O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekonštrukcia rodinného domu....
Zdravím vás. Prerábal niekto takýto domček alebo niečo podobné na štýl bungalov? Chcel by som vidie…
malena
Pred 4 rokmi
1
2
33
Je možné dodatočne vybudovať komín na kachle?
Dobrý deň mám otázku, či by bolo možné dodatočne vybudovať komín na malé kachle. Mám postavenú l…
karmenocka
Pred 4 rokmi
7
Kolaudácia po rozsiahlej rekonštrukcii
Dobrý deň, mám otázku týkajúcu sa kolaudácie. Stavebné povolenie nám bolo vydané v jan. 2018. 3 rok…
elia20
Pred 4 rokmi
1
Prípojka elektrickej energie
Ahojte prosím vás ako to funguje kto určuje odkiaľ musím ťahať elektrickú energiu je to Zahrada za …
kaspy
Pred 4 rokmi
3
Folia
Prosim, aku foliu aby dovnutra nebolo vidiet ale vonku ano, okrem tej zrkadlovej? Existuje este nie…
lulka78
Pred 4 rokmi
3
Rekonštrukcia jedálenského setu
Poraďte mi čím najlepsie prefarbim borovicovy jedalensky set.. Je upraveny od vyrobcu bezfarebnym o…
zita19
Pred 4 rokmi
3
Veľkosť pracovnej plochy v kuchyni
Ahojte :slight_smile: viem že to je individuálne, ale chcem sa spýtať aká veľkosť pracovnej dosky …
hosmanikova
Pred 4 rokmi
1
2
55
Aké máte skúsenosti s firmou Josko?
Po dlhom hladani okien drevo/hlinik sa nam najviac pozdava firma Josko. Prosim o vase skusenosti s …
mk7
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Robotická kosačka pre trávnik do 200m2
Prosim odporucte mi dobru roboticku kosacku, s ktorou ste spokojni. Mame travnik do 200m2. Dakujem
hosmanikova
Pred 4 rokmi
1
2
40
Digestor nad ostrovček
Dať či nedať digestor nad ostrovček? Ak by sme sa rozhodli nedať digestor, môže sa mi nejak odpariť…
pastierik
Pred 4 rokmi
7
Názory pri orientácií domu na pozemku
Ahojte, poprosím Vás o radu. orientácia svetových strán a pôdorys domu je vyznačený na OBR. ako b…
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
13
Problém so základmi
Zdravím, keď som riešil projekt s projektantom, tak som mu na začiatku povedal, že na pozemku je na…
miroslavvvv
Pred 4 rokmi
1
2
35
Susedov altánok presahuje na môj pozemok
zdravim strechaci, ide o taku vec; sused stavia altanok a presahuje do mojho pozemku 45-50 cm, plus…
belan
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Maliar z Martina a okolia
Dobrý deň všetkým, neviete prosím poradiť a odporučiť šikovného maliara z Martina....?
jandom
Pred 4 rokmi
1
Podsvietene cislo domu
ahojte ma niekto?alebo viete kde by sa dalo kupyt? cislo domu led aby bolo v tvarnici v plote.posi…
majkisper
Pred 4 rokmi
11
Rekuperácia - od koho?
Ahojte, ideme stavať domček a akurát riešim aké firmy na rekuperáciu osloviť. S kým ste boli spoko…
majkisper
Pred 4 rokmi
8
Prístrešok na auto
Zdravím...chcel by som riešiť prístrešok na auto pri dome ešte pred tým ako mi začnú robiť fasádu. …
duzu
Pred 4 rokmi
16
Studňa na polievanie
Pekný deň prajem, Chcel by som sa spýtať, ako postupovať v prípade, že by som chcel na pozemku, na…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Aký sifón do vane je najvhodnejší?
Aký sifón vybrať je toho akosi veľa že neviem od čoho sa odraziť či klasika na stupel či klik klak …
paulus33
Pred 4 rokmi
10
Kúpeľňový nábytok
Pekný deň prajem, idem si k vám opäť po radu. Máme 3m dlhú stenu v kúpeľni, kde by som chcela dať…
katat2
Pred 4 rokmi
13
Kreslá z Westwing
Máte niekto skúsenosť s hojdacím kreslom Wing? Ak áno, ste s ním spokojní? :slight_smile: ďakujem
katat2
Pred 4 rokmi
3
"Urob si sám" ohrev vody v bazéne
Ahojte, prosim o radu skusenych ci by fungovalo nieco na principe : bazen kruhoveho tvaru 3,6m na v…
tomas_dolezal90
Pred 4 rokmi
1
2
47
Exterier-aka je naslednost
Ahojte, Prosim poradte naslednost ako zacat a pokracovat s exterierom, potrebujeme urobit komplet, …
richard71
Pred 4 rokmi
7
Skúsenosti s ProRea Partners s.r.o.
Chystám sa na výstavbu domu a ponuka tejto firmy ProRea Partners ma zaujala. Máte niekto s nimi oso…
ruskur
Pred 4 rokmi
3
Nakup polystyrenu na fasadu, podlahu...v Madarsku
Zdravim, rozmyslali sme dat nacenit fasadny, podlahovy polystyren, vatu, dlazby, obklady do Madarsk…
paulus33
Pred 4 rokmi
6
Jarná SÚŤAŽ s Allianz: Hypotéka cez Allianz - VÝSLEDKY súťaže
SÚŤAŽ UKONČENÁ Kúpa bytu, stavba domu či rekonštrukcia nehnuteľnosti si vyžaduje nemalé finančné…
michaelarecht
Pred 4 rokmi
1
2
38
Pracka Electrolux - filtračne čerpadlo
Pozdravujem, potrebujem pomoc ohladom filtracneho cerpadla v pracke Electrolux rpm1200, nakolko v p…
kristian_csorosz
Pred 4 rokmi
3
Kam umiestnit pracku?
Prosim poradte kam umiestnit pracku? Kupelna je malinka a do kuchyne ju nechcem....dakujem za kazdu…
macko444
Pred 4 rokmi
22
Spotreba tepla ny vykurovanie
V tepelno technickom posudku mám uvedenú spotrebu tepla na vykurovanie 7798,9 kWh / rok a v technic…
kattika25
Pred 4 rokmi
1
2
59
Diera na vodovod. pripojku
Dobrý deň, prosím Vás, cez základ domu je vŕtana diera, cez ktorú vedie PE hadica od vodov. prípo…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
8
1
2
…
914
915
916
917
918
…