Kanalizacia tahana popri dome a nie pod platnou

Ahojte, aky mate nazor ze kanalizaciu netaham cez celu dlzku platne ale hned najkratsou cestou vojdem mimo dom a taham to popri dome az do kanalizacie? nieco ako na fotke, zelenym odvediem z kupelne a drezu mimo dom do zeleneho a pokracuje to na cervene co je cesta ocakavam pod tym prinos hlavne v buducnosti a to tak ze kanalizacne potrubie popri dome sa da vymenit narozdiel od kanalizacneho pod platnou.. teraz mam skusenosti ze nech su akokovek tie rury velke aj tak sa z 80 percent zanesu casom.
Odpovedať
je to uplne vporiadku a v pripade poruchy je potrubie lahko opravitelne. Avsak moznost poruchy je velmi nizka, no ak je moznost polozit vacsiu cast potrubia mimo platnu, urobte tak.
Odpovedať
Jednoznacne kvitujem, ked sa nieco pokazi, aspon nebudete musiet rozbuchavat zaklady. Dajte si to do nezamrznej hlbky ak sa da a mate svaty pokoj v pripade poruchy. Rozobrat chodnik a odkopat potrubie bolí omnoho menej ako podlaha v dome.
Odpovedať
ja sa k tomuto pridavam. Sice ako z pohladu uplne laika ale nedokazal som zatial pochopit, preco sa kanalizacia zakopava pod dom. Myslim si, ze vo velkej casti stavieb toto realizovatelne je. Nerozumiem co sa robi v pripade poruchy. Ano, pravdepodobnost je velmi nizka, ale na niekoho ten cierny Peter vyjde..
Odpovedať
@mi_t_is Tak še dá, i tak še dá. Len potom ty, alebo budúci majiteľ nesmiete zabudnúť, že je tam potrubie pri nejakých výkopových prácach.
Odpovedať
@chrobak7 preto sa cca 30-50cm nad potrubie polozi este vystrazna folia 🙂
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?