O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Compact - Apex Arch
AHOJTE PLS MATE NIEKTO POSTAVENY, ALEBO PLANUJETE STAVAT RD COMPACT OD APEX-ARCH? ...SME SI HO PO…
horskybezec
Pred 4 rokmi
30
Aká podlaha k nábytku dub sonoma
Ahojte, viete mi prosím dať tip, akú plávajúcu podlahu (dekor) vybrať k nábytku Dub Sonoma? Budem m…
erika_szabo
Pred 4 rokmi
6
Samostatná kuchyňa
Ahojte,máte niekto projekt so samostatnou kuchyňou?
petra7825
Pred 4 rokmi
22
Zmena stavby pred dokončením z jednoduchej na ne-jednoduchú
Aby sme sa skôr dostali ku stavebnému povoleniu, projektant mi navrhol, že najprv požiadame o rovna…
afibenka
Pred 4 rokmi
11
Pipojka vody
Dobry den. Prosim vas chcem sa opytat ci mi schvalia vodarne pripojku vody ked chcem vodomer osadit…
tomasbnbn
Pred 4 rokmi
9
Koľko stojí búranie starého domu?
Mame stary dom, ktory chceme zburat a namiesto neho postavit novy. Chcem sa spytat tych, ktori tuto…
kingox
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Impregnovat betonovu dlazbu
Zdravim idem sa spytat impregnuvate betonovu dlazbu mam dlazbu zo stadreka delano 6 sivagrafit
peterklimpl
Pred 4 rokmi
3
Základová doska PP,SNV,LE
Dobrý deň nemáte niekto kontakt na majstrov nejakú partiu živnostníkov ktorá sa zaoberá realizáciou…
7pietro12
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Prosim o nazor
Ahojte chcela by som radu, riesenie, na zateplenie zakladov pred pokladkov zamkovej dlazny. Mam pod…
valeriapoe
Pred 4 rokmi
8
Presťahovanie a stavba domu
Ahojte. Nejaký čas som už zabývaný aj s manželkou a trojročným synom pod Tatrami. Kamarát z Kubína …
arcticcode
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
75
Vzdialenosť medzi ostrovčekom a linkou
Mala by som otázku, je vzdialenosť medzi kuch. linkou a ostrovčekov 120 cm postačujúca?
bohuslavs
Pred 4 rokmi
1
2
50
Domový vrátnik
Zdravím. Viete mi poradiť ? V dome máme predprípravu na domového vrátnika spravenú spôsobom: Von…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
1 šachta - 5 ks vodomerov????
Zdravím, je možné dať do jednej vodomernej plastovej šachty umiestniť 5 ks vodomerov? Vodomery bu…
majkoj
Pred 4 rokmi
18
Realitná kancelária orbis
Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto RK. Veľmi málo som o nej nasla na internete, tak ci náhodou n…
d_va
Pred 4 rokmi
2
Dlha chodba
Ahojte, Chcem sa spytat ci ma niekto v dome dlhu chodbu. Nie je to este definitivna verzia projektu…
dromitan
Pred 4 rokmi
11
DISPOZÍCIA 1.poschodie
Pozdravujem, ideme si poradu, ktorý variant sa Vám zdá najoptimálnejšie. Vďaka za vecné rady a náz…
zdenoo1
Pred 4 rokmi
15
Cena strechy 268 m2, 16 m3 dreva bungalov súrne...
Ahojte, prosím Vás aká by mala byť cena strechy na bungalov. Klasicky krov zo stolicou, valbova, pr…
predatorzv
Pred 4 rokmi
1
2
37
Externý prívod vzduchu vedený nad úrovňou podlahy
Pozdravujem všetkých Touto cestou by som sa na Vás chcel obrátiť s prosbou o radu. Na chate plánuje…
wlqzke
Pred 4 rokmi
1
Videovrátnik - kabeláž & poraďte model
Ahojte, v najbližších dňoch plánujem kúpu videovrátnika. Z domu (kde bude vnútorná jednotka) mám p…
cukrik25
Pred 4 rokmi
2
Napojenie WC na odpad
Dobrý deň, mám otázku. Mam hotovú základovu dosku a vyvedený odpad na WC presne tam ako je umiestne…
bohusjadud
Pred 4 rokmi
3
Železničné podvaly - pražce. Kde ich zohnať?
ahojte, mam sialeny napad, pouzit stare drevene podvaly zo zeleznice na chodniky okolo domu a v zah…
celom
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
65
Nosný múr bez zakladov
Zdravím, prosím o radu, ak niekto niečo podobné riesil. Počas stavby RD sme zistili, že sme nemame …
juditkap242
Pred 4 rokmi
10
Fasáda RD
Dobrý deň vo spolok, hľadám nejakú partiu na realizáciu fasády. Jedná sa o klasický 2- podlažný RD…
rady_okolo_rd
Pred 4 rokmi
1
Firma na strojove omietky - Detva
Zdravim vsetkych, viete mi doporucit firmu, ktora robi DOBRE strojove omietky? lokalita Detva, bu…
dorwin
Pred 4 rokmi
3
Vyplavené semená trávy
Zdravim.Bude asi dva týždne rozosiata a zavalcovana tráva ale po dažďoch a chladnom počasí asi vše…
miselito
Pred 4 rokmi
10
Projektant - namestovo
Dobrý deň, poraďte prosím šikovného projektanta, ktorí dokáže vybaviť všetky potrebné veci k projek…
bigjamajko
Pred 4 rokmi
2
Identifikácia Potrubia v Byte
Dobrý deň , Chcem sa opýtať , pri rekonštrukcii bytu sme odstránili vstavanú skriňu v ktorej sa …
proof_the_truth
Pred 4 rokmi
1
Dobrá stavebná firma na výstavbu rodinného domu
Ahojte, prosím, viete poradiť stavebnú firmu na výstavbu rodinného domu? Veľa firiem je na trhu, …
ivpo
Pred 4 rokmi
4
Vonkajšie žalúzie NITRA
Poprosím o odporúčanie na predokenné žalúzie plastové. manual resp. elektromotor ovládanie. Panelov…
peter_tinak
Pred 4 rokmi
6
Výber sprchového kúta
Ahojte, riešim výber sprchového kúta pre nájomný byt. Kritéria výberu: cenovo prijateľné riešenie…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
4
1
2
…
908
909
910
911
912
…