O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Caparol Havana
Prosím máte niekdo na dome fasádu Caparol Havana?? Vyberám práve fasádu a táto ma oslovila...ale ni…
radusko01
Pred 4 rokmi
2
Je termostat BT52 kompatibilný s Viessmann Vitodens?
Ahojte, nevie niekto, ci je bezdratovy termostat BT52 kompatibilny s Viessmann Vitodens 111-W? Rov…
peter_kudlik
Pred 4 rokmi
19
Polyratanovy nábytok s oceľovou konštrukciou.
Dobrý deň, chceli by sme si kúpiť polyratanovy nábytok s oceľovou konštrukciou na terasu ktorá je p…
matus_svk
Pred 4 rokmi
1
Polyratan s oceľovou konštrukciou.
Dobrý deň, chceli by sme si kúpiť polyratanovy nábytok s oceľovou konštrukciou na terasu ktorá je p…
matus_svk
Pred 4 rokmi
1
Popraskana omietka/stena
Dobry den, Pred mesiacom sme kupili byt, jedna sa o tehlovu trojposchodovu bytovku z roku 2015. Az…
tao_tao
Pred 4 rokmi
6
Striekacia pištoľ na syntetickú farbu
Ahojte, viete mi, prosim, poradit striekaciu pistol na syntetické farby riediteľne riedidlami S…
unripko
Pred 4 rokmi
11
Zápach nového nábytku - ako sa ho zbaviť?
Ahojte, vie mi niekto poradiť ako sa zbavím zápachu nového nábytku? Skúšala som sviečky y.candle al…
tao_tao
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
66
Cena elektoinstalacie
Dobry den, Prosim Vas kolko Vas vysla cena elektroinstalacie -novostavba? Prosim napiste aj m2 domu…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
37
sponzor fóra
Bernolakovo Brečtanová
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s kúpou dvojdomu na Brečtanovej - Bernolákovo?
peto999
Pred 4 rokmi
2
Posuvné dvere pri peci
Chceme si dať namontovať posuvné dvere popri stene, lenže tá stena bude pri peci. Dvere budú z masí…
shiori
Pred 4 rokmi
6
Styrodur na betonový plot
Ahojte, je potrebne olepiť betonový plot styrodurom pod obklad alebo fasadnu farbu?
wolodymyr
Pred 4 rokmi
5
Nesprávne vytýčenie inž. sieti
Stalo sa vám, že vám dakto zle/nekompletne vytýčil inžinierske siete? Dá sa voči tomu sťažovať a ži…
jan45
Pred 4 rokmi
8
Ako prichytiť črepníky na plot?
Zdravím, prosím vás ako máte riešené črepníky na DT plotoch, tak aby nespadli? Ďakujem. :-)
tinuhaaaa
Pred 4 rokmi
1
Projekt domu do svahu
Ahojte, potreboval by som poradiť s inspiráciou domu do svahu. Pozemok je pristupný z oboch strán. …
daradus
Pred 4 rokmi
4
Tepelne cerpadlo - vnutorna jednotka na poschodi
Ahojte, Na vykuruvanie domu chcem pouzit TC. Vnutornu jednotku chcem umiestnit na poschodie. Su s …
dorottka16
Pred 4 rokmi
3
Devinska cesta - stavebne povolenie
Ahojte, prosim vas, najde sa tu niekto kto riesil stavebne povolenie na Devinskej ceste v BA? dakuj…
lenkova5
Pred 4 rokmi
4
Pss uver do 15000
Prosim vas o radu,konkretne skusenosti,vysvetlenie skusenych. Situácia nas donutila riesit uver na…
dagmar_vnuckova_sladeckova
Pred 4 rokmi
18
Drevodom navlhnuté flaky na betone po silnom vetre a daždoch
Zdrávim, po daždoch som si na stevbe drevodomu všimol na zemi vlhké flaky, ak sa niekto vyzná mohol…
igor256
Pred 4 rokmi
7
Dlažba z polska tubadzin
Dobrý deň chcel by som sa spýtať kde v poľsku sa dá kúpiť dlažba tubadzin viem že sa to tu rzoberal…
dasenka7
Pred 4 rokmi
2
Zavesene na lane
Nemate tip,kde by som nasla inspiracie ako zavesit kvetinace s muskatmi na lano na terase? Hladam n…
atak77
Pred 4 rokmi
7
Drevená plávajúca podlaha Eurowood
Ahojte, máte niekto skúsenosti s drevenými plávajúcimi podlahami od výrobcu Eurowood? Podľa paramet…
cannella
Pred 4 rokmi
3
Ohladom firmy Tabeg.sk Trnava
Dobry den vsetkym, chcel by som sa spytat ci mate skusenosti s firmou Tabeg.sk Trnava? Niekto ma s …
dayko
Pred 4 rokmi
2
Okna a dvere
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s firmou EMCOMONT MALACKY, pán Martinka Milan? Vyrábajú plastové a…
emill22
Pred 4 rokmi
2
Betónovanie príjazdovej cesty
Ahojte. Kúpili sme dom s takto riešenou príjazdovou cestou. Momentálne je len vysypaná makadamom, a…
martina2211
Pred 4 rokmi
5
Hydroizolácia sokla
Zdravím majstri, chcel by som Vás poprosiť o radu. 1. Mám zateplenú základovú dosku (viď foto) s X…
eagleowl
Pred 4 rokmi
3
Dá sa stolová doska prefóliovať alebo prefarbiť?
Ahojte kúpili sme zbrklo ratanove záhradné sedenie ale nehodí sa nám farebne stolová doska na teras…
chrobak7
Pred 4 rokmi
18
Uplna rekonstrukcia
Dobrý deň, mame starší 3 izbový rodinny dom a planujeme rekonštrukciu z dôvodu lebo dom stojí na vý…
tana134
Pred 4 rokmi
8
PSS - uver bez zalozenia - podmienky
ahojte, viaceri spominate v diskusiach ze PSS sa neoplati lebo ma horsie podmienky ako banka. ked …
marcos33
Pred 4 rokmi
9
EGGER kompozit- zlá pokládka?
Zdravím, idem sa opýtať kde by mohla byť chyba. Pokladali nám podlahu v dome, novostavba. Podlaha j…
packo01
Pred 4 rokmi
10
Bude fungovať trativod ?
Zdravím vas, existuje niekto kto by mi vedel poradiť, či na mojom pozemku bude fungovat trativod ke…
blackdog17
Pred 4 rokmi
24
1
2
…
916
917
918
919
920
…