Drevodom navlhnuté flaky na betone po silnom vetre a daždoch

Zdrávim, po daždoch som si na stevbe drevodomu všimol na zemi vlhké flaky, ak sa niekto vyzná mohol by povedať svoj názor ako vznikli, moja teoria: dom sa staval skladaním panelov, voda mohla prejsť miestami kde sa dom spája s platnou alebo panel ktorý spája múr a strechu všetko som vyznačil na fotkách červenou šípkou (oba flaky sú na rovnakej strane domu, ked pršalo tak velmi fukalo a myslím že sa voda pretlacila dnu kedze este nieje dom zateplený) troška ma to vystrašilo budem rád ked ma niekto ubezpečí že je to normálna vec 😄 ja som uplny laik čo sa týka stavieb.... dakujem
Odpovedať
@martinemm ano, v tomto stadiu je to normalne, zatieklo medzi platnou a stenou, ked bude fasada bude to v poriadku
Odpovedať
@cukrik25 dakujeeeem 🙂))
Odpovedať
Nemyslím, že sa musíš niečoho obávať v tejto fáze, vôbec nie. Viem, že kamarát to mal podobné 🙂
Odpovedať
@martinemm fermalcell je na vodu dost hakliva zalezitost ale tento rozsah je v poriadku. Do panela sa zrejme nic nedostalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Beton si potiahol vodu do vnutra
Odpovedať
@profistavbari a. fermacell nie je na pouzitie kde dochadza s priamym stykom s vodou, b. ma zvysenu odolnost voci vlhkosti @martinemm inak suhlasim s tym, co sa tu pisalo. len dodam, ze je normalne, ze je beton v zakladoch vlhky. Ked dlho prsi, poda je vlhka, tak beton je priamo v zemi a navlhne. Pripadne ked je spodna voda vyssie. Preto sa na cely beton, hlavne pod priecky dava asfaltova (alebo ina) hydroizolacia. Je to teda v poriadku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?