Vyrába tu niekto sieťky proti hmyzu svojpomocne?

Ahojte. Vyrabal tu niekto siet proti hmyzu? Mame HS portal velkost 2 m. Tam by som chcel spravit pevnu a otvaraciu cast na nejaky profil. Nejake napady ako na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@adidasko1 ako ste poriesili nakoniec tu siet akurat to tiez riesim
Odpovedať
@slnoxx neporiesil som to zatial nijako... ale dalsie leto sa blizi a zas o tom bude debata... 🙂
Odpovedať
Kupis si zavesny system s hlinikovou vodiacou listou, kupis si sietku na m2 a spravis si sietku potrebnych rozmerov. Uaetris polovicu oproti ponukanym rieseniam, len to nemusi vyzerat tak k svetu ako komercne riesenie. So vsetkym co som spominal ti pomoze google.
Odpovedať
@slnoxx Na HS portál sú vhodné len 2 typy sieťok: 1. ak nemáš vonku v strede okna prekážku (napr,. delené žalúzia), tak je možné dať lacnejšiu variantu - posuvnú sieťku 2. Ak máš v strede napr. vodiace lišty na žalúzia, tak zostáva jedine plissé sieťka, čo je nie malá cena - cca 300 €.
Odpovedať
@rkorba dik za typ tak nejako som aj spekuloval ale potom prisli ine urgentnejsie veci ale tento rok by sa to uz snad mohlo podarit... akurat ako ten hlinikovy ram pripevnit k existujucim dveram...
Odpovedať
@adidasko1 jednoducho to co nechces pocut, samorezne sroby :-D
Odpovedať
@rkorba tak toto na HSkach urcite zamietam... musi existovat ina varianta
Odpovedať
@adidasko1 pozri sa cim prichytavaju profesionaly profily na zaluzie i sietky a zistis, ze ked si objednas montaz, tak ti to nasrobuju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?