O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Opacne zasuvky
Prosim o odbornu radu. Kupil som dvojzasuvky a spodna ma kolik hore a horna ho ma dole. Je to prakt…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
202
Vaillant aroTHERM VWL 85/2 (230V) uniTOWER
Má niekto skúsenosti s tým to TC? máme v pláne TC vzduch-voda a zisťujem skúsenoti. Za každé info b…
bookeeper
Pred 4 rokmi
13
Stavebná firma na rekonštrukciu domu - Košice okolie
Dobrý deň, Hľadáme serióznu stabenú firmu/partiu robotníkov so skúsenosťami v oblasti rekonštrukci…
ladislav_rigo
Pred 4 rokmi
4
Svojpomocne exteriér
:wink: Zvýšenie terénu plus siatie trávniku robil som to prvý krát svojpomocne ak sa nájde dáka kri…
upinterier
Pred 4 rokmi
10
Odporucanie firiem vaznikovy krov
Prosím aké firmy by ste odporučili na vaznikovy krov? Bude sa realizovať na dome v okolí tt dakujem…
majak0
Pred 4 rokmi
6
Sietky na okna bez vonkajsieho ramu
Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, skusenost Byvame v byte, kde zateplenie kompletne prekryv…
domino2013
Pred 4 rokmi
5
Ako čistiť fasádu?
Mozte mi poradit cim je najlepsie cistit fasadu ? WAPku sa bojim pouzit kvoli tlaku. Dakujem
marcel714
Pred 4 rokmi
22
Betónové schodiskové bloky
Caute, Ako ste riešili vonkajšie schody do domu. Má niekto betonové schodiskové bloky.? Aký základ …
marekjahoda
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Kontakt na šikovného dopravného inžiniera ?
Dobrý deň, poprosil by som kontakt na nejakého šikovného dopravného inžiniera, ktorý by vedel pomôc…
duzu
Pred 4 rokmi
2
Okná Incon
Ahoj, viem, že otázok a tém na okná je tu nespočetne veľa. Pravdupovediac som ich skoro všetky preš…
adamos81
Pred 4 rokmi
22
Položenie dlažby na terasu
Zdravim. Ako poriešit položenie velkoplošnej dlažby 40x40 do piesku na terasu?Ako uložiť dlažbu …
eko20
Pred 4 rokmi
20
Stavebné povolenie - stratené
Ahojte. Neviem nikde nájsť originál stavebného povolenia. Chcem sa opýtať či mi na stavebnom úrad…
ladoz
Pred 4 rokmi
10
Kotol
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s kotlom na pelety Wentor Lidia compact …
daralbajda
Pred 4 rokmi
4
Ako zavesit detsku hojdacku na dreveny tram?
Ahojte, chcem sa spytat ohladne zavesenia hojdacky pre dieta. Kupili sme hojdacku, ktorej foto prik…
milan_
Pred 4 rokmi
10
Vavrinovec- čo je to za chorobu
Dobrý deň, neviete mi prosím poradiť, čo to napadlo vavrinovec? Vysadený bol na jeseň, teraz na jar…
zato00
Pred 4 rokmi
11
REKONSTRUKCIA KURENIA
zhanam info ohladne vyberu kondenzacneho kotla pre RD s cca 200m2 a 15 radiatormi. velmi dobre rece…
daralbajda
Pred 4 rokmi
22
Prečnievajúci sokel
Ahojte, myslite, ze je uplne zly napad nalepit soklovy obklad, aj ked mame fasadny polystyren na ce…
quintes
Pred 4 rokmi
13
Hľadáme projekt - 5 izbový bungalov s garážou
Hľadáme projekt 5 izbového bungalovu so vstavanou garážou. Chceme 1 spáľňu, 2 detské, 1 menšiu pr…
igor_uhliarik
Pred 4 rokmi
1
2
44
Pomoc pri realizacii hojdacky
Nema niekto nejaky trik ci radu,napad? Staviam ihrisko pre decka a domcek uz mam so smyklavkou a k …
peto222
Pred 4 rokmi
11
Penetrak pod tekutu hydroizolaciu
Ahojte je potrebne pred pouzitim tekutej hydroilozacie povrch najprv napenetrakovat ??? dakujem
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
2
Pozrite mi pôdorys -či sa vám pozdáva
Zdravím, prosím o pomoc, pozrite mi návrh pôdorysu dvojpodlažnej kocky cca 9x9 - Pultová strecha. V…
stanlej
Pred 4 rokmi
1
2
38
Lak na kameň
Vie mi niekto prosím poradiť, aky použit konkrétny lak? (Pre mokrý efekt ) Alebo ma niekto skúsenos…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
3
Zapojenie ventilátora na zvonkovy vypínač
Zdravím majstri, Prosím o radu objednal som ventilátor s časovim dobehom a majstri mi dali zvlášť z…
technik007
Pred 4 rokmi
3
Stare interierove dvere-renovacia?
zaujimal by ma vas nazor, kedze sa neviem rozhodnut... idem komplet rekonstruovat stary 60r byt. ch…
evasugarova
Pred 4 rokmi
27
OSB na EPS polystyren
Pozdravujem všetkých. Mám otázku ohľadom OSB na pochodznu podlahu. Ale pekne od začiatku. Jedná sa …
hind
Pred 4 rokmi
1
2
34
Rozvod vody v novostavbe bungalov
Dobrý deň, prosím Vás, kadiaľ je lepšie ťahať rozvody vody?Bude podlahové kúrenie, tehla 30tka.V p…
megdesign
Pred 4 rokmi
30
Odporučenie firmy /majstra
Dobrý večer, Vedeli by ste mi odporučiť firmu, majstra ktorý by zvládol vyspravit steny po elektroi…
adam_sangala
Pred 4 rokmi
2
Kazetovy strop
dobry den, skusal niekto namalovat a narezat klasicky sadrokarton a pouzit ho v kazetovom strope? n…
doc184
Pred 4 rokmi
5
Postup pre založenie trávnika
Ahojte.. Potrebujem radu.. Mame zahradu cca 450m2..momentalne je tam burina a bodliaky.. Co je najl…
santos950
Pred 4 rokmi
1
2
35
Drobné kopčeky hliny
Neviete prosím poradiť z čoho môžme mať na trávniku takéto drobné kopčeky hliny? Myslela som že sú…
skrekyno
Pred 4 rokmi
4
1
2
…
910
911
912
913
914
…