O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Predsieň - nechať bez dverí?
Prosím radu .... neviem ako by bola najlepšia precien či mám posunúť vchodové dvere celkom do práva…
dzonyby
Pred 4 rokmi
19
Čo na poličky do kuchynskej linky? ( papier nie )
Čo by ste odporučili?
natalyzero
Pred 4 rokmi
17
Starostlivosť o mladý trávnik
Ahojte , potrebujem poradit s našim travnikom. v marci (konktr. cez velku noc) sme zasiali travicku…
rado220
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
214
Aké máte skúsenosti s bývaním v blízkosti železnice?
Chceme kupit jeden domcek,ale za zahradou , asi 500-700m su kolajnice,kadial premavaju vlaky .Boji…
natalyzero
Pred 4 rokmi
28
Zakrytie betónového plotu štiepaným bambusom
Ahojte, pls poradte totálnemu amatérovi ako upevniť štiepaný bambus (rohož podobnú rákosiu) k betó…
okro1
Pred 4 rokmi
4
Plastové nádrže
Ahojte, kúpili sme starší dom a chceli by sme prerobiť žumpu rozmýšľali sme nad plastovou nádržou. …
okro1
Pred 4 rokmi
4
Zorganizovanie veci v garazi
Ahojte. Potrebujeme radu ohladom usporiadania garaze. Ako zorganizovat veci v garazi? Prosim aj o f…
kavar
Pred 4 rokmi
15
Skusenosti s tepelnym cerpadlom - NORDLINE WWBC
Ahojte, mate tuto znacku niekto na Slovensku? Nasiel som ich na jednom SK webe, avsak lokalita je …
fural
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Sedačka na vyšších nožičkách - kde takú nájdem?
Zdravim,nemáte niekto skúsenosť,hľadáme farebnú sedaciu súpravu,ktorá by bola na vyšších nožičkach …
staliana
Pred 4 rokmi
17
Ako požiadať obec o odstránime dlhoročného problému "pretate melorizacie"
Dobrý deň,má niekto skúsenosť s tou situáciou....Extrémne vlhké podlažie,na jednom mieste úplne ako…
lubicakl
Pred 4 rokmi
9
Gerflor Creation 55 lepena, Tajima Ambiente lepena
Zdravim. Poprosim realne skusenosti s tymito lepenymi podlahami. Manzel preferuje lepene kvoli podl…
riava123
Pred 4 rokmi
1
Máte technologický opis búracích prác?
Ahojte, je tu niekto kto by mi vedel poslať technologický opis prác, kt. podával na stavebný úrad? …
sisipredaj
Pred 4 rokmi
13
Základová doska bez horizontálnej oceľovej výstuže - kontrolná otázka na statika
V realizačnom projekte mám v statickej časti uvedené, že základová doska RD (5,6m x 16m) je navrhnu…
tomas89374
Pred 4 rokmi
8
Vysporiadanie sa s GP
Ahoj Pri orientačnom premeraní zdedeného stavebného pozemku som zistil, že moji "skvelí susedia" si…
podko
Pred 4 rokmi
10
Elektrina
Dobrý deň, robili sme komplet novú elektrinu, hlavný kábel do zeme. Lenže sused je napojený na našo…
lukino55555
Pred 4 rokmi
4
Stavebné puzdro- pomoc pri nadpojení
Ahojte, prosím o pomoc/ nápady.. V projekte máme nakreslené stavebné puzdro na posuvné dvere, kolm…
maria0000
Pred 4 rokmi
3
Latovanie
Ahoj Chcem sa spýtať môžem vynechať kontralaty teda natiahnuť fóliu dať laty a plechovú krytinu? J…
marek_hrabinsky
Pred 4 rokmi
4
Zastena
Pekný deň, Máme sprchový kút a vaňu na jednej stene vedľa seba Je možnosť buď murovanej zásteny a…
aandrea99
Pred 4 rokmi
12
Hľadám človeka na obhliadku staršieho domu v Pukanci
Zdravím, zvažujem kúpu starého domu v Pukanci, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Potrebovala…
suula
Pred 4 rokmi
1
Elektricke aj teplovodne do kupelne
Ma niekto v kupelni vykurovanie formou elekrickej rohoze a sucasne pod nou teplovodne kurenie? Rozm…
kosto13
Pred 4 rokmi
8
Podlaha, stena
Viete mi niekto poradiť ako a hlavne čo mám robiť. Kúpili sme starší rodinný dom(kameň). Bývame tu …
jan45
Pred 4 rokmi
19
Plynovy kotol v kuchyni
Dobry den, ma niekto z vas plynovy kotol umiestneny v kuchyni? Je to dobra volba pokial mame vacsiu…
daralbajda
Pred 4 rokmi
10
Ako vyrovnat vrubkovany dekor na stene
Ahojte :slight_smile: Na niektorych stenach mojho noveho bytu je akoby vrubkovany dekor, vyzera to…
chrobak7
Pred 4 rokmi
13
Kúrenie v rodinnom dome
Dobrý deň. Vedel by mi prosím niekto poradiť, aké kúrenie je vhodne do poschodového rodinného domu?…
duzu
Pred 4 rokmi
9
Zahradny domcek - oznamovacia povinnost?
ahojte. prosim ak by sme chceli postavit zahradny domcek hned pri terase, z DTciek, zadna stena dom…
chrobak7
Pred 4 rokmi
6
Odvodnenie vodomernej šachty
Zdravím, nemá niekto nápad, ako odvodniť betónovú vodomernú šachtu, v ktorej je po veľkom daždi aj …
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
14
Rušenie priečok
Dobry den, potrebovali by sme poradit ohladom burania priecok v tehlovej bytovke. Jedna z tychto pr…
keslak
Pred 4 rokmi
12
Prislušenstvo k digestoru
ahoj, chceme nainštalovať digestor takto ako je na obrázku a nevieme čo všetko je treba. Nevieme či…
zita19
Pred 4 rokmi
3
Objednávali ste cez raj-matracov.sk? Aké máte skúsenosti?
Ahojte poradte oplati sa objednat od nich matrac zatial som sa nedopatrala kto ich vyraba,mate niek…
dusan_kobza
Pred 4 rokmi
23
Pomoc pri umiestneni TC
Ahojte. Vedeli by ste prosim pomoct s umiestnenim vonkajsej jednotky tepelneho cerpedla vzduch-voda…
sofun
Pred 4 rokmi
1
2
55
1
2
…
899
900
901
902