Akú zmenu v projekte by ste navrhli ? na čo treba dávať pozor ?

Ahojte,rada by som vedela aký máte názor na návrh nášho projektu, nejaké zmeny, modifikácie by ste odporučili, nakoľko mame projekt v prvotnej fáze rada by som vedela od skúsenejších čo by bolo dobre zmeniť 😊ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Skus tu fotku pridat v lepsom rozliseni, nie je tam nic vidno
Odpovedať
@rebecca363 Ahoj,nahrala som neviem či to je lepšie ale záleží asi od rozlíšenia mobilu(zatiaľ mám len modifikáciu : pozdĺžne kuchynské okno medzi pracovnou doskou a vrchnymi skrinkami a priečka v kúpeľni oddeľujúca WC a umývadla )
Odpovedať
Mne by strašne vadilo toľko dvier z obývačky. Divné mi prídu dvere z obývačky rovno do technickej alebo kúpeľne. Všetky zvuky sprchovania, splachovania, práčky bude v obývačke počuť a z obývačky nie je oddychová zóna, ale korzo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidím orientáciu a osadenie na pozemku. Je to katalóg, alebo individuálny projekt? Ak individuálny asi ste to tak chceli. Za mňa tiež platí čo bolo napísané hore. Chúďa dieťa čo má záchod pri hlave. Samozrejme izba sa dá inak zariadiť inak. Chýba mi komora. Záchod by som presunul do technickej a zo záchoda pri dverách špajza. Ten priestor za krbom je strašne nevyužitý. Skúste posunúť stenu tej izby až po krb izbe pribudne dosť metrov. Vadila by mi chodba bez dverí. Z gauča budeš vidieť na topánky.
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana_kutna Ja by som zmenil skoro všetko tá obývačka je teda des ale nie len tá, ani vlastne neviem či to je obývačka alebo len zbytočne široká chodba z gaučom. A na čo by som si dal pozor, asi na to aby som dom zvládol zaplatiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa nepáči ten priestor s obývačkou, a rozhádzané to je celé v zmysle spacej časti a dennej zóny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano obrazok uz je pekne citatelny. Bohuzial ja tiez suhlasim s vyssie napisanym. Najviac by mne osobne vadila ta otvorena obyvacka. Odkialkolvek clovek pride tak vstupuje vlastne priamo do obyvacky. Si predstav ze si chces napr. zdriemnut pri telke - nemas sancu. Som aj za aspon ake-take oddelenie dennej a nocnej casti. Vstup z technickej priamo do stredu obyvacky? =-) Uf... No neviem ci tomuto projektu pomoze pridanie/posunutie priecok. Podla mna pri tej vymere a za tie prachy mozete mat ovela lepsie usporiadany dom...
Odpovedať
@adriana_kutna ako bolo vyssie spomenute,tak lepsie je oddelena nocna a denna cast. Tento projekt ,teda jeho prizemie je velmi podobne rieseny co sa tyka usporiadania nocnej casti,ako ten vas. https://www.projektydomov.com/projekt...
Odpovedať
Profilova fotka
Vidím tam nevyuzitelny priestor okolo toho krbu, pre deti fajn, keď sa budú chcieť okolo toho naháňať. Inak je to zbytočných 20 m2 priestoru.. fakt treba ešte premyslieť. Chýba mi tam ešte aspoň 1 sprcha. V dome by som rátala s väčším komfortom, ak by som si mala navrhovať pre seba. 1 kúpeľňa je málo. Do tej technickej sa vám nezmestí sprchac?
Odpovedať
Za mna... Sialeny navrh. Obyvacka je tu rozhodne srdvom tohoto domu a ktokolvrk tam bude bude mat prrhlad o cikani, kakni, sprchovani a vareni... Vyznam dennej a nocnej casti pri tomto navrhu vyletel oknom... Prerobte to...
Odpovedať
Ja uprimne ani neviem akobten projekt co si sem dala uchopit. Ta obyvacka je ako kruhovy objazd. Pozerala som na nete nejake projekty rozmerovo podobne vasmu ako inspiracia od coho sa odvijat. Ten projekt ste si sami navrhovali alebo to je nejaky katalogovy dom? Este mi tam chyba aj nejaky ulozny priestor na veci ako tenisova raketa, sanky lyze, snowboardy, nafukovacky vianocne ozdoby a taketo sezonne veci
Odpovedať
Profilova fotka
Nieco podobne https://www.modrastrecha.sk/blog/avan...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?