Neskoré ohlásenie

Prosim Vas,,,,, zacali sme riesit kanalizaciu a pri citani stavebneho povolenia som si uvedomila ze som zabudla nahlasit zacatie stavby,,,, ani ma nenapadlo, bude s tym velky problem ked to v pondelok nahlasim? A dalsia vec uvadzali sme ze nam to bude stavat firma, v povoleni je ze max 15 dni od vyberu to treba nahlasit uradu. Co ak sme sa nakoniec rozhodli stavat svojpomocne? Budu s tym problemy? Pri tolkych vybavovaniach okolo povolenia a stavby som sa nejako zamotala a ako nahle prislo povolenie tak som mala taku radost ze som nejako zabudla na tieto okolnosti okolo :/
Odpovedať
Zalezi akeho cloveka mate na stavebnom urade...my sme tak zacali pristupovu cestu robit a oznamenie sme dodatocne dodali az neskor... Zajdi na urad a pipytaj sa myslim,ze staci len dodat ze si stavias svojpomocne...
Odpovedať
Profilova fotka
@baru2 nahlásiť to môžete kedykoľvek pri začatí prác, na zmenu na svojpomoc potrebujete určiť alebo dodat prehlásenie stavebného dozorcu o výkone dozoru
Odpovedať
@jan45 dobre to sa spytam estw dozoeu pre istotu.
Odpovedať
@domovina snad to pojde lahko..... lebo papierovaciek k stavebnemu kopec clovek je rad ze ho dostane a uz neriesi dalej. No potom zisti ze plyn vymerat (ten ani nepripajame) alw to som vybavilq v priebehu dvoch dni tu boli. Poto pamiatkovy urad a ja neviem na ci vsetko som pozabudala. Snad ked pani nirmalne poviem ze som naozaj zabudla tak nebude robit problem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?