Poškriabané sklo na okne - čo s tým?

Ahojte, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc a rady ako sa dajú odstrániť škrabance na skle okna. Dnes som na našej stavbe umývala okna a gumená stierka mi asi chytila kamienok z lepidla a poškriabalo sklo na okne. Sú to síce vlasocnicove škrabance ale je ich dosť vidiet. Existuje nejaká leštiaca/výplňovacia pasta? Ďakujem za rady.
Odpovedať
Vyskusaj zatriet zubnou pastou, prelestit to. daju sa kupit na skrabance na skle aj specialne pasty, ktore to schovaju, ale dlhsie som ich nevidel uz.
Odpovedať
Toto mi stale vyskakuje ked nieco pozeram tak skus o tom nieco pohladat https://pin.it/wvxez4g55ci2tt
Odpovedať
Neries nepodstatne veci... Teoreticky sa to moze dat vylestit ,no na 90 percent sa to nepodari.... Horsie veci este hodis za hlavu ako toto....
Odpovedať
Tu sa pisalo ze su na to original pasty, specialne na autosklo, ale tiez som si vsimol ze su nedostupne lebo som hladal aj ja. Za pokus este stoji vyskusat normalne lestidlo ( lestiaca pasta na autolak ), ja mam taku bielu co zashne a potom sa sucha odstrani cistou handrou. Podarilo sa mi tak odstranit skrabance na celnom skle a svetlometoch uplne do cista. Zaroven sa vytvoril vodeodpudivy film na dlhsiu dobu.
Odpovedať
https://www.alza.sk/auto/carex-sada-n...
Odpovedať
Naco posete hovadiny, zubna pasta ani nekomentujem, pasta na lak auta urcite nevybrusi sklo preboha, alza je tak isto na lak na svetle nie na sklo. Pouzi google mozes kupit dake pasty lesticku kotuce a bavit sa s tym par hodin s tym ze to asi nepomoze alebo si to nevsimaj.
Odpovedať
Dáš na to okno žalúzie, závesy, poprípade záclonu a už ani nebudeš vedieť, že niekde škrabanec je. No ak chceš, tak vyskúšať nejaký špeci prostriedok, ktorý "možno" pomôže.
Odpovedať
Ja som videla ako česká firma vybrusila sklo od škrabancov, neviem či aj na Slovensku taká firma existuje, skúste pogooglit
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
neverim, ze s tym pojde nejakymi domacimi receptami niecp spravit a dobre by som si premyslel, co budes skusat, aby si to cele este viac nezhorsila
Odpovedať
@juvilon Nechaj ho nech skúsi a uvidí aký to bude mať efekt x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@trubadurka4 kazdy robime jak si myslime, ze je najvhodnejsie, no nie? 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?