O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Výber sprchového kúta
Ahojte, riešim výber sprchového kúta pre nájomný byt. Kritéria výberu: cenovo prijateľné riešenie…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
4
Internorm alebo Schuco ???
Dobrý deň, Rad by som sa poradil v oblasti okien. Nakolko okna su velmi dolezitou castou stavby, …
adamos81
Pred 4 rokmi
6
Aké stĺpiky na zvárané pletivo
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohladom plotu zo zváraného pletiva. Doma máme colové trubky na plot…
tzar
Pred 4 rokmi
14
Strojová omietka
Dobry deň hladam niekoho z okolia Prievidze kto robí strojove omietky .
zachino
Pred 4 rokmi
7
Vlhká stena
Dobry den, vyhne nam stena (tehla, 44 leier plus omietka) v detskej izbe, z druhej strany je kupeln…
duzu
Pred 4 rokmi
27
Sedacky Wajnert
Dobry den, mate niekto skusenosti so sedackami od Polskeho vyrobcu Wajnert?
maros67
Pred 4 rokmi
1
Sendvicovac a smoothie mixer
Hladam sendvicovac, lahko udrziavatelny-teda lahko sa cisti,za nizku cenu. Kvalita za rozumnu cenu …
kata698
Pred 4 rokmi
18
Hľadám názov obkladu :)
Ahojte, Mám uloženú krásnu fotku z MS, žial sa už neviem dopátrať kto to sem nahrával- veľmi sa mi …
jabadaba
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Interierové dvere do domu
Odporúčania? Ďakujem.
chrobak7
Pred 4 rokmi
7
Povolenie na rozkopavku cesty/chodníka
zdravim, vie niekto aku velku pokutu moze clovek dostat za rozkopanie chodnika a cesty bez povoleni…
martinnitra
Pred 4 rokmi
5
Je potrebná druhá vrstva klebru?
Prosím vás, k čomu je potrebná druhá vrstva klebru pred fasádou? Robíme si jednu stenu v altánku sv…
weggie
Pred 4 rokmi
1
2
34
Pur pena vs mineralna vlna
Dobrý deň viete mi niekto poradiť striekana izolacia (pur pena) alebo stará klasika mineralna vlna …
rado_nano
Pred 4 rokmi
1
Príprava na digestor
Zdravim, nieje to téma celkom ku zariaďovaniu kuchyne ale už v procese prípravy kuchyne chceme vedi…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Bungalov 1578
Ahojte, býva niekto v bungalove 1578? https://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rodinne-domy/deta…
kristina_bacova
Pred 4 rokmi
1
Terasova dlazba-podlozie
Dobry večer prajem, prosim Vas, aku frakciu ste dávali na terasu pod 2cm hrubú dlazbu? Velmi potreb…
smykx
Pred 4 rokmi
1
Geológ na prieskum z Prešova
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť nejakého dobreho geológa z okolia Prešova na inžiniersko geolog…
patoooo
Pred 4 rokmi
3
Stavebna _Firma
Dobry den hladame stavebnu firmu v okoli NR . Dakujem
makula7
Pred 4 rokmi
4
...žalúzie na šikmé okná,má dakto foto??
...zdravím,prosím vás dajú sa na podkrovné izby(...šikmé okná )dať aj deň a noc žaluzie?či len klas…
radusko01
Pred 4 rokmi
1
ROzkladacia pohovka 3 sedová do 500e
Ahojte neviem najst ziadnu rozkladaciu peknu pohovku cenovo do 400-500e ktora by bola na takyto sty…
nikushka2521
Pred 4 rokmi
1
Lacny polystyren z Polska
Zdravim vsetkych, len tak zo srandy som pozeral nejake materialy v Polsku a zaujal ma hlavne polyst…
mischo1990
Pred 4 rokmi
10
Pristupova cesta siroka 3m
chceme stavat v zahrade za domom ale na stavebnom urade nam bolo povedane ze pristupova cesta musi …
mstanka
Pred 4 rokmi
6
Babo raď🙂🙂🙂
Ako by ste to zakryli, je to susedov doma ešte jedna pomoc rozmýšľal som nad chodníkom skrytý obrub…
atack
Pred 4 rokmi
15
Kúpa pozemku od SPF
Pozdravujem, chcem sa opýtať: ak som s manželom vlastníkom pozemku v 1/1, mám právo požiadať pozemk…
beno78
Pred 4 rokmi
2
Tepelne čerpadlo - chyba
Ahojte, nestretli ste sa prosím s takýmito chybami, ktoré vyhadzuje tepelne čerpadlo?
janopopovec
Pred 4 rokmi
3
Maskovanie odtokov
Dobrý deň, Viete poradiť ako toto skryť. Bez použitia lacných plastových odtokov? Vopred ďakujem.
dedo758
Pred 4 rokmi
5
Neskoré ohlásenie
Prosim Vas,,,,, zacali sme riesit kanalizaciu a pri citani stavebneho povolenia som si uvedomila ze…
baru2
Pred 4 rokmi
5
Dobry architekt na stavbu 3-podlaznej murovanej chaty okr. BA,TN
Dobry den, poznate prosim sikovneho architekta, ktory Vam naprojektoval 3-podlaznu chatu vo svahu?
katkakk
Pred 4 rokmi
1
WC - splachnutie
Dobry den, chcem sa poradit, lebo ma nic rozumne uz nenapada. Ide o byt v tehlovej bytovke 2 poscho…
dedo758
Pred 4 rokmi
3
Inspiracia na fasadu
Prosim vas o nejaku inspiraciu mame antracit strechu aj okna a chcela by som šedý obklad okolo dver…
20nikuska2
Pred 4 rokmi
1
Parozábrana
Dobrý deň, chystáme sa zateplovať vaznikovy krov sklenenou vatou Knauf unifit 037 20cm. Planujeme d…
tom329
Pred 4 rokmi
28
1
2
…
909
910
911
912
913
…