Spolahliva firma na vrtanie studne

Profilova fotka
Ahojte priatelia, viete mi prosim poradit spolahlivu firmu na vrtanie studne? Alebo coho sa mam vyvarovat a na co si dat pozor pri vybere takej firmy? Dakujeem :-)
Odpovedať
@yankazanka v Žiline by som ti poradiť firmu vedel :D zapichol som im taký kolík do zeme a naň zavesil lístok "studnu tu" ... a peniaze som poslal na účet :D ani som ich nevidel, ani som ich nestretol.
Odpovedať
@roboza ja by som rád vedel tu firmu z okolia ZA...plánujem studňu...ďakujem
Odpovedať
@mirben76 pošlem ti správu.
Odpovedať
@roboza Dobrý deň , chcem sa Vás spýtať, dávali ste si robiť len vrt, alebo vám to tá firma spravila na "komplet" , čiže aj dodala a osadila čerpadlo ? Ste s prácou spokojný ? Aké Vám ponúkli záruky na prácu a aké doklady Vám odovzdali pri preberaní diela? Myslím, či máte k dispozícii nejaký doklad o čerpacej skúške , doklad o konštrukcii a vystrojení hydrogeologického vrtu s údajom napríklad o výdatnosti studne, s uvedenou hĺbkou osadenia čerpadla a podobne ... Za odpoveď ďakujem.
Odpovedať
Ahojte, riešim teraz studňu, viete mi poradiť nejakú dobrú firmu v okolí TT na vŕtanie studne do hĺbky cca. 30m s priemerom aspoň 200mm, aby som tam vedel dostať v prípade potreby aj kalovku. A aby nedávali klasické kanalizačné rúry, ale rúry určené na vodu ( nejaké čierne ževraj ). Nie s trojnožkou, ale skôr na aute, keďže na pozemku ešte nie je elektrika. Ďakujem
Odpovedať
@jovan486 z akého dôvodu chceš dať do rúry s priemerom 200mm , kalové čerpadlo ? Ak by si ho chcel použiť na čistenie vrtu, tak bežné kalové čerpadlá , ktorý by sa zmestili do tohoto priemeru, majú výtlačnú výšku cca 10 - 12 metrov. Alebo sa mýlim ?
Odpovedať
Profilova fotka
@roboza ahoj, poprosím kontakt na firmu čo robila studňu
Odpovedať
@estachova nech sa páči: https://www.zemevrt.sk/cz/kontakt
Odpovedať
@wandda iba vrt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@yankazanka Asi už neaktuálne ale výborná skúsenosť s firmou vlastnastudna.sk. Sk z Rovinky www.vlastnastudna.sk, vyborna spolupráca, odporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?