O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skladanie obytného kontajnera
Dobrý deň vospolok, skladal niekto obytný kontajner, ktorý mu prišiel v demonte? Ak áno, aké boli s…
milan_
Pred 4 rokmi
30
Tapeta
Ahojte! Nemá niekto podobnú tapetu? Alebo ste náhodou niekde nevideli? Ďakujem
stenla
Pred 4 rokmi
10
Zateplenie podkrovia a štítu
Ahojte potrebujem radu ako zateplit obytne podkrovie a poval. mam to hotove ako je na obrazku. otaz…
sucky1
Pred 4 rokmi
12
Vykurovanie - Protherm RAY 14 kW - nizska teplota vykurovania na kotle
Caute , potreboval by som poradiť. Začali sme bývať v dome, mám kotol Protherm RAY 14kw. Nechce mi …
nicearty
Pred 4 rokmi
10
Odporúčam stolára - Trnava, Bratislava a (aj širšie) okolie
Rád by som sa podelil o kontakt na bezproblémového stolára. Robí nie len kuchyne s krásnym dizajnom…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Akú fasádu vybrať na dom?
Ahojky...mám takýto problèm...máme starší dedinsky domček,už mábiele plastove okna,farba strechy kl…
evafaa
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
123
Zmena systému vsakovania dažďovej vody
Ahojte, v projekte máme vsakovacie jamy, ale stále ma to ťahá k povrchovému systému vsakovania. Tre…
tao_tao
Pred 4 rokmi
3
Nábytok z Westwing - recenzie a skúsenosti
Dobrý deň, ahojte, máte niekto prosím nábytok, konkrétne posteľ z e-shopu Westwing? Ako ste spo…
anka000
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Zrubový doma
Dobrý deň, zaujíma ma VŠETKO ohľadom stavby a bývania v zrubovom dome. Ešte sme len v štádiu rozhod…
stretkanovember2008
Pred 4 rokmi
1
2
46
Zmena otvarania okna - z vyklopneho na bocne
Ahojte, je mozne prerobit iba vyklopne okno na vyklopno otvaracie? Dik
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
Železobetónový stĺp
Ahojte mám v projekte ŽB stĺp 30x30cm. Podľa statika musí byť betón 30x30cm a tak nemôžem použiť ša…
zita19
Pred 4 rokmi
16
Rekonstrukcia v Liptovskom Mikulasi
Zdravim Vas, vsetkych harcovnikov na modrej streche! S manzelkou sme nedavno kupili starsi dom v LM…
matonrjankalm
Pred 4 rokmi
6
Rekonštrukcia bytu v Košiciach
Zdravím, viete mi poradiť kvalitných majstrov alebo firmu na menšiu úpravu bytu v Košiciach. Mám zá…
slavomira_slavka
Pred 4 rokmi
4
Kratki 22 slim bs
Máte niekto skúsenosti ? Potrebujem ju ako príležitostné kurenie na jar /jeseň nizkoenerg. RD obýva…
jannka158
Pred 4 rokmi
1
Cena strojovej omietky - nerovna stena
Dobry den, vedeli by ste mi prosim poradit aka moze byt cena za m2 strojovej omietky v pripade ner…
lubo_mydlek65
Pred 4 rokmi
3
Reklamna plocha
Dobrý večer, rozmýšľam nad kúpov pozemku daný pozemok sa nachádza pri ceste 2 triedy... Chcel by so…
medardo
Pred 4 rokmi
29
Vybudovanie vjazdu na pozemok
Zdravím vás, chcem sa spýtať, či treba nejaké povolenie / projekt na vybudovanie vjazdu na pozemku …
mar1ek1
Pred 4 rokmi
1
Betonovy plot
Dobrý deň Potrebovala by som kontakt na spoľahlivú ,cenovo primeranú firmu,kľudne aj Poľsku, na výr…
dent
Pred 4 rokmi
2
Vyrába tu niekto sieťky proti hmyzu svojpomocne?
Ahojte. Vyrabal tu niekto siet proti hmyzu? Mame HS portal velkost 2 m. Tam by som chcel spravit pe…
rkorba
Pred 4 rokmi
9
Vnútorná omietka - sanačná alebo cementová s PES alebo klasická vápno piesok alebo vápennocementová?
Prosím Vás akú mám použiť vnútornú omietku - sanačnú alebo cementovú s PES alebo klasickú vápno pie…
jana_rimavska
Pred 4 rokmi
6
Vymena koncovky kridlovych okapnic
Zdravim Kde prosim viem zohnat nove koncovky kridlovych okapnic na eurookna v ba kraji a dokazem s…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Adhezny namiesto špricu
mozem pouzit adhezny mostik na stare kvadre a tehly namiesto cementoveho spricu? alebo radsej dat š…
dedo758
Pred 4 rokmi
5
Obkladovy kameň exteriér postup
Ahojte. Dlho som spekuloval ci dat na sokel marmolit ale manželka to zmenila na obklad. Rozhodol s…
profistavbari
Pred 4 rokmi
12
Poškriabané okno.
Zdravím prosim o radu. Je možnosť opraviť poškriabané sklo na plastovom okne? Alebo je nutne vymeni…
chrobak7
Pred 4 rokmi
11
Poškodene sklo na okne
Dobry den Pri rezaní železa nam takto vypalili iskry dierky do okna. Ako by som zachranil takto po…
lukblava
Pred 4 rokmi
8
Inšpiracia farbieb nabytku do obyvacky ked je tmavo hneda podlaha ?
Ahojte. Viete poradit, resp. ukazat nejake inšpiracie obyvacky ak je podlaha tmavo hneda ? Nieco ok…
trubadurka4
Pred 4 rokmi
7
Hliníková pergola s termoizolačním sklem
Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli tu není někdo kdo řešil pergolu s pevnou střechou a dával tam…
lukkkas123
Pred 4 rokmi
1
Kanalizacia tahana popri dome a nie pod platnou
Ahojte, aky mate nazor ze kanalizaciu netaham cez celu dlzku platne ale hned najkratsou cestou vojd…
epto
Pred 4 rokmi
7
Dlhé okno nad kuchynskou linkou
Ahojte, ako máte riešené kuchyne? Ja by som chcela dlhé úzke okno ale nechcem tam mať ani umývadlo…
malase85
Pred 4 rokmi
26
Plynový kotol Fondital
Dobrý deň má tú niekto skúsenosť s kondenzačným kotlom od firmy Fondital?
dalll
Pred 4 rokmi
16
1
2
…
917
918
919
920
921
…