Polystyrenbeton

Profilova fotka
Ahojte. Potreboval by som radu. Je vhodne pouzit na podlahove kurenie (vodne) vhodne ako poter pouzit polystyrenbeton? Resp. Potreboval by som nieco odlahcene okrem anhydritu.
Odpovedať
Profilova fotka
@emanuel_morhac len to nie, ma mizernu tepelnu vodivost ( 10x mensiu ako beton) .
Odpovedať
Profilova fotka
Napada ma sucha podlahovka, ale bude to drahsie riesenie ale lahke a funkce...
Odpovedať
@emanuel_morhac polystyren beton - ekostyrenbeton sa pouziva ako izolacna vrstva, to je ako keby ste si dali na rurky podlahoveho kurenia polystyren, cize tam je to absolutne nevhodne.
Odpovedať
Profilova fotka
@emanuel_morhac polystyren beton si namiesas podla potreby, takze si ho mozes namiesat tak ze bude lahky podla potreby, , a tym bude mat aj lepsiu vodivost ked das viac betonu a menej guliciek,
Odpovedať
@tomas89374 chceme aby teplo stúpalo hore a nestrácala sa časť v základoch? Ak áno, tak potom by logicky mal byť použitý izolačný materiál pod vedením podlahového kúrenia - aby to teplo malo ľahšiu cestu hore smerom do interiéru
Odpovedať
@peter977 vsak pod rurkami sa aj pouziva izolacny material - EPS150S hrubky min. 100 mm, a na to hlinikova reflexna folia aby teplo islo hore do poteru, preto logicky nemoze byt v poteri izolant 😄, cim viac ho tam bude tym ma kurenie straca efektivitu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?