O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Brána z ťahokovu.
Ahojte. Robil si niekto svojpomocne bránu a plotové dielce z ťahokovu? Aké profily ste použili ako …
fugas20
Pred 4 rokmi
13
Materiál rozvodov pitnej a teplej úžitkovej vody
Dobry den. riesim prave dilemu, co si vybrat na rozvody pitnej vody a TUV v novostavbe v bungalove.…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Projekt domu so šírkou 6metrov
Ahojte dobrý večer :slight_smile:🙃 Internetové stránky máme prebrázdené krížom krážom ale nič schop…
purplesticks
Pred 4 rokmi
7
Čím odstrániť staré nátery?
Ahojte, mám v zásade dve otázky - jedna je že čím odstrániť lak zo starého nábytku (máme takú peknú…
jakabu
Pred 4 rokmi
7
Pozemok - kupit/nekupit?
Zdravim, kupili by ste pozemok zo situacnej foto? odstupy su nasledovne: cisticka 200m kanal 30m st…
silvester4
Pred 4 rokmi
11
Stavebný úrad Sečovce
Máte niekto zlé skúsenosti so stavebným úradom Sečovce? Môžte aj súkromnú správu
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
6
Odborne sposobila osoba pri drobnej stavbe (dozor)
Ahojte, prosim vas, planujem postavit drobnu stavbu (drevostavbu) na ohlasku (stavba do 25m2), ako …
matosl
Pred 4 rokmi
1
Stavebna firma ECO-STAV.SK kosice skusenosti
Ahojte, na zaklady sme dostali celkom dobru ponuku od firmy ECO-STAV.SK kosice, maju pekne referenc…
niks393
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Veniec a nová strecha na sedliacky dom
Ahoj, idem si po radu, ideme meniť strechu na našom obývanom sedliackom dome. Pôvodná strecha je va…
lorand_vam_bavi
Pred 4 rokmi
13
Brana na komplet
Prosím vás, existuje firma, ktorá vie urobiť bránu na komplet. Mám na mysli starú zbúrať , vymurova…
slavo01
Pred 4 rokmi
5
Balkón - zatekanie
Ahojte, minule leto som spravil balkony - vpredu a vzadu ( katalogovy poschodovy dom). Vzadu mam…
marek2703
Pred 4 rokmi
19
Dimenzia prípojky vody
Zdravím, chcel by som sa spýtať či máte skúsenosti s prívodom vody s dimenziou 3/4". Malý rodinný d…
ruren
Pred 4 rokmi
5
Plot z trapezoveho plechu
Dobrý deň. Chcel by som robiť plot z trapezoveho plechu že ho dám na lezato. Mate niekto takýto pl…
fugas20
Pred 4 rokmi
7
Výmena istica
Ahojte. Mam v dome pre obývačku a terasu (žiaľ tak to dal elektrikár) jednopolovy istic b20. Kúpil…
neutrino
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
75
Bazén 8x3 prekrytie(bezpečnosť)
Zdravim chcel by som sa vás opýtať na názor solárnej plachty s navijakom a na zazimovanie na nafuko…
spikerhc
Pred 4 rokmi
11
Sklotextilne/sklovlaknite tapety
Dobry vecer, mate skusenosti s pretieratelnymi sklotextilnymi tapetami? Akou farbou ich natriet? Ne…
hortenzia77
Pred 4 rokmi
3
Ohrev vody v bázene
Zdravím. Vopred sa ospravedlňujem za nákres. Min rok som mal 2 solárne ohrevy kartusovu filtráciu. …
dominik_balog
Pred 4 rokmi
1
Podlaha a pohladove tramy
Pekny den, potrebovala by som nestranny nazor/radu mame pohladove stropne tramy a momentalne riesi…
aandrea99
Pred 4 rokmi
19
Betónové ploty skúsenosti
Hľadám referencie na betónové ploty. Košice okolie.
bubulik14
Pred 4 rokmi
2
Okná Košice
Ideme prerábať starý 60 ročný dom. Riešime okná. Aké máte aktuálne skúsenosti s firmami a aké okná …
zombie
Pred 4 rokmi
1
Strechar Hlohovec a okolie
Hľadám strechara s komplet pokrývacskymi službami v HC a okolí. Stavba je uz pripravená na realizác…
pufo20
Pred 4 rokmi
2
Stavebná firma KE
Zdravim chcela by som začat stavať v okolí Košíc...chcela by som oslovit viacero firiem na cenovu …
born666
Pred 4 rokmi
4
Attila strechy-tesari
Dobrý deň, poprosil by som info ohľadom skúsenosti s firmou strechy tesari.sk, od Attila K. Robil n…
luckapav
Pred 4 rokmi
3
Domy s rovnou strechou
Idem k vám po radu. Mate niekto dom s rovnou strechou? Viete mi ukázať nejakú inšpiráciu prosím? C…
circa126
Pred 4 rokmi
3
Rost na drevenu fasadu
Ahojte, Prosim vedeli by ste mi poradit, ako urobit na zateplenom dome (26 cm eps) dreveny rost. M…
kieewic
Pred 4 rokmi
1
Rekonštrukcia bytového domu Košice
Ahojte, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s firmou Reinter a Izolplast v Košiciach ? V…
cachorra
Pred 4 rokmi
1
Penetrovať sadrokartón pred maľovaním?
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu. Je potrebné penetrovať sadrokartón na strope pred prvým ma…
ajinka007
Pred 4 rokmi
8
Košice ...kúpeľňové študio
Ahojte dotaz pre Košice .... Prosím vás viete mi poradiť kde v KE kúpim sprchový kút za dobrú cenu …
belan
Pred 4 rokmi
5
WPC dosky v dlzke mieru
Ahojte, chcem sa spytat kde v okoli BA je moznost kupy WPC dosiek na mieru (co sa tyka dlzky). Nasi…
darinna1
Pred 4 rokmi
12
Okrasné trávy
Ma niekto na predaj okrasne travy ? /Ozdobnicu cinsku gracillimus a Perovec psiarkovity hameln a in…
zita19
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
904
905
906
907
908
…