Vyrovnanie klenby pod polystyren a podlahove kurenie na ktore pojde anhydrid

Zdravim, poprosim skusenejsich o radu. ked som vypratal podlahu mam ju klenbovitu, pod nou je pivnica. Neviem cim by bolo najlepsie vyrovnat tuto klenby systemom ktory je na obrazku. Potrebujem polozit co najviac podlahoveho polystyrenu na ktory pojde podlahove kurenie teplovodne a anhydridovy poter. Rozmyslal som nad ekostyrenom ale pri tomto systeme by som asi musel dlho cakat kym to vytvrdne vzdy alebo nejaky zasyp ... pojde to takto vobec? Dakujem.
Odpovedať
Nikto nevie poradit ci sa to da takto riesit a akym materialom ?
Odpovedať
@mohinder ....zdravim...skus pogooglit liapor....nech sa dari
Odpovedať
mozem dat na ten liapor ked ho tam nasypem (kvazi spravim ten schod) polozit rovno polystyren?
Odpovedať
resp. keby to robim napr. mokrym procesom liapor mix, alebo pripadne ekostyren (narobim tie schody) tak moze ist na to hned polystyren? ked by som pouzil suchy zasyp, ulozil by som prvy zasyp (obr z prava do lava, najhlbsie miesto) dal polystyren, zas dalsi schod, dal polystyren atd... nebude sa to prehybat ked dam polystyren priamo na to? Ktory z tychto systemov je vhodnejsi a ma lepsie tepelno izolacne vlastnosti?
Odpovedať
hmm prestudoval som moznosti a celkom sa mi pozdavaju nakoniec dve, obe s perlitom. 1. cele to vyliat perlitovym poterom ale nenasiel som ziadnu firmu co to robi v okoli ZA. Nasiel som ze sa to da pouzit pod podlahove kurenie http://www.perlit.cz/konstrukcni-deta... lambda to ma 0.07 ... to by pod podlahovku mohlo stacit bez pouzitia EPS? A bolo by to najjednoduchsie 2. Alebo potom ten moj postup z obrazka kde by som postupne vyrovnaval expandovanym perlitom a ukladal vrstvy polystyrenu Viete mi poradit kto by mi spravil ten poter a ci to je vhodne pod podlahovku a v akej hrubke? Pripadne ci je ten perlit bezne dostupny ale kde sa to da kupit, bezne som to zatial nevidel.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?