O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Úzky vjazd do dvora - dostali ste stavebné povolenie?
Ahojte. Máme rodinný dom, za ním pozemok , na ktorom plánujeme postaviť ďalší dom (predný chceme ne…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
3
Obruby terasy pred dlazbu
Ahojte, idem robit podlahu na krytej terase ktoru potrebujem zdvihnut cca 11cm. chcem na terasu dav…
represent17
Pred 4 rokmi
1
Zmena dispozície po podaní žiadosti o stavebné povolenie
Zdravím. Chcela by som sa spýtať. Máme dokončený projekt a ideme podať žiadosť o stavebné povolenie…
elza18
Pred 4 rokmi
24
Kuchyňa Decodom verzus Mobelix
Dobrý deň. Chcem sa opýtať má niekto skúsenosti s kuchynami z decodom alebo mobelix ? neviem sa roz…
nora7
Pred 4 rokmi
19
Stolár na výrobu kuchynskej linky - Banská Bystrica a okolie
Ahojte skúsenosti, odporúčania na stolára pre výrobu kuchynskej linky? V BB? Ďakujem
onka
Pred 4 rokmi
7
Garáž vo svahu
Dobrý deň, rada by som sa opýtala na skúsenosti so stavbou garáže vo svahu. Na čo si dávať pozor pr…
riava123
Pred 4 rokmi
10
Strihanie tují
Zdravím čo spravá tuja, keď ju ostrihám z boku, až na suché? Dorastie to na zeleno alebo tam zos…
tribratri
Pred 4 rokmi
1
Kedy sa moze zateplovat monolitny strop
ahojte po akej dobe sa moze zateplovat monolitny strop vlnou ? po tyzdni zacnu robit krov a po 2 ty…
jan45
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Zmluva - hrubá stavba
Zdravím, chcem sa opýtať, ako najlepšie formulovať zmluvu (hrubá stavba), aby nás stavebná firma n…
diousaa
Pred 4 rokmi
6
Tepelne cerpadlo alebo el. kotol ?
Dobry den. Chcel by som Vas poprosit o Vase nazory, skusenosti ohladne tepelnych cerpadiel vzduch v…
nora7
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
110
Vybudovanie druhej kúpeľne v dome.
Dobrý deň.Kupujeme dvojgeneračný dom kde je len jedna kúpeľňa.Chceme tam urobiť na poschodí druhú k…
dedkovsevedko
Pred 4 rokmi
10
Výmena radiátora
Chcem vymeniť v kúpeľni malý radiátor za väčší. Pripojovacie trubky pravdepodobne nebudú presne pas…
jelaspis
Pred 4 rokmi
1
2
49
Kúpeľňa +kuchyňa
Ahojte ludkovia, v lete ma čaká prerabka bytu, no nedá mi spávať moja kuchyňa s kupelnou. Máte pros…
stanlej
Pred 4 rokmi
7
Pozemok v nížine, v "jame"
Prosím o radu, je veľký problém ak je pozemok v nížine, pod úrovňou cesty? Pred asi 40 rokmi tam bo…
kejsix
Pred 4 rokmi
7
Zulova rimsa ku krbu
Ahojte, nahodou niekto kontakt na kamenarstvo co robi zulove rimsy ku krbu? Kosice-Kosice okolie..
luciaa15
Pred 4 rokmi
1
Poraďte projektanta
Ahojte poraďte mi dobrého projektanta hlavne za dobrú cenu okolie Prešov, Sabinov, .....
pat3
Pred 4 rokmi
1
Stopy topanky na drevenej podlahe
Dobry den prajem, chcem sa opytat, kupili sme dom, pri prerabkach sme nedali pozor na niektoreho ro…
edberg
Pred 4 rokmi
6
Dlažba v obývačke bytu
Dobry vecer, prosim o nazor tych, ktori mate realnu skusenost s dlazbou v obyvacke v byte bez podla…
edberg
Pred 4 rokmi
14
Stará vetracia šachta v kuchyni
Ahojte, rekonštruujeme byt v Petržalke v BA a klasicky ako v niektorých bytoch aj my máme v kuchy…
moncoza
Pred 4 rokmi
1
Kotol na pelety alebo eko hrášok?
Poraďte. Ideme stavat okolo 300 m2 poschodovy domček.Rozhodujeme sa ci kotol na pelety alebo eko hr…
edberg
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
Skontrolovanie domu pred kupou
Dobry den, potrebovala by som poradit - hladam niekoho kto prezrie dom, posudi celkovy stav, ako na…
leo1234
Pred 4 rokmi
8
Hypotéka na prázdny pozemok
Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či tu niekto dostal tých 65-70% hypotéky , na prázdny pozemok .…
peter977
Pred 4 rokmi
12
Prípojka kanalizácie na susedovom pozemku
Dobrý deň, snáď mi niekto bude vedieť poradiť. Ideme robiť prístavbu k rodičovskému domu, samostatn…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Zateplenie kamenného domu
Chcela by som sa poradiť ohľadom zateplenia kamenného domu, hrúbka steny cca 60 cm, rozmýšľali sme …
shikimirikashite_tedoshikumi
Pred 4 rokmi
1
2
41
Ako vysoko mate ostrovcekovy digestor od indukcnej dosky?
Ahojte, Ako vysoko mate digestor od indukcnej varnej dosky? Kedze kazdy digestor ma v navode min a …
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
5
Súkromná cesta + cesta zo SPF
Dobrý deň, chcem sa informovať, máme pozemok, ktorý bol schválený územným doplnkom. Cesta, ktorá ve…
marekjahoda
Pred 4 rokmi
1
2
49
Revízna správa elektrina, nemerane svetla
Ahojte včera som tu rušil nejaké veci ohľadom ele a tak som pre istotu pozrel aj do revíznej správy…
neutrino
Pred 4 rokmi
6
Hornbach Style color efekt beton
Ahojte, Máte niekto skúsenosť s dizajnovou omietkou Style color efekt betón, ktorá sa dá zakúpiť v…
jana85946
Pred 4 rokmi
3
Aké kúrenie je najlacnejšie?
Prosím vás poraďte mi aké kúrenie sa najviac oplatí. Ideme stavať dom a nevieme sa rozhodnúť či ply…
aurelio520
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
214
Lepenie IPI v garáži s montážnou jamou
Ahojte idem lepiť ipu do celého domu, v garáži mám montážnu jamu ktorá je nezaizolovaná. Spodná vod…
robo91
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
907
908
909
910
911
…