O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyrubanie dani z nehnutelnosti 2x pri stavbe domu
Zdravim, chcem sa informovat akurat staviame nemame este ani hrubu stavbu. Pozemok bol volakedy ved…
zanettle
Pred 4 rokmi
1
2
38
Polystyrenbeton
Ahojte. Potreboval by som radu. Je vhodne pouzit na podlahove kurenie (vodne) vhodne ako poter pouz…
tomas89374
Pred 4 rokmi
7
Ako na niku v SDK stene?
Zdarvim, nemate nejake foto vyklenkov/niky v SDK predstene? jednu som vyrobil nad vstavanym WC zo z…
awril666
Pred 4 rokmi
2
Správne schnutie omietok a anhydritu
Ahojte, prosím Vás aký je postup pri sušení omietok a anhydritu? Zaujíma ma, čo sa týka vetrania. U…
mimms
Pred 4 rokmi
9
Ako vybúrať sklobetón na schodisku?
Ideme v rodinnom dome na schodisku vymeniť sklobetón za plastové okná. Bola by som rada, ak má niek…
katykis
Pred 4 rokmi
6
Oplatí sa rekonštrukcia starého domu?
Ahojte oplati sa rekonstrukcia domu v pripade ze nam trreba urobit toto vsetko? Oprava strechy vyme…
juristbo
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
72
Sunshine Blue Blueberry
Ahojte minulého roka sme si kúpili čučoriedky do kvetináča krásne rástli mali sme ich na terase von…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Povazan hnedy v exteriéri
Kombinovali by ste ten istý obklad i v zahrade? Všetko mame ladené do hneda, a potrebujeme obložiť …
bianka...
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Cena postavenia kupelne
Zdravim, Viete mi niekto(kludne profi) povedat kolko by stalo postavenie kupelne v izbe? Mam velku…
marcos33
Pred 4 rokmi
4
Protherm Panther Condens 25 KKO -rada pri kúpe.
Ahojte, Poprosil by som vas o informácie ohladne tohto kotla -Protherm Panther Condens 25 KKO …
mesiac1
Pred 4 rokmi
1
Čo na strechu falcovaný plech alebo folia?
Čo na strechu drevodomu - dvojpodlažna kocka 9x9, pultová strecha sklon cca 7 stupňov. Falcovaný …
muska414
Pred 4 rokmi
1
2
32
Vlastná studňa
Dobrý deň, chcem sa spýtať či tu je niekto kto používa v dome vodu z vlastnej studne? Výhody...nevý…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
4
Terran & KM Beta
Dobry den prosim poradte, ktora krytina je lepsia a preco ... popripade ak mate foto potesi :wink:
profistavbari
Pred 4 rokmi
5
Kachle pre nízkoenergetický dom
Na vykurovanie zvažujeme tepelné čerpadlo vzduch-voda v kombinácii s kachľami a aku nádržou. Kachle…
janopopovec
Pred 4 rokmi
9
5 izbový bungalov na úzkom pozemku
Ahojte, býva niekto v 5-izbovom bungalove na pozemku so šírkou do 15 m? Aký projekt ste si vybrali?…
halnas
Pred 4 rokmi
4
Ak je to druh zeminy
Ahojte. Viem ze sa neda presne ale viete mi poradiť o aký druh zeminy ide? Foto 1 - je zemina …
tonyblair
Pred 4 rokmi
11
Podložka pod drevenú podlahu
Ahojte, akú podložku odporúčate pod drevenú podlahu z merkury marketu https://www.merkurymarket.sk…
ruren
Pred 4 rokmi
13
Hranoly ....
Pekný deň . V piatok nám doviezli hranoly , lebo idu zatepľovať strop vatou a musia ich ešte dať le…
petronelakosik
Pred 4 rokmi
1
Okolie BA krytina creaton
Dobrý deň, ideme o chvíľu akonáhle otvoria obchody uz si reálne pozrieť vzorky krytín, zaujimalo b…
marcel714
Pred 4 rokmi
7
Výkvety na novostavbe
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť, čo s týmito výkvetmi na novostavbe. Stavbu realizovala firm…
lipka1
Pred 4 rokmi
20
Povolenie od Ochranarov
Zdravím Vás, viete mi niekto poradiť s pozemkom? Kúpil som pozemok a zistil som že mi jediní ochran…
0milan
Pred 4 rokmi
3
Firma Awesome group, s.r.o. - hľadáme referencie
Ahojte, mal niekto skusenosti s firmou Awesome group? Je to stavebna firma a hladame referncie. Vda…
klexy
Pred 4 rokmi
1
2
48
Baumit life 0427
Ahojte nemáte niekto prosím fasafu na dome baumit life 0427 pripadne 0428? Chcela by som vidieť ako…
karmenocka
Pred 4 rokmi
1
Parapet z kamienkoveho koberca
Ahojte, má niekto skúsenosť s vonkajšou parapetou z kamienkového koberca? Chceme ním potiahnuť tera…
cikorittka
Pred 4 rokmi
12
Optim 135
Zdravím, chcem sa spýtať či niekto stavia alebo už má postavený bungalov Optim 135? dispozične nám …
monikapagacova
Pred 4 rokmi
1
Loxone - vaša spokojnosť s užívaním tohto systému
Pripravujeme, natahujeme kabelaz v novostavbe pre Loxone a poprosil by som o rady na co nezabudnut …
logo22
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
162
Čím zaliať roxory, aby dobre držali v betóne?
Ahojte, chcem sa opýtať, čím zaliať diery okolo roxorov v základových pasoch. Keď sa betonovalo, ta…
seb22
Pred 4 rokmi
22
Kúpeľňa bez obkladu
Dobry den.Kamarat my vnukol taky napad kupelnu neobkladat ale iba namalovat neviem ci to je hydroi…
matarka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
76
Skúsenosti s firmou M-Unit Trnava/Opoj
Ahoj má niekto skúsenosti s firmou M-Unit Trnava/Opoj ? Jedná sa o rekonštrukciu domu.
dayko
Pred 4 rokmi
2
Caparol Havana
Prosím máte niekdo na dome fasádu Caparol Havana?? Vyberám práve fasádu a táto ma oslovila...ale ni…
radusko01
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
915
916
917
918
919
…