O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Exekúcia mŕtveho vlastníka v pozemku
Dobrý deň, snažíme sa vysporiadať stavebný pozemok pod náš rodinný dom. Nastala taká komplikácia, ž…
aandrea99
Pred 4 rokmi
8
Stelrad radiátory.
Ahojte, Má niekto z Vás doma namontované radiátory Stelrad? Alebo počul niekto z Vás o tejto z…
mesiac1
Pred 4 rokmi
3
Poznáte projektanta v Prešove?
Dobry den,hladam projektanta/ku z Prešova .predstavu mam o podoryse , jedna sa o bungalov s zabudov…
lenkad26
Pred 4 rokmi
1
2
41
Akú zmenu v projekte by ste navrhli ? na čo treba dávať pozor ?
Ahojte,rada by som vedela aký máte názor na návrh nášho projektu, nejaké zmeny, modifikácie by ste …
lenkito10
Pred 4 rokmi
13
Prepis pozemku na katastri
Ahooj. Aktuálne riešime prepis pozemku. U notára sme zmluvu podpisovali 9.3. Zo zákona majú na kata…
draik
Pred 4 rokmi
13
Plot a jeho vyrovnanie
Ahojte strechari, padá nám plot. Ako ho najlepšie vyrovnať? Chceme ho potom ,, obložiť,, doskami. P…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
6
Ventilator v stupacke
Zdravim vsetkych, pred rokmi, ked sme prerabali byt, povodne umakartove jadro sa vyhodilo a vypinac…
kirik83
Pred 4 rokmi
24
Výklopné el. zásuvky
Prosím vás viete mi poradiť nejaké výklopné el. zásuvky do pracovnej dosky v kuchyni? Nejaké s akým…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
16
sponzor fóra
Thermosolar TS500
Dobry den. Chcel by som oživiť túto tému. Ma niekto skusenosti s Thermosolar TS500? Dakujem
lubobalascak
Pred 4 rokmi
1
Oplatí sa dať na novostavbu slnečné kolektory?
Ahojte, planujeme na novostavbu dat 2 slnecne kolektory. Mate s tym niekto skusenosti? Oplati sa? …
lubobalascak
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Aka max sirka okna je prakticka na vetranie?
Ahojte, ideme menit okna, v obyvacke mame 2okno,balk.dvere,dalsie 2okno. Muz chce spodok balk.dvier…
ladoz
Pred 4 rokmi
13
Stare hrozno pod domom
Caute. Co by ste robili s hroznom, ktore je pod domom (uz len vedla, prezili bager a zaklady), a m…
lubosko57
Pred 4 rokmi
15
Vyrezanie otvoru do panelu, Liptovský Mikuláš
Dobrý deň, nedávno sme kúpili starší byt v Liptovskom Mikuláši a potrebovali by sme v rámci rekonšt…
patrik95
Pred 4 rokmi
3
Svetlík
Ahojte, máme už podané stavebné povolenie a pozerám na projekt,že či budem mať v zádverí/pod prístr…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Sadrova omietka
Dobry den, Hladam firmu na sadrove omietky. Termin dodania poprosim co najskor. Poprosim kontaktov…
30dodo30
Pred 4 rokmi
1
Ukončenie hydroizolácie
Dobrý deň, staviame svojpomocne záhradnú chatku a potrebovala by som poradiť ako ukončiť hydroizol…
carina94
Pred 4 rokmi
3
Malovanie sadrokartonoveho podhladu.
Ahojte. Mam taký problém že nedokážem pekne premalovať plafon zo SDK. Stále mi vidno ako keby čmuhy…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
13
Čo poviete na tento drevodekor?
Ahojte poradíte je to len môj pocit alebo to aj vy tak vnímate sa mi moc nepáči že tie horné skrink…
lubica_44
Pred 4 rokmi
1
2
37
Medzera medzi varnou doskou a pracovnou doskou
Zdravím, osadil som indukčnú varnú dosku Electrolux LIR60433B do kuchynskej dosky. Ale po osadení, …
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
25
Vaňa Kaldewei 180*80
Prosim vas odkial ste kupovali tuto značky vane? A co knej dokupit...(okrem baterií)
packo01
Pred 4 rokmi
8
Čo by ste odporučili na prevoňanie domácnosti?
Ahojte. Čo používate doma aby bola v byte príjemná vôňa? Vonné lampy, zvlhčovače vzduchu s éterický…
kosto13
Pred 4 rokmi
28
Poraďte nám s terasou -
Ahoje, Prosim Vas, najde sa tu niekto, kto ma skúsenosť (najlepsie vlastnú) alebo je z odboru zahr.…
kosto13
Pred 4 rokmi
2
Ako sa teraz pohybujú ceny za materiál na fasádu domu?
Dobrý deň, chcem sa spýtať kto sa chystá teraz robiť fasádu alebo fasádu domu prednedávnom robil, a…
luckapav
Pred 4 rokmi
11
Farba na sadrokartón
Zdravím. Chystám sa znížiť strop sádrokartónom, nad ktorý pôjde parozábrana a nad ňu ešte minerálna…
yeti_team
Pred 4 rokmi
2
Oblozenie celnej strany
Ahojte. Potrebujem radu. Chcem oblozit aj celnu stranu terasy dlazbou ,Ibaze mam tam velku sirku cc…
brano17
Pred 4 rokmi
13
Aký tvar sprchového kúta
Zdravím!Aký sprchový kút by bol vhodný do tejto kúpelni,oblý ako je v projekte alebo radšej štvorco…
lenkito10
Pred 4 rokmi
18
Ochranne pasmo od lesa
Neviete či je nejakým zákonom alebo nejakou normou určene ochranné pásmo od lesa kde sa môže alebo …
jednoduska
Pred 4 rokmi
31
Skúsenosť s betonovaním s pumpou DT šírky 15cm
Zdravím Vás, prosím Vás máte skúsenosť s betonážou DT šírky 15cm, pomocou betón pumpy ? Ide o plot.…
tom329
Pred 4 rokmi
4
Záhradné cerpadlo
Zdravím majstri chcem sa opýtať chcel by som kúpiť dáke záhradné čerpadlo rozmýšľam nad kúpou karch…
upinterier
Pred 4 rokmi
3
Úzky vjazd do dvora - dostali ste stavebné povolenie?
Ahojte. Máme rodinný dom, za ním pozemok , na ktorom plánujeme postaviť ďalší dom (predný chceme ne…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
906
907
908
909
910
…