným pozemkom 3175 m2, úžasný výbeh pre det…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
29
Koľko vás stálo vytýčenie stavby geodetom?
kolko vas stalo vytycenie stavby ?
andy03
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
155
Výmena kotla na drevo
Dobrý deň chcel by som sa opýtať aká cena by bola za osadenie a napojenie kotla. Teraz mám kotol na…
daralbajda
Pred 4 rokmi
8
Wc a pracka napojene na studnovu vodu
Dobry den. Aky mate nazor na pojednie wc a pracky na studnovu vodu. Dakujem
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
Spodná voda studnova sachta
Zdravím vás, prosím vás ako vyriešiť osadenie vodarnicky asi elpums vb25/1300b do šachty plastovej …
chrobak7
Pred 4 rokmi
10
Bezbariérová kúpelna
Chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s nástenným sprchovým žľabom v paneláku, kde odtok …
jan45
Pred 4 rokmi
3
Firma RZZ s.r.o - sklenené zábradlia - naša skúsenosť
Zdravim, chcela by som upozornit na veeelmi zlu skusenost s firmou RZZ s.r.o, ktora nam mala realiz…
pistenocka
Pred 4 rokmi
29
sponzor fóra
Kachliar
Ahojte, viete niekto poradit a mate skusenost s dobrym kachliarom, co by vedel poradit a aj navrhnu…
luciaa15
Pred 4 rokmi
5
Kombinácia tepelné čerpadlo vzduch voda a solár na ohrev tuv
Ahojte,má niekto takúto kombináciu?Prosím neriešte návratnosť takejto investície...Ak to niekto má,…
jaros87
Pred 4 rokmi
6
Sekundárne elektrické kúrenie v starom dome
Zdravím, mám takú otázku, s ktorou sa už trápime pár mesiacov a rozhodla som sa, že si prídem po ra…
barborka_sladekova
Pred 4 rokmi
1
Prekládka VN
Dobrý deň, dnes na dotaz o preloženie alebo izolovanie VN 22kV mi pán s ktorým už nejaký čas o tomt…
spikerhc
Pred 4 rokmi
8
Zmena typu kúrenia z plynu na tepelné čerpadlo
Ahojte, máme naprojektované plynové kúrenie pre RD bungalov 140m2. Plynovú prípojku máme nacenenú n…
radok
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
72
Podklad pod SPC vinylove podlahy
Dobry deň, potreboval by som poradiť, či tu niekto nemá skúsenosti s pokladaním vinylovej SPC podla…
parkett_mann
Pred 4 rokmi
3
Prístavba vchodu na pozemku s neznámym majiteľom
Dobrý deň, chceli by sme pristaviť vchod s chodbou k rodinnému domu. Pozemok vedľa domu je vedený a…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Dali by ste si na dom prírodnú škridlu ?
Zdravím, plánujeme na dom dať prírodnú keramickú škridlu. Predajcovia boli prekvapení, povedali, ž…
charles91
Pred 4 rokmi
1
2
46
Z akých debniacich tvárnic vystavať vodomernú šachtu?
ahojte, mal by som otázku ohľadom svojpomocnej výstavby vodomernej šachty. Dno betónová platňa, pôd…
charles91
Pred 4 rokmi
16
Obrazy na stenu bez klincov
Poradí nám niekto, máte niekto skúsenosti, ako dať obrazy na stenu bez zatĺkania klincov? Obrazy ni…
chrobak7
Pred 4 rokmi
8
Schodny na terene
ahoj mozem mat takto schody na terene davaja sa tam este nejake vrsty alebo mozem mat len takto vyb…
chrobak7
Pred 4 rokmi
11
Náš vlastný pôdorys domu a zložitejšie osadenie na pozemok
Ahojte, chceli by sme sa s vami poradiť, čo si myslíte o takomto pôdoryse domu a o jeho umiestnení …
k1803
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
139
Schiedel s prefabrikovanou pätkou alebo bez?
Zdravim viete mi poradit komin Schiedel uni advanced s prefabrikovanou pätkou alebo schiedel stabil…
fiksa
Pred 4 rokmi
3
Zabrana pod plot
Ahojte, Co dat pod plot aby neprepadavala zem k susedovi? Uroven nasho pozemku je vyssie ako u sus…
fiksa
Pred 4 rokmi
13
Amónne ióny v pitnej vode
Zdravím. Obdržal som kolaudačný rozbor vody zo studničného vrtu. Všetky hodnoty sú vyhovujúce, až n…
ajnka
Pred 4 rokmi
3
Hladam
Dobry den hladam projektanta s referenciami-----> okres ZM NR LV HC TT - mame predstavu o dome -…
tankeri
Pred 4 rokmi
2
Centralny vysavac a rekuperacia
Caute chcel by som pocut i nazor inych pokial sa rozhodnem ako pokracovat. Idem instalovat jednotu…
bohousi
Pred 4 rokmi
19
Opop Biopel V9
Dobry den. Ma niekto skusenosti s tím to kotlom na pelety? Ako ste spokojny? Dakujem
lubobalascak
Pred 4 rokmi
1
Zápach z vetracej šachty
Zdravím, máme nasledovný problém - sused pod nami fajčí na WC a nám sa smrad do bytu šíri vetracou …
mirabelka2
Pred 4 rokmi
3
Anhydrid v dome a co v garazi?
Zamyslame sa nad cementovym poterom, liatym cementovym poterom alebo anhydridom. Medzi liatum cemen…
eva_tiarova
Pred 4 rokmi
1
Trasa kabla
Zdravim Vás, potreboval by som radu. Chcel by som realizovať el. prípojku a podľa vyjadrenia SSD b…
lukino55555
Pred 4 rokmi
2
Úver
Dobrý večer všetkým . Prosím Vás o radu. S manželom sme kúpili stavebný pozemok, na ktorom chceme …
peter977
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
922
923
924
925
926
…