Vodovodná prípojka na verejný vodovod ktorý je pod cestou

Zdravím, potrebujem radu ohľadom vodovodnej prípojky, na fotkách vidite situaciu, vodári mi povedali že mám predchystať výkop a potom im mám volať aby ma prišli napojiť na vodu, červená čiara na fotkach vyznačuje kadial pôjde voda, voda sa bude križovať s plynom kotrý je pod chodníkom, moja otázka je budem musieť vyrezať kus cesty (vyznačené modrým) ? chystám sa to robiť ručne, diky za pomoc
Odpovedať
@martinemm ja som mal odpad asi takto a podkopal som to ale nebolo mi vsetko jedno ci sa to na mna nezruti, ale ty urcite budes musiet vyrezat lebo na vodu sa osadza uzaver taky ako je na tvojej fotke len trochu v pravo.
Odpovedať
@martinemm Pravdepodobne budeš musieť urobiť ten výkop. A máš už vybavené stavebné povolenie, povolenie na rozkopávku a podobné veci s obcou? Lebo tá cesta bude asi obecná.
Odpovedať
@chrobak7 povolenia mám
Odpovedať
my sme si vykopali len za pozemkom a cestu sme riesili firmou co robila podkopavky, s tym plynom velmi opatrne. ale my sme podkopavali celu cestu, no cestu by som asi nerozbijal
Odpovedať
ja by som to podkopal a vyrezal len veľkou flexou len 20x20 na uzáver. Podkopával som som na kanalizáciu 0,5m v pohode. Ale v predpisoch určite maju že tam musí byť prístup 1x1m ale u nás s vodármi sa vždy dá dohodnúť ak vidia že je to blízko a je blbosť to robiť viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?