Skladanie obytného kontajnera

Dobrý deň vospolok, skladal niekto obytný kontajner, ktorý mu prišiel v demonte? Ak áno, aké boli skúsenosti, čomu sa vyhnúť, na čo si dať pozor a hlavne ako dlho trvá poskladanie? Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvikam to ti pride rozlozeny a sami si ho mate poskladat.?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimms nevšímajte si to, aj ja som to rozumel ako Vy a nechápem to
Odpovedať
@mimms @jan45, prepáčte ak som položila otázku, ktorej ste nerozumeli. Áno príde rozložený a my si ho budeme skladať. Na pozemok sa nám veľké nákladné auto nedostane, preto rozložený.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvikam to všetko som vedel aj predtým, len výhoda kontajnera je v tom, že príde, položí sa na zem (podklad) a používa, ak ho mám ešte skladať, to môžem postaviť aj zo stavebných materiálov.
Odpovedať
@silvikam skúste dať foto ako má vypadať .vyrábame obytné kontajneri .je ich veľa druhou.
Odpovedať
@jan45 @silvikam v tom obore som makal 5 rokov a tiez som si to musel 2 krat precitat ze v demonte 😉 to fakt straca na vyzname, ako polievat zahradu ked prsi 😉 ale ok serioznejsie...co konkretne potrebujete vediet a dali Vam vobec navod ako sa to sklada? bezny laik to bude mat dost obtiazne.. foto by pomohla...
Odpovedať
@pluvko ďakujem, ešte sa iba vyrába, takže nemám zatiaľ žiadnu fotku ani návod. A čakala som, že si tu zo mňa budú tí skúsení "muži" uťahovať. Nejak sa to stalo módou. Manžel je dosť zručný, takže sa toho nebojí. Len som chcela mať predbežné informácie, aby nás niečo nezaskočilo.
Odpovedať
@jan45 Ďakujem, som rada, že ste pochopili o čo mi išlo. A s tou "vtipnou" poznámkou som aj rátala. 😉 Nám sa na pozemok nedá doviesť nič veľkým autom, tak ako vhodnú alternatívu sme vymysleli toto. Snáď to nebol až taký zlý nápad.
Odpovedať
@silvikam v prvom rade si musite zohnat techniku, ktora vam tie panely zdvihne a dovezie na miesto a podrzi, kym sa zmontuju. A tu musite zohnat taku aby aj mala dostatocnu nosnost, aj vosla na pozemok, aj dalo sa s nou primerane manipulovat, aj obsluha aby bola dostatocne zrucna aby to zvladla.
Odpovedať
@silvikam ze je zrucny, je ok, ale sam to neurobi, ved su to velke a tazke panely. plus dufam ze je vyuceny a zdatny zvarac, bude mat co robit veru.
Odpovedať
A neponuka dana firma aj montaz? Nie je to zrovna novy botnik z Ikei, stoji to par korun, tak mozno by som uz nieco obetoval aj na montaz.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@juvilon nemyslela som to zle, ospravedlňujem sa.
Odpovedať
@dalll O financie nejde, mohli sme si objednať už hotový kontajner, ale kvôli technike, ktorá nevojde na pozemok sa to nedá. Tu ide o to, že sa dá ten kontajner poskladať svojpomocne. Ale ďakujem za tipy, budem kontaktovať pána, ktorý nám ho vyrába s ďalšími otázkami. Práve preto som sa tu pýtala aby som vedela čo najviac o prípadných ťažkostiach ktoré môžu byť s montážou spojené.
Odpovedať
@zita19 ďakujem za užitočné postrehy. Vy ste si tiež sami montovali kontajner?
Odpovedať
@silvikam nie, ale ako strojar si viem predstavit, ze toto nedaju traja bratranci a tvoj muz s furikom a zvarackou z Lidlu.
Odpovedať
@silvikam ahoj,na tomto fore nehladaj fundovane odpovede (cest vynimkam) len hejt.... Ale k veci...ak budete montovat taky kontajner co je rozobrany do srobika,dovezete ho na miesto v pohode v dodavke a zlozia to aj dvaja zrucny... Tu take kontajnery zjavne este nevideli,ale uz dva dni tu mudruju....
Odpovedať
@pepese ďakujem za povzbudenie.
Odpovedať
@zita19 som si to prave dohladal na nete, tak ono to je 6x3 skladacka bez zvarania. Jediny "problem" tam vidim akurat v tom, ze jeden nosnik vazi cca 80 kg, inak naozaj ikea-style.
Odpovedať
@milan_ ja zavisi aj od velkosti a vahy tych panelov. Tak nepozvaras, zoskrutkujes, len ako to odnesies?
Odpovedať
ja by som zas taku vedu z toho nerobil. Idealne sa spytat sa dopredu predajcu na sposob montaze. Ak to robia ozaj na sposob Ikei tak super. Ak niekto nie je zrucny, predpokladam, ze firma co to predava vie poskytnut montaz. 80kg zas nie je nieco co sa neda spravit, pridrzat a pod so sikovnou partiou. len je fajn sa dopredu informovat. @silvikam dajte pripadne link na kontajner. Ja by som si to rad pozrel.
Odpovedať
@dalll https://ostatne.bazos.sk/inzerat/1228... Takéto podobné, len náš bude mať striešku.
Odpovedať
@zita19 obytný kontajner postavia v pohode 2 ľudia viem o čom hovorím . S kontajnerom pracujem 17 rokou a ako vieš že budú mať zváračku z Lidl?
Odpovedať
Keby bývali bližšie. kľudne im s tým poradím.su trošku iné ale v podstate rovnaké .akurát sú použité iné materialy
Odpovedať
@pepese vidím že ste z uh tam som pracoval
Odpovedať
@fernando tak ja netusim co je uh...ale mam to trosku nastudovane,nakolko ten kontajner zvazujem...
Odpovedať
Uh je skrátka Uherské Hradište.
Odpovedať
ja by som este zvazil zeriav s dlhym ramenom. ti si uz s inymi vecami poradili (bazen ponad cely dom a podobne)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?