O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skridla terran
Ma niekto na dome betonovu skridlu Terran danubia zakladnu tehlovocervenu s povrchovou upravou inov…
kllaritta
Pred 4 rokmi
1
Reflexné (zrkadlové) sklá na oknách
Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto reflexné (zrkadlové) sklá na oknách rodinného domu ? Aké má…
lrdk
Pred 4 rokmi
10
Partia Rómov a rekonštrukcia strechy
Ahojte. V prvom rade by som sa chcela ospravedlniť ak sa moja otázka niekoho dotkne, ale dúfam, že …
marcoy83
Pred 4 rokmi
19
Skúsenosti s firmou
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s firmou eso-stav?
zitik_98
Pred 4 rokmi
2
Vodovodná prípojka na verejný vodovod ktorý je pod cestou
Zdravím, potrebujem radu ohľadom vodovodnej prípojky, na fotkách vidite situaciu, vodári mi povedal…
jumt
Pred 4 rokmi
6
Poraďte firmu/stolára na kupeľnový nábytok na mieru
Poprosím, poraďte firmu/stolára na kúpeľňový nábytok na mieru - najlepšie severné alebo východné Sl…
riava123
Pred 4 rokmi
1
Ake kurenie na "dom" ? bez plynu
Ahojte , potreboval by som nejake rady napady ako vyriesit kurenie na nasom chatodome... pisem chat…
janopopovec
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
78
Výkopové práce, rezanie cesty a nasledne asfaltovanie
Zdravím, vie mi niekto odporučiť firmu/partiu čo by mi spravila výkop na vodu, vyrazali kusok cesty…
martinemm
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Vystužený svah/plot
Koho povinnosť je vystužiť svah, keď sa jedná o hranicu medzi pozemkami? Jeden svah mám zvrchu, nad…
kosto13
Pred 4 rokmi
3
Samozavlažovací truhlík na kvety Lidl
Pozdravujem, mate niekto samozavalazovacie kvetinace z Lidlu? Ja som predtym nemala skusenost a te…
daniella121
Pred 4 rokmi
10
Oprava základu
Dobry den. Chcel by som poprosit o radu na opruvu starého základu rok 68. Ako vydno prvych 2-4 opad…
nandi17653
Pred 4 rokmi
1
Elektrocenntrala-nehadze iskru
Mam po zime problem nastartovat centralu, problem je, ze nehadze iskru. Fajka a sviecka je dobra. A…
originalx
Pred 4 rokmi
1
2
43
Bungalov cena vs poschodový cena
Ahojte, Dávali ste si prosím niekto naceniť firme na montovany dom aj bungalov aj poschodový dom s…
duzu
Pred 4 rokmi
8
Alternatívy betónovej podlahy-povodne škvára
Ahojte, kúpila som starší rodinný dom a momentálne prebieha rekonštrukcia. Mám podlahovú dilemu. …
petiar
Pred 4 rokmi
21
Dlazba na terasu
Ahojte,ma prosim niekto skusenosti s tymito dlazbami- Leier Mercato alebo Premac Graniko?rozmyslame…
benkovci
Pred 4 rokmi
1
Dvere matné sklo
Zdravim Vás, odporúčte prosím interiérové dvere matné sklo, nemusia byť úplne najdrahšie. Skôr potr…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
5
LAK NA MATNU DLAZBU
ahojte. Poraďte prosím,mame tmavo hnedú dlažbu v kúpeľni. Je matná a to je najväčší problém. Vidno …
roman27
Pred 4 rokmi
7
Kuchynovo
Prosim objednaval niekto zkuchynova? Kukam odtial hrnce...ci sa to oplati alebo nie
20nikuska2
Pred 4 rokmi
3
Vyspravenie otvoru v stene po oprave kanalizacie
Dobry den, chcel by som sa informovat na sposob opravy diery v stene v tehlovej novostavbe so sadr…
martyba
Pred 4 rokmi
7
Hnojivo na trávnik - aké typy kupujete?
Zaujimalo by ma ake hnojivo kupujete a s ktorym mate dobre výsledky a ake typy hnojiv?
technik007
Pred 4 rokmi
1
2
38
Zakrytie kameňa
Dobrý deň Plánujem na dome upraviť fasádu na mieste kde mám podpivničenú časť.Teraz je tam taká ka…
majo999
Pred 4 rokmi
1
Český projekt rodinného domu
Dobrý deň, viete mi, prosím vás, niekto poradiť, či by prešiel schvaľovaním stavebného povolenia pr…
apienka
Pred 4 rokmi
6
Sadzba D5
Zdravím, uzatvorili sme zmluvu s distribútorom a dali nám sadzbu D5 keďže budeme mať el. vykurov…
duzu
Pred 4 rokmi
19
Americka/Bezucelova Hypo
Dobry den, Rad by som sa informoval ohladom moznosti ziskania predmetneho uveru v mojom pripade. S…
tomasjur
Pred 4 rokmi
4
Devi nastavenia
Dobrý deň, máte niekto Devi podlahové kúrenie? Máme problém to nastaviť. Buď je tu neznesiteľné ho…
stefania_ester_hricova
Pred 4 rokmi
1
Dom
Idem kúpiť pozemok na stavbu domu, lenže je písaný ako,, orná pôda,, ... Koľko € bude stáť prepísan…
moratibru
Pred 4 rokmi
14
Vŕzgajúce dvere
Prosím o radu čím namazať vŕzgajúce pánty na interiérových dverách (obložková zárubňa), keď spodný …
richard71
Pred 4 rokmi
4
Koľko vás stojí elektrické kúrenie?
Ahojte,táto téma je pre všetkých ktorí vykurujú dom na elektrinu.Zaujímali by ma vaše osobné skúsen…
kaspy
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
48
49
1458
Je potrebné zatepliť nepálenú tehlu?
Dobry den, prosim Vas o radu ohladom fasady na nepalenu tehlu, ci je dobre steny zateplit alebo nie…
palo18
Pred 4 rokmi
12
Okná od Aneko Nitra a vaše skúsenosti
Ahojte, mate niekto okna od Aneko Nitra? Poprosim o vase skusenosti...
sharky369
Pred 4 rokmi
20
1
2
…
920
921
922
923
924
…