O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sadrokartón na plafon
Ahojte idem si pre radu. Zateplovali sme strop isoverom v hrúbke 24cm, na to išla pomocná konštrukc…
maiyky
Pred 4 rokmi
1
Nafukovacia vírivka
Uvažujeme o kúpe nafukovacej vírivky pre 2 - 3 osoby. Plocha pod výrivkou by mala rozmer 180cm x 30…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
11
Obraz zavesit tak, ci naopak?
Ahojte, len nazor, zavesit tak ci tak? Obraz bude nad gaucom, policka vpravo nebude. Uz ho mam ~7…
654852
Pred 4 rokmi
20
Lišty - náter proti prachu
Ahojte, vedel by niekto poradit, aky nater/farbu pouzit na listy na podlahe, ktory by bolo lahke um…
sandria
Pred 4 rokmi
9
Výpočet m3
Zdravím chcel by som poradiť mam bungalov dom v rozmeroch 12x12 a výška 2.62 že koľko je tam M3 ďa…
originalx
Pred 4 rokmi
15
Hladam firmu z Oravy
Hladam firmu z okolia Oravy na oblozenie zrubovym profilom fasady ktora by bola ochotna prist na…
slavomir3005
Pred 4 rokmi
1
Jadrová omietka na pórobetón
Bude držať jadrová hrubá omietka na tvarniciach ytong? Alebo tam treba cementovy nastrek ako na teh…
tomas89374
Pred 4 rokmi
7
Ako dostať slnečné lúče do obývačky
Dobrý deň. Poprosila by som radu. Obývačku s kuchyňou máme na SV čiže slnecnych lucov máme málo. Ro…
zdenoo1
Pred 4 rokmi
25
sponzor fóra
Ostrov v kuchyni obložený dlažbou?
Ahojte, boli sme v jednom kúpelňovom štúdiu v ZA a mali tam obložený kuchynský ostrov veľkoformátov…
alenaf34
Pred 4 rokmi
23
Moderny dreveny plot
Ahojte, hladam firmu na realizaciu moderneho dreveneho plotu. Nieco ako na foto. Pripadne ak by to …
sucho_22
Pred 4 rokmi
3
Terasa v miernom svahu
Prosím o radu. Ideme robiť zastrešenú terasu pri chate rozmer 4x5m. Terén je mierne svahovitý s pre…
vruto
Pred 4 rokmi
5
Presťahovanie postele a gauca
ahojte,viete mi prosím odporučiť niekoho kto by mi previezol postel a gauc z Bratislavy na stredné …
shadowmilan
Pred 4 rokmi
5
Mobilná (nafukovacia) vírivka Belatrix Mountine 120 Rattan.
Táto vírivka má uvedený rozmer 1,95m x 1,2m. Nikde neviem na nete zistiť, či sa jedná o vnútorný al…
zdenokov
Pred 4 rokmi
3
Dilatacny pas
Ahojte, mal by som zopar konkretnych otazok na vas skusenejsich, ohladom dilatacneho pasu. Poter bu…
treborztv
Pred 4 rokmi
7
Biela fasáda - nevidno na nej prach?
Ahojte, vyberame farbu fasady. Kedze nechcem nic riskovat, isla by som do bielej. Kto mate bielu, n…
hosmanikova
Pred 4 rokmi
9
Projekt O120G/EKO120G
Zdravím vás, chcel by som sa poradiť. Rozmýšlame nad týmto projektom, lenže chcel by som aby sa dal…
123franta
Pred 4 rokmi
9
ANHYDRID ako final vrstva
Ahojte, ma tu niekto nahodou spraveny poter anhydridom ako finalnu verziu? (pripadne betonovy poter…
michaelidis
Pred 4 rokmi
5
Chcem vymeniť pultovú strechu za rovnú
Ahojte,mame novostavbu domu s pultovou strechou,reps. dvomi. jedna je vyvysena, lebo mame vyssie st…
martinak15
Pred 4 rokmi
13
Eps 15+3 (lebo 18 nemali)
Chceme zatepliť dom 18eps no stavebninách majú už iba 15 eps (nový tovar až o 2 mesiace) ktohovi…
eagleowl
Pred 4 rokmi
22
Skúsenosti s Whirlpool AKZ8480
Uvažujeme nad rúrou https://www.whirlpool.sk/akzm-8480-ix a mikrovlnkou https://www.whirlpool.s…
technik007
Pred 4 rokmi
3
Montovane domy BB
Dobry den, zaujimali by ma typy na stavebne filmy ktore robia montovane domy v BB a okoli.
hosmanikova
Pred 4 rokmi
5
Spoj komín stena
Ahojte čo so spojom komín stena (keďže má byť diletovaný)môžem to celé presieťkovať - lepidlo, s…
palo152
Pred 4 rokmi
10
Veniec na ytong lambda 450
Zdravim. Mam obvodove mury 450mm otazka idelne spraveny veniec v projekte je 30cm beton na veniec …
muska414
Pred 4 rokmi
10
Okno do susedov
Pekný deň, viem, že takýchto diskusií tu bolo asi veľa, no nenašla som odpoveď... Na fotke vidno za…
palo18
Pred 4 rokmi
21
Dovoz sypkého materiálu hydraulickou rukou ponad plot na zahradu
Dobrý deň. Chcem sa informovať, :wink: ako ste riešili dovoz štrku na obsypanie domu ak je zlý prí…
cotibebemore
Pred 4 rokmi
5
Opadávanie muriva v pivnici.
Ahojte Jedného dna budem prerábať celu pivnicu pod domom. doteraz by som potreboval s niečím po…
mesiac1
Pred 4 rokmi
9
Pivnica-betón
Zdravim, chcem dať v pivnici betónový poter, odkopával som trocha hliny kvôli výške poteru. Pivni…
jan45
Pred 4 rokmi
5
Je to nejaka plesen?
Takuto hubu som nasiel v zahone a pod korou takuto "plesen" ci co to je?Co s tym treba to nejako ri…
janaigor
Pred 4 rokmi
9
Zle Posunutý plot
Bývame v Bratislave. Do oblasti, kde bývame už takmer 60 rokov sa začali sťahovať rôzni milionári a…
chrobak7
Pred 4 rokmi
28
Drevena podlaha.
Poprosim odporucania na naozaj kvalitnu drevenu podlahu (na podlahove kurenie)... Dakujem
petra_hudecova
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
902
903
904
905
906
…