O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vzduchotesnost v tehlovom dome a vnutorne omietky - co je best practice
Zdravim vospolok, staviame tehlovy dom (25cm tehla, 25cm eps, polozene na penoskle, aktivna reku…
matus_pt
Pred 4 rokmi
9
Vymena 1 lamely laminatu
Dobrý deň, mal by som otázku na skúsených podlahárov. Je možné vymeniť iba 1 lamelu, bez rozobratia…
leopapech
Pred 4 rokmi
6
Rodinný dom - spotreba elektrickej energie
Dobry den, vedel by sa niekto prosim vyjadrit k spotrebe energie rodinneho domu, ktory je napojeny…
janopopovec
Pred 4 rokmi
7
Koľko stojí prepis ornej pôdy na stavebný pozemok?
Kolko € bude stáť prepísanie z ornej pôdy na stavebný pozemok ? Rady? Secovce.
chrobak7
Pred 4 rokmi
24
Kablove vedenie NN cez pozemok v zastavanom uzemi obce
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť ohľadne ďalšieho postupu rešenia? Kúpil som stavebný poze…
domovina
Pred 4 rokmi
2
Projektant na prístupovú cestu - okres Prešov
Dobrý deň, viete mi poradiť sikovneho projektanta na pristupovu cestu v okrese Prešov , ďakujem
andrew26
Pred 4 rokmi
2
2 stupacky v byte?
Zdravim. Chcel by som sa spytat, ci sa uz niekto s podobnym stretol. Podla podorysu mame za stupack…
rapidek
Pred 4 rokmi
9
Podkladovými hranol
Dobrý deň, terasu mame ukončenú betonovou doskou, ktorá je vyspadovana od domu. Chceli by sme sprav…
bromid
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Velký obytný prostor nebo radši menší obývák a pokoj navíc???
Ahoj susedia :slight_smile:, stavíme domek a hrubá stavba bude prakticky hotová. Teď se musím defin…
opatriciao
Pred 4 rokmi
10
Benzin v nadrži
Nikdy nenechavajte prázdnu nadrz na benzin vo stvortaktoch a dvojtaktoch lebo si poskodite karburat…
technik007
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
81
Najlacnejsie riesenie plotu
Prosim o radu a pomoc. Pred par rokmi sme sa nastahovali do domu. Plot nebol dokonceny, a tak sme s…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
11
Farba digestora
Ahojte, sama síce veľmi neobľubujem diskusie štýlu, "aký typ/farba sa mi k tomu a tomu hodí", ale u…
fiel
Pred 4 rokmi
13
Výmena stupačiek v paneláku
Ahojte, rozhodujeme sa o kupe bytu v starsom panelaku. Jeden problem co je, ze stupacky v nom este …
roman_matisik
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
73
Poškriabané sklo na okne - čo s tým?
Ahojte, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc a rady ako sa dajú odstrániť škrabance na sk…
luckapuc
Pred 4 rokmi
14
Firma na montované domy na kľúč
Dobry deň vedeli by ste mi odporučiť nejakú firmu ktorá realizuje montované domy na kľúč?
luckapuc
Pred 4 rokmi
4
Vonkajšie podomietkove rolety
Dobry deň. Prosím Vás ako máte riešene vonkajsie podomietkove rolety? Rozmery kastlíka, hrúbka izol…
petoerika
Pred 4 rokmi
1
IP Kamery na dom 2020
Zdravim, mame dokoncenu novostavnu, urobena je predpriprava na IP Kamery. Instalovat si to budem sa…
neutrino
Pred 4 rokmi
1
2
46
Betonáž základových pätiek
Dobrý deň, chcel by som požiadať o radu. Dnes som zabetónoval tri pätky na ktorých budú stáť stĺpik…
chrobak7
Pred 4 rokmi
20
Hľadám firmu - montovaný dom na kľúč
Dobrý deň Hľadám firmu, ktorá je schopná postaviť montovaný dom na kľúč, ale za podmienok, že fina…
peter7900
Pred 4 rokmi
5
Rovná strecha - materiál drevo/beton.
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať z akého materiálu a prečo (klady/zapory) by ste volili radšej r…
jan45
Pred 4 rokmi
10
Kde zoženiem peknú a lacnú zámkovú dlažbu?
ahojte ludia, prosim vas neviete kde sa da kupit pekna a zaroven nie moc draha zamkova dlazba a …
helena_skutova
Pred 4 rokmi
1
2
34
Rozmer strmienkov do venca
Ahojte, idem robit strop rector light nad starým domom 8x7m. Potreboval by som poradit aký dar roz…
peter1121981
Pred 4 rokmi
1
Musia byť káble v chráničkách?
Dobry den mame hrubu stavbu s natahanou elektrikou a vodou a bolo na stavbe par ludi a upozornili m…
muska414
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
75
Zateplenie rodinného domu Robota OKRES ŽARNOVICA
Dobrý deň, vedel by mi niekto odporučiť firmu, ktorá by nám zateplila dom? Iba robotu. Ďakujem
darisucha
Pred 4 rokmi
3
Vonkajsie hliníkové rolety
Pozdravujem, máme v novostavbe predprípravu na vonkajšie hliníkové rolety. Farba strechy je perníko…
storm2015
Pred 4 rokmi
1
Klimatizacia na chladenie
Prosim mate niekto doma klimatizacnu jednotku, ktoru vyuzivate iba na chladenie? Aku mate znacku? A…
storm2015
Pred 4 rokmi
5
Spolahliva firma na vrtanie studne
Ahojte priatelia, viete mi prosim poradit spolahlivu firmu na vrtanie studne? Alebo coho sa mam vyv…
storm2015
Pred 4 rokmi
11
Prekládka
Zdravím nemal niekto skúsenosť s takou vecou ako kríženie pozemku elektrickým vedením VN ci sa to b…
maros_bendik
Pred 4 rokmi
14
Video vratnik
zdravim mate niekto skusenosti s videovratnikmi Sada videovrátnika EMOS EM-10AHD alebo LEGRAND 3692…
marek_hrabinsky
Pred 4 rokmi
1
Husenice na fasade
Zdravim. Prosim Vas, neviete niekto, co by toto mohlo byt a ako sa toho zbavit? Zacalo sa nam to ob…
rebecca363
Pred 4 rokmi
8
1
2
…
913
914
915
916
917
…