O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dom vedený ako chata
Dobrý deň, chcem sa spýtať dalo by sa stavať dom na pozemku vedený ako orná pôda v extraviláne obce…
dimin
Pred 4 rokmi
8
Semmelrock Umbriano
Zdravím. Nájde sa tu niekto kto má dlažbu Umbriano v odtieni sivo-biela alebo granit bežová? Rozmý…
kamajabo
Pred 4 rokmi
3
Typy, fotky ako skrášliť bok terasy
Prosím nejaké typy, fotky ako to nejak dať do stavu aby sa na to dalo pozerať :slight_smile::slight…
pacho29
Pred 4 rokmi
8
Ako opraviť veľmi starý plot z tehál
Vedel mi by niekto prosím poradiť ako najlacnejšie a najrýchlejšie opraviť veľmi starý múr z tehál …
fugas20
Pred 4 rokmi
9
Poradte dobreho Klampiara v okoli BA - DS
Zdravim, som tu novy, viete mi poradit dobrehu partiu klampiarov, co robia v okoli BA - DS? Potrebu…
bwbteam
Pred 4 rokmi
2
Je potrebná nivelizácia?
Dobrý deň, Na novostavbe máme cementové potery. Dal som ich výbrusiť a máme objednanú vinylovú pod…
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
Hlinikove pristresky z polykarbonátu
Dobrý deň, zháňam niekoho, kto vyrába prístrešky k domu, najlepsie Žilinský kraj. Predstava je taka…
voro79
Pred 4 rokmi
1
Zháňam obklad Paradyz
Nenájde sa tu volakto, komu zostali navyše obklady Pardyz elanda beige sciana struktura so šaržou,…
lacsi23
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Tieniaca siet
Ahojte. Som nútený dat tento ohyzd ktorý som vravel ze nikdy by som ho nedal na plot... Za domom m…
truly
Pred 4 rokmi
5
Nastavenie kovania HS portal
Caute. Nemate niekto navod/video ako sa nastavuje kovanie HS portalu? Konkretne ma zaujima zdvih k…
andreus
Pred 4 rokmi
5
Dodavatel znacky VADO
Prosim neviete, ci niekto na Slovensku dodava baterie znacky VADO? Konkretne zhanam seriu VADO Orig…
dadka04
Pred 4 rokmi
1
Sedačka - LIMA od Sofa partners
Caute, ma niekto sedaciu súpravu Sedačka - LIMA od Sofa partners , mohli by ste ukázať nejaké fotky…
matus157
Pred 4 rokmi
1
Benatsky štuk
Dobry den, mate niekto na stene omietku benatsky stuk? Ako ste spokojni? Aka je udrzba a ako dlho t…
raziel628
Pred 4 rokmi
2
Akú dať výšku hlavného ističa?
Ahojte, chceme si podat ziadost o pripojenie elektrickej energie - v lete zaciname stavat, tak sa…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
123
Kondenzačný kotol Junkers alebo Vaillant?
Dobrý deň, chcem sa opýtať veci znalých. Akú značku plynového kondenzačného kotla odporúčate? Junke…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
10
Prietokovy kondenzačný kotol
Zdravim, potreboval by som poradiť. Rekonstruujeme byt a prichádza na rad vyber kondenzačného kotla…
matejoldrich
Pred 4 rokmi
9
Obrazy do obývačky
Ahojte, zmodernizovala som si obývačku a chcela by som ju spestriť nejakým originálnym obrazom. Na …
deltako
Pred 4 rokmi
1
2
50
Zosuv cesty postavenej nad úrovňou pozemku
Ahojte, máte niekto obdobnú skúsenosť? Máme pozemok v dosť strmom svahu, zastavaná časť mesta, a po…
ktrink
Pred 4 rokmi
12
Podbitie strechy
Aké zvoliť podbitie strechy pri jej výmene? Krytina bude falcovany plech, fasáda sa meniť nebude. Č…
engineerr
Pred 4 rokmi
3
Poradte s výberom kuchyne
Zienky poradte mi aky typ kuchyne zvolit, ci do u a zavriet celu tu zadnu cast, alebo zadnu cast + …
henotom
Pred 4 rokmi
25
Vŕtaná studňa - čistenie
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť firmu na čistenie vŕtanej studni, ideálne aj s cenou? Okolie Brati…
vso10
Pred 4 rokmi
1
Laminátové podlahy - Eurowood
Aké máte skúsenosti s laminátovými podlahami Eurowood ? Osobne som totiž dodnes o tejto značke ni…
engineerr
Pred 4 rokmi
7
Fúkana izolácia
Dobrý deň, Prosím vás chcela by som sa opýtať chceme si dať zatepliť bungalow a niekde som natrafi…
weissrose
Pred 4 rokmi
3
Cim zateplit pri sucasnej cene eps
Ahojte oplati sa stale zateplovat eps ci uz sedy alebo biely oproti mv? Pri 18cm co planujeme su c…
zita19
Pred 4 rokmi
3
Nazor na fasadnu farbu od primalexu
Zdravim idem sa spytat mate niekto skúsenosť z farbou fasadnou od primalexu
peterklimpl
Pred 4 rokmi
11
Je potrebné niečím zákryť betón?
Ahojte, včera okolo obedu sme betonovali základy, teplota bola 15 stupnov celý deň. Ale počasie sa …
vrajmantak
Pred 4 rokmi
15
Vidiecky dom
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto staval vidiecky dom v takomto podobnom štýle? prípadn…
daralbajda
Pred 4 rokmi
8
Návrh kúpeľne - rada
Ahojte, prosím poradíte, čo by sa dalo ešte vylepšiť na tomto návrhu? Ono tam nie je veľmi čo vymýš…
lenkito10
Pred 4 rokmi
18
Rekonštrukcia polky hospodárskej budovy
ahojte, chceme kupit 600 m.š. pozemku, na ktorom stojí hospodárska budova. Je v nej garaž s jamou a…
1bubko2
Pred 4 rokmi
2
Rada, inšpirácia
Prosím vás potrebujem poradiť dlažbu pred vchod dverí a na terasu by ste dali rovnakú alebo iné pri…
doritt
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
918
919
920
921
922
…