Lepenie IPI v garáži s montážnou jamou

Ahojte idem lepiť ipu do celého domu, v garáži mám montážnu jamu ktorá je nezaizolovaná. Spodná voda tam nieje ani svokor čo býva vedľa má suchú jamu. Dokonca má nižšie pozemok o meter. Otázka je či mám aj v tej jame nalepit všade ipu a spojiť s podlahou garáže alebo spraviť len podlahy. Neviem či by následne na tej ipe na stenách držala nejaká omietka. Vopred ďakujem za vaše rady 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@blackdog17 Stačí iba komplet podlahy. Tak či tak sa jama v zime často používa na uskladnenie zeleniny a ovocia a určitú vlhkosť tam potrebuješ.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som ju nechal bez izolacie.
Odpovedať
Ja som montaznu jamu izoloval a neľutujem. Najprv som ale jamu vyložil ipou, spoje samozrejme spojil tavenim. Vybetonoval som podlahu, nasledne zasaloval steny a je to super takto.
Odpovedať
@robo91 zažaloval steny a vylial betónom? Nestačí steny okozovat?
Odpovedať
@blackdog17 na vašich fotkách zda sa ze to mate postavené z DT. Za DT je len hlina a to nejakú tu vlhkosť vždy bude ťahať. Ja som DT nedával. Ipa je v mojom prípade priamo na hline a potom vysalovane steny z betónu ktoré sú pekne suché. Časom chcem steny natrieť takým tym gumenym náterom a na podlahu asi dam dlažbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?