O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Bungalov, sklon strechy 25 stupňov a menej
ahojte, co si myslite o bungalove o rozmeroch 10x13.5m s najjednoduchsou sedlovou strechou, chceli …
tana134
Pred 4 rokmi
17
Praskliny v novostavbe
Dobry den, kupili sme pred rokom novostavbu od zaciatku sme si zacali vsimat praskliny na stenach. …
rkorba
Pred 4 rokmi
4
Kúpeľňa s technickou
Ahojte, chcela by som poprosiť o názory, skúsenosti, ktorý z pôdorysov kúpeľne by ste volili? Z dôv…
paulus33
Pred 4 rokmi
8
Trvácnosť travneho osiva
Dobrý deň, chcem sa poradiť od skúsenejších. Cez víkend chceme siat novy travnik s malou plochou do…
fruko5
Pred 4 rokmi
8
Mate niejto tento typ krbu?
Dobry vecer ma niekto takyto typ krbu? Aka je to krbova vlozka prosim? Nevyznam sa v tom a studujem…
deltako
Pred 4 rokmi
3
Ako vyriešit plot so susedom
Čo by ste urobili s tymto plotom so susedom?? Ako by ste plot upravili aby nevyzeral tak hrozne?? P…
eno32
Pred 4 rokmi
31
Tondach Samba 11 glazura alebo Roben Monza plus glazura
Ahojte, rozhodujeme sa medzi dvoma typmi strešnej krytiny Tondach Samba 11 glazura a Roben Monza…
dayko
Pred 4 rokmi
12
Látkový záhon
Ahojte, máte niekto prosím Vás tento záhon? Oplatí sa aspoň na jednu sezónu kúpiť?
eno32
Pred 4 rokmi
10
sponzor fóra
Omietka v kúpelke
Dobrý deň, chcem sa spýtať prerábam kupelku v starom rodinnom dome a som v štádiu prípravy stien na…
markfani
Pred 4 rokmi
6
Kotol - surne
Nas pravidelne servisovany 9 rocny kotol Immergas Victrix Zeus 23 zacal pred stvrthodinou vydavat d…
meduska131
Pred 4 rokmi
11
Lieska Red Majestic- len na okrasu alebo má aj jedlé plody?
Dobý deň, zaujímalo by ma či Lieska obyčajná Red Majestic je strom len čisto na okrasu alebo to má …
moravsky
Pred 4 rokmi
7
Roboticky vysavac - nabijacia stanica v skrini
Zdravim, chcela by sa Vas poprosit o nazory, skusenosti ohladom robotickeho vysavaca. Moja predstav…
metele
Pred 4 rokmi
18
Výpočet dĺžky tieňa
Ahojte. Nájde sa tu prosím niekto, kto by mi pomohol s výpočtom dĺžky tieňa od domu? Ďakujem
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
6
Staviam altanok rady
Zdravim , chcel by som postavit altanok a akosi neviem najst program na vypocet statiky tak som …
duzu
Pred 4 rokmi
22
Ako dofinancovať 20% pri kúpe
Ahojte, s priatelom sme si vybrali byt a chceli by sme ho kupiť cez hypotekárny úver. To čo zatial …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
29
Vyčistenie terasy od fasádnej omietky
Čaute, robil som nejaké práce okolo domu a nakvápal som na zámkovú dlažbu fasádnou omietkou (Weber …
zita19
Pred 4 rokmi
17
Seda dlazba
Prosím má niekdo skusenost s bledo šedou dlažbou lesklou?su tam vydiet každé nedokonalosti?takto vy…
mirabielka
Pred 4 rokmi
14
Rekonštrukcia prípojky elektriny
Riešim celkovu rekončtrukciu elektriny v rodinnom dome. Potrebujem kabel od stlpa popod chodnik cca…
lucan21
Pred 4 rokmi
8
Skúsenosti vstavané mikrovlnky Bosch
Dobrý deň, aké máte skúsenosti so vstavanými mikrovlnkami Bosch a aké značky máte ? Neviem si vybra…
e1ba
Pred 4 rokmi
17
Hladam murara
Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť spolahliveho murara z okolia tt?
katarina_kotesovska
Pred 4 rokmi
1
Projekt na uzky pozemok Štandard 103 od Promiprojekt
Zdravim, ma niekto skusenost s projektom Štandard 103 od Promiprojekt? Mame uzky pozemok so vstupom…
ivkaivka9
Pred 4 rokmi
6
Rondis manazovanie stavieb
Ahojte mate niekto skusenosti ci dajake recenzie? Vdaka Roman
littlesnake
Pred 4 rokmi
23
Ako pripevniť horné skrinky na SDK?
Ahojte, potrebujem pripevniť horné skrinky kuchynskej linky. Stena je SDK prilepený na priečku z t…
petiar
Pred 4 rokmi
17
Rekonštrukcia gánku
Ahojte! Tak som sa konečne odhodlala a obracia sa na vás s prosbou o radu. S priateľom sme koncom m…
matinka66
Pred 4 rokmi
7
Ako dlho ma vytvrdnut beton vo venci
Zdravim, prosim o radu, ako dlho by mal vytvrdnut beton vo venci, aby nato mohla ist strecha, ked m…
mimms
Pred 4 rokmi
11
Takto som si to vymyslel
Zdravím tak to nejako som si to vymyslel ak by mal niekto 5 izbovy bungalov s garážou sem s nim pre…
kosto13
Pred 4 rokmi
29
Sedačka z melli
Máte niekto sedačku "Alena" z Melli? Ste s ňou spokojní? Máte nejakú fotku po nejakom čase používa…
scripts
Pred 4 rokmi
1
Flakaté kamenné schody
Môžem poprosiť o radu? Ako ich očistiť a čo ďalej pre jednoduché čistenie.. Impregnácia, lakovani…
lubomatejka
Pred 4 rokmi
7
Náhradná hlavica/pištol na vapku Parkside
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s inou značkou, ktorá by bola kompatibilná s vysokotlakovým čističo…
marara
Pred 4 rokmi
1
Ako náročná je údržba gresu?
ahojte, skusala som na slovenskej streche najst temu o grese, neuspesne, tak ju vytvaram. chcem …
ivanecka01
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
234
1
2
…