O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Drobné kopčeky hliny
Neviete prosím poradiť z čoho môžme mať na trávniku takéto drobné kopčeky hliny? Myslela som že sú…
skrekyno
Pred 4 rokmi
4
Nosna stena
Dobry den mal by som otazku ohladom jednej steny v starom dome.Chcel by som dat stenu prec, siroka …
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Hladam obkladaca /vodara na reko. Kupelne BA
Zdravim hladam cloveka s referenciami, kludne Profi MS, na jednoduchu prerabku kupelne v BA. Dakuj…
marek_k
Pred 4 rokmi
2
Cerpadlo IBO s frekvencnym menicom
Caute chcem sa spytat kde sa umiestnuje frekvencny menic Archimede ci moze byt v sachte so studnou …
kuszka_vladimir_gebe
Pred 4 rokmi
9
Súhlas suseda so vzdialenosťou domu od plota
Dobrý deň, našla som veľa diskusií na tému súhlas suseda so stavbou, ale ja by som potrebovala neja…
rkorba
Pred 4 rokmi
14
Žiadosť o stanovisko pred žiadosťou o SP - KDI PREŠOV
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť, akú žiadosť je potrebné adresovať na dopravný inšpektorát, pred …
andrew26
Pred 4 rokmi
1
Drevené pásy
Zdravím máte niekto skusenosti s takýmto dekorom ? Koľko vás prosím vyšiel a nedrzi sa na tom prac…
zita19
Pred 4 rokmi
5
Ponorné cerpadlo
Ponorné čerpadlo 90QJD118 sme kupili do vrtanej studní 12 metrov hlbokej, čerpadlo sa napojilo na e…
ruren
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Zmena skrinky plynových hodín
Ahojte. Idem prerábať plot. Na starom plote je stara plechová zhrdzavena skrinka. Môžem si ju sám v…
dedo758
Pred 4 rokmi
7
Pozemok bez hranic
Ahojte potrebujem radu ohladne pozemku.Ked sme kupovali dom,nahodou geodedka prisla na to,ze je tam…
draik
Pred 4 rokmi
1
2
48
Zburanie budovy-info
Zdravim. Chcem sa informovat ohladom zburania jednej malej budovy, ktoru mame na pozemku. Budova je…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Odpady pod domom - ako najlepšie poriešiť
Ahojte, viem, že na tému kanalizácie tu je založených už mnoho príspevkov, ale fakt sa mi ani po pr…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Rekonstrukcia plota
Dobry den Mame oplotenie pozemku od cesty, je tam betonovy murik, v tom su zaliate zelezne trubky a…
tibicko
Pred 4 rokmi
4
Spotreba elektrickej energie v RD
Dobrý deň/Ahojte, chcem sa spýtať na názor, či je veľa spáliť cca 5000 kWh za 5 mesiacov? Máme rod…
quintes
Pred 4 rokmi
30
Vodotesný betón
Zdravím,aký pomer,aké prísady použiť aby bol čo najlepší betón.Budeme zalievat 3,5m3 miestnosť v iz…
kosto13
Pred 4 rokmi
17
Vymena fixnych okien za otvaracie
Ahojte, Kupila som byt a ma vsade vymenene plastove okna. Su trocha starsie, po nejakych udrziavaci…
pastierik
Pred 4 rokmi
9
Aké máte náklady na elektrické podlahové kúrenie?
Dobry den.. Poprosim o radu.. Mame postavení dom s tehli 30..a elektricke podlahove kurenie.. Rozme…
praktikman
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Ceder atlantsky - ihličie sčernalo
Dobry den vospolok. V lete minuleho roka sme zasadili ceder atlantsky na slnecne miesto v zahrade. …
pastierik
Pred 4 rokmi
6
Obytne.sk skúsenosti
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s firmou obytne.sk Bratislava Rača. Chceme si u …
jan45
Pred 4 rokmi
3
Typ elektrickeho kabla zo stlpu na hranicu pozemku
Dobry den, tato tema tu uz asi popisana bola viackrat, ale nenasiel som presne to, co som hladal,…
podko
Pred 4 rokmi
4
Prekopavka
Aky je postup pri vybavovani prekopavky ohladom pripojok inzinierskych sieti... elektrika plyn voda…
martk
Pred 4 rokmi
1
Strechypd
Aku mate skusenost s firmou STRECHY PD? Ďakujem
martk
Pred 4 rokmi
1
Stavebny dozor
Dobrý deň , Vedeli by ste poradiť v okoli Sabinov-Lipany stavebný dozor ktorému sa zaplatí dá peči…
turbo20
Pred 4 rokmi
1
Ako rýchlo vyčistiť vŕtanú studňu?
Prosím, poraďte ako rýchlo vyčistiť vŕtanú studňu. Mali by sme mať hlbokú 21m, no čerpadlo dôjde le…
nicearty
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
68
Zápis geometrického plánu-2
Dobrý deň, dá sa nejak urýchliť zápis geometrického plánu na rozdelenie pozemku? Poprípade ak by tu…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
RD Podunajské biskupice alebo Vrakuňa?
Ahojte. Planujeme kupit pozemok a dat si postavit Rd, pripadne kupit hotovy Rd. Zatial je to v rovi…
baobyvatel
Pred 4 rokmi
8
Prosim o rady
Ahojte chcem sa opytat, nas pozemok susedi s restauracou, deli nas iba pletivovy plot s tou zelenou…
jurkoboss
Pred 4 rokmi
14
Kolo - kúpeľňový nabýtok
Farba na kúpeľňových skrinkách začala praskať a opadávať ani nie po roku užívania v bežnej paneláko…
petsun
Pred 4 rokmi
7
Červený smrek
Dobrý deň kde sa prosím vás dajú kúpiť dosky z červeného smreku za dobrú cenu? Ďakujem
don1979
Pred 4 rokmi
25
Zmäkčovač vody - pomoc so zapojením a nastavením
Čaute Kamarát mi dal zmäkčovač vody, ktorý už dávnejšie nepoužíval, lenže nemám k tomu žiaden manu…
kubalafilip
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
911
912
913
914
915
…