O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Perforované tehly
Dobrý deň, Neviete mi poradiť, ako sa to vlastne volá, prípadne kde je môžne takéto tvárnice/tehly…
pavel_fabian
Pred 4 rokmi
3
Máte položenú podlahu Classen Villa 4V dub Peoria?
Ahojte.Prosim mate tu niekto uz polozenu podlahu Classen Villa 4V konkretne Dub Peoria?Nakolko sa t…
mucha999
Pred 4 rokmi
11
Základy na bungalov cenové ponuky
Zdravim všetkých, chcel by som poradiť ohľadom cenových ponúk, či niekto stavia,staval dom zastavan…
karmenocka
Pred 4 rokmi
1
2
48
Ako očistiť umelé vedrá od fasádnej omietky?
Dobrý deň, zostali nám vedrá z fasádnej omietky. Chceli by sme ich zobrať do komunálneho zberu, ale…
leo1234
Pred 4 rokmi
8
Pes stále uteká prosím pomôcť!
Dobrý deň prosím poraďte mi. Mám psíka (šteniatko Jack Russela) Ktoré je vonku avšak máme bránu z …
duzu
Pred 4 rokmi
20
Projekt na plot
Zdravím, dá sa zohnať niekde projektant s projektom na pletivové oplotenie za 50-100 €?
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
2 farebny travnik :)
Ahojte, viem, ze na tuto temu je tu viac prispevkov, ale keďže sa jedná vždy o konretny travnik, ta…
majcco
Pred 4 rokmi
12
Co je to za travu?
Ahojte, potrebujem radu od niekoho skuseneho. V nasom travniku sa nam objavila nova trava. Rastie v…
majcco
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Parketovy tmel namiesto prechodovej listy na laminatovu podlahu
Dobry den. Mam v oboch izbach rovnaku laminatovu plavajucu podlahu. Medzi podlahami bola navrtana p…
chrobak7
Pred 4 rokmi
8
Mokry kondenzator v susicke pradla Aeg
Ahojte, mate niekto susicku aeg s tepelnym cerpadlom? Mam problem s kondenzatorom, je stale zanese…
chrobak7
Pred 4 rokmi
9
Akú skrinku do kúpeľne - materiál
Ahojte, aký materiál by ste zvolili na kúpeľnovú skrinku na mieru pod umývadlo? DTD a MTD sa mi zd…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
10
Vekra posuvne dvere Dynamic
Ahojte, je tu niekto kto ma posuvne dvere Dynamic od spolocnosti Vekra (Incon Premium)? Zaujimaju m…
domininka
Pred 4 rokmi
1
Prestavba chaty. Ako začať?
Som uplny novacik a budem vdacna za kazdu radu :-) Kupili sme chatu, ktoru chceme zrekonstruovat,…
tadeusz12
Pred 4 rokmi
26
Elektrický kotol - aký veľký?
Ahojte, prosila by som Vás o radu. Dom dvojpodlažný, prízemie + poschodie spolu cca 400 m2. Aký ve…
duzu
Pred 4 rokmi
12
Lišty - zlatý dekor
Vie mi niekto poradiť, kde by sa dali kúpiť lišty/ profil v zlatom dekóre. Najlepšie aby mali dĺžku…
drslavino
Pred 4 rokmi
2
Okna pasky
dobrý den zaujima ma či okenne parotesne paropriepustne pasky sa daju lepit aj na izolaciu EPS XPS.…
jblaze
Pred 4 rokmi
2
Ukoncovacia lista pod dlazbu
Ahojte mam otazku. Chcem dat listu pod dlazbu. Tvar L. Viete mi povedat ako ju mam polozit? Mam 10…
brano17
Pred 4 rokmi
11
Schody na terasu
Prosim poradit ako dorobit schod nakolko je to pomerne vysoko, dakujem
defulik
Pred 4 rokmi
12
Trvalkovy zahon - zalozenie
ahojte, chcem si zalozit trvalkovy zahon, nieco som si nastudovala, nacrtla, ale potrebujem to skon…
lifelike
Pred 4 rokmi
6
Buranie domu
Dobry den,kupili sme stary hlinenny dom. Chceme orucat vnutorne a vonkajsie omietky. Mozeme to dat…
duzu
Pred 4 rokmi
9
Preklad v nosnej stene - 4,5 metra, škvarobeton
Ahojte, chystám sa urobiť preklad v nosnej stredovej stene . Táto stena je nosná len pre stropné tr…
richard71
Pred 4 rokmi
2
Podhľad z trapezového plechu
Dobrý deň, kto poradí? Máme väzníkovú pultovú strechu,podhľady budu z trapezového plechu. Je pod pl…
kollega
Pred 4 rokmi
4
Máte někdo fasádu Baumit life 0319, 0369 nebo 0378 nebo 0379?
Dobrý den, zateplujeme minerální vatou rodinný dům a podle papírového vzorníku nejsme schopni rozh…
jury240
Pred 4 rokmi
2
Valbova strecha - prosím poraďte
Prosím vás ks tu niekto, kto robí valbove strechy alebo kto mi vie poradit.. Riešime projekt domček…
daniel_skotko
Pred 4 rokmi
3
Podbetónovanie základov
Zdravím, viete mi prosím poradiť stavebnú firmu alebo murárov na podbetónovanie základov rodinného …
milan26
Pred 4 rokmi
1
Akú firmu zvoliť pre kuchyňu na mieru?
Ahojte, riešime momentalne kuch.linku na mieru. Aku spoločnsť zvoliť? Uvažujeme nad Dalno, mali sme…
lapla
Pred 4 rokmi
10
Špaleta okolo okna
ahojte strechari, čím najjednoduchšie na toto? Budem to robiť z rebríka keďže je to na poschodí a z…
martinkuli
Pred 4 rokmi
1
Sedacka Kenfast
Chcem sa spytat, ci niekto v poslednej dobe nekupil sedacku Kenfast. https://www.novynabytok.sk/roh…
dom666
Pred 4 rokmi
1
Nerezové zabradlie
Prosím vás viete mi poradiť niekoho z Oravy kto robí nerezové zábradlie? Ďakujem
smolo56
Pred 4 rokmi
2
Rozmiestnenie kúpeľne
Dobrý deň, ktoré riešenie by ste vybrali? Rozmery kúpeľne sú 250x345cm. S dverami zatiaľ vieme hýba…
betka8880
Pred 4 rokmi
23
1
2
…
912
913
914
915
916
…